Şimdi Ara

MİMARİ RESTORASYON??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ygs-5 puan türüyle mimari restorasyon bölümüne girebiliyorum. 2 yıl sonra dgs ile 4 yıllık mimarlığa geçenler olmuş duyumlarıma göre sınav çok kolaymış. Sizce yazılmaya değer bi bölüm mü?

• arkadaşlar yok mu bişeyler bilen
  • Cok mu kolaymis
    Dostum icerigi kolay olabilir ama 90bin kisi giriyo ve sure kisitli

Edit: sure her sinavda kisitli ama soru oraniyla sure biraz sorun olabiliyor. Ayrica dgs kontenjanlari cok az. Bi arastirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucilled -- 15 Temmuz 2013; 12:26:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: larryy

Cok mu kolaymis
    Dostum icerigi kolay olabilir ama 90bin kisi giriyo ve sure kisitli

Edit: sure her sinavda kisitli ama soru oraniyla sure biraz sorun olabiliyor. Ayrica dgs kontenjanlari cok az. Bi arastirin.

hocam araştırdım biraz teşekkür ederim cevabınız için. Peki dgsye girmeden düz mimari restorasyon mezunu olsam iş görürmü

• zor bölüm. mimar sinanda var sanırım sadece. bizim ülkede eski binalar yenilenip kullanıma açılacağına otel falan yapıldığı için çok zor. mimarlık dışında iş alanları var. kültür bakanlığına girip kültürel yerler koruma altına alınırken çalışılınıyor. Mimar sinanda okumak. Mimari okumak diye cezbediyor ama hiç öyle değil
  • sadece mimar sinan da yok.bi çok üniversitede var bende yazdım o bölümü ve umarım gelir.dgs geçen kuzenmde var arkadaşlarımda var okuduklarım vs.. yaparsın dostum yaparsın...ama önce bunu bzlerden önce kendine sor..istersen yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: purpleheimdall

sadece mimar sinan da yok.bi çok üniversitede var bende yazdım o bölümü ve umarım gelir.dgs geçen kuzenmde var arkadaşlarımda var okuduklarım vs.. yaparsın dostum yaparsın...ama önce bunu bzlerden önce kendine sor..istersen yaparsın.

sanırım mimari restorasyondan önce kocaeli jeoloji mühendisliği gelecek :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o zamn hayrlı olsun kardeşim (:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.