iiide uanın çaldığımı kanıtlıyor bu HEY ALLAHIM YA SAÇMALIYOSUN ÇALIP PANKART AÇMIŞLAR İŞTE tıtıtı
fotografın senesi 1983 yazarken biraz düsünerek yazalım
nerde yazıyor dergının ustunde goremedım de
quote:
Orjinalden alıntı: buraqovic
fotografın senesi 1983
quote:
Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*
yinemi hırsızlık
geçen haftaki GS maçında "Avrupa fatihiymiş Galatasaray..." şarkısını söyleyen sizin tribünleriniz değil miydi? yoksa Fenerliler de mi maça gelmişti? yoksa ben mi yanlış duydum? hadi canım bende!uyduruyorum
quote:
not: o beste fb trübünlerinden çıkmıştır kimin hırsız olduğunu geçen haftaki bjk gs maçında bjk li lerin söylediği avrupa fatihiymiş sloganında gördük hem hırsız hem yüzsüz
pardon dostum sen de farketmişsin. demek ki ikimiz beraber uyduruyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: uranus
bu beşiktaş taraftarı çok ilginç yahu ?
bestesini X isimli sanatçı yapmış güftesini XX isimli sanatçı yazmış ve ortaya XXX isimli bir şarkı çıkmış
ve gün gelmiş birbeşiktaş taraftarı XXX isimli şarkının sözlerini değiştirmiş (hırsızlık yapmamış) ve gün gelmiş bir başka taraftar gurubu bu sözleri değişen XXX isimli şarkıyı kendisine uyarlamış bu durumda bazı beşiktaş taraftarları hezeyana kapılıp isyan ediyor bestemiz çalındı diye...
kaçtane özgün beste yaptınız,kaçı gerçekte araklama onu açıklayın!!!!!!!!!
uğraşma onlar işine gelene cevap verirler sadece
bilmeden konuşmak ne kadar kolay.
Takımınla Taraftarınla Büyüksün kanarya... vay be... bu mu yani milyonlarca bestesi ? o yıldan önce Söylenmediğine dair kanıdınız varmı ?
iiide uanın çaldığımı kanıtlıyor bu HEY ALLAHIM YA SAÇMALIYOSUN ÇALIP PANKART AÇMIŞLAR İŞTE tıtıtı
fotografın senesi 1983 yazarken biraz düsünerek yazalım
nerde yazıyor dergının ustunde goremedım de
fotograftaki basketbolcu calvin 82-83 yılında fenerbahcede oynamıstır
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
quote:
Orjinalden alıntı: buraqovic
fotografın senesi 1983
cok mu komik 1983 olması?
quote:
Orjinalden alıntı: Melik
Takımınla Taraftarınla Büyüksün kanarya... vay be... bu mu yani milyonlarca bestesi ? o yıldan önce Söylenmediğine dair kanıdınız varmı ?
senin soylendigine dair kanıtın var mı?
Adınla Takımınla Taraftarınla Büyüksün Kanarya kısmı var pankartta
belki de ordan arakladınız sonra beste bizim diye atlıyorsunuz
simdi tezahurata bir bakalım
Milyonlarca taraftarın yanyana Bagırıyorlar hep beraber kol kola Adınla takımınla taraftarınla En büyük sensin......
en sona cimbombom mu uyar kanarya mı? eger bu beste sizinse yeteneksizsiniz bestede kafiye namına hicbirsey yok ha eger bir yerden uyarladıysanız ki öyle oldugu acık yapacak birseyiniz yok cunku hic bir sekilde kafiye uymuyor
hem hırsız hem arsız bunlar yaptıklarından utanıp bi kenarda oturacaklarına topic açıyorlar
gsliler tarafından atılan bumerang geri dönüp...
Ya su gecen yıl ilk hırsızlık olayı diye feryatlar kopardiginiz besteye iste neydi o guzel gunler gorecegiz vs. vs. tamam buna bi nevi eywallah. ama artık işin iyicene cilkini cikarmaya basladınız. her taraftarın soyledigi ortak tezahuratlardan bazıları da elbet eski donemlerde baskaları tarafindan yazılmıstır simdi bu hırsızlık mı oluyo.bjklilerde avrupa fatihi olayını soyledi. Ne yani soyleyemez mi soyler arkadasım hakkıdır o anda yeniyosa icinden ne geliyosa taraftarin soyler bundan kime ne. Simdi kartol gol gol gol diye bagiriyo carsi. Artık ben fener gol diyemicek miyim? Futboldan cok baska seylerle ugrasıyosunuz ee o zmn 5 senede bir gelen sampiyonluklar normal (bjk icindi)
Bestenin özgünü
Sen uyu ben deplasmana kaçayım Yollarda inceden cigara sarayım Sevgilim bu gece hiç bekleme beni Aşkından da önce gelir Göz-Göz sevgisi
Sen uyu deplasmanlara akayım Otobüste hüzünlü tütün sarayım Sevgilim bu gece bekleme beni Senden de önce gelir Fener sevgisi
20 sene öncesinin ustunde cocuklar inanın yazan dergisini kanıt gosterip beste sahiplendiler kardesleride bunlara canak tuttu eyvallah dediler simdi dergiden kanıt mı olur diyorlar komikciler
benim bildigim söz yazarı Nazım Hikmet ve müzik Edip Akbayram ama beste sahibi çarşı oluyormuş derginin üstünde yazdıgı icin aslında alen yazmıs ama nazım hikmet ondan araklamıs dimi?
quote:
senin soylendigine dair kanıtın var mı?
Adınla Takımınla Taraftarınla Büyüksün Kanarya kısmı var pankartta
belki de ordan arakladınız sonra beste bizim diye atlıyorsunuz
simdi tezahurata bir bakalım
Milyonlarca taraftarın yanyana Bagırıyorlar hep beraber kol kola Adınla takımınla taraftarınla En büyük sensin......
en sona cimbombom mu uyar kanarya mı? eger bu beste sizinse yeteneksizsiniz bestede kafiye namına hicbirsey yok ha eger bir yerden uyarladıysanız ki öyle oldugu acık yapacak birseyiniz yok cunku hic bir sekilde kafiye uymuyor
Serbest şiir diye birşey duymadın heralde ? ayrıca senin mantığına göre, bu beste ankaraya da sakaryayada malatya yada uyar. onlar da beste bizimdir derlerse nolcak ?
En Büyük Sensin Kanarya Fenerbahçe sen çok yaşa...