Hiçbir takım buradan vermezdi şampiyonluğu. Yazıklar olsun size. Başıma ağrı girdi sizin yüzünüzden.
Defolup gideceksiniz ama. Çok kelle gidecek çok...
Takımın yarısı en az şutlanmalı.
Bu bir futbol takımı, bir müessese. Yardım kuruluşu değil.
Hummer'a mankenleri atıp ortamlara akmanız için verilmiyor size o paralar
Hemen bu gece gidin taksim, bebek, etilere, club'lara. Sevgilinizle birlikte sabaha kadar eğlenin, ne de olsa bir sürü paranız var, gençsiniz
Harçlığından arttırıp, maçlarınızı izleyenlerin, sarı laciverte renklere gönül verenlerin bir önemi yok sizin için.
İstisnalar var elbet. Volkan, Emre belezoğlu, gökhan gönül vs vs...
eywallah bende öyle düşünüyorum can sıkıcı bir durum evde camdan sehpa kırıldı annem canıma okuyordu az daha duvardaki yumruk izide cabası komple yönetimden kadrosuna değişmesi şart aziz baba burayı daha cok futbol külübünden cok yatırımhane olarakmı gördü derler artık öyle birşey
dostum maçı izlemedin heralde kaçırdığımız pozisyonları sayamadım ben.Bugünkü maç kesinlikle hakkımızdı ve sezonun en iyi futbolunu oynadık.Olmadı işte,napalım.Güiza'nın kazmalıklarına itirazım yok tabi onu 2 sezondur yapıyodu zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: John Coffey
dostum maçı izlemedin heralde kaçırdığımız pozisyonları sayamadım ben.Bugünkü maç kesinlikle hakkımızdı ve sezonun en iyi futbolunu oynadık.Olmadı işte,napalım.Güiza'nın kazmalıklarına itirazım yok tabi onu 2 sezondur yapıyodu zaten.
Yamalı bohça patlak verdi bugün, hepsi bu.
Şansa bala bir gol atsak bütün kusurlar örtülecekti.
Herkes delice kutlamalar yapacaktı.
Ama olmadı...
Biz şampiyonluğu son maçta kaybetmedik. Bütün maçların sonucu bu.
Hataları saymaya kalmayacağım, herkes biliyor zaten
aziz yıldırım istifa eder..... bi grup gelir açlık grevi yapar.... aziz başkan geri döner ...
dejavu oldum lea
YEMİN EDİYORUM BAŞIMA BİR AĞRI GİRDİ SİNİRDEN HALA GEÇMEDİ.
Aziz Yıldırım asla öyle bir hata yapıp istifa etmemeli. Adam daha ne yapsın, gecesini gündüzünü veriyor FB ye. Ailesi bile dağıldı bu yüzden. Birazcık vefa gösterin, nankör olmayalım. 10 yıl daha Aziz Başkan olsun isterim. Sadece Futbol şubesini yapılandırsa, gerçekten işi bilen birileri gelse yeterli olacaktır. Aslında Aykut Kocaman a tam yetki verilse yeterli, açık açık diyor ben Daum la çalışmazdım diye.
quote:
Orijinalden alıntı: Nicotinell
quote:
Orijinalden alıntı: John Coffey
Yamalı bohça patlak verdi bugün, hepsi bu.
Şansa bala bir gol atsak bütün kusurlar örtülecekti.
Herkes delice kutlamalar yapacaktı.
Ama olmadı...
Biz şampiyonluğu son maçta kaybetmedik. Bütün maçların sonucu bu.
Hataları saymaya kalmayacağım, herkes biliyor zaten
Şansa balamı ? Arkadaşım maç tek kale oynandı ve adamlar 1 kere gelip 1 gol atabildiler ... Kalecileri devleşti , defansı çanakkale geçilmezi oynadı Ts nin. Fenerbahçe maçı tamamen haketti , guiza dışında çok güzel oynadı herkes .. Bu takımdan gidecek tek kişi vardır o da Guiza..
Balon söndü be, keşke tek sorun guiza olsaydı
Birileri sene başında 3 sezon şampiyonluk adına bir söz vermişti, hiç bundan bahseden yok ki o zaman da hikaye olduğunu biliyorduk
Denizli faciasından sonra bunuda unuturuz. Seneye olmasada obur sene yine aynı seyler başımıza gelir. 2 hafta sonra baslar transfer haberleri yok ronaldinho gelicek yok guiza gidecek. 3 ayda oyle oyalanırız. Sonra lig basladı yok turkiye kupası yok sampiyonlar ligi...
Bir Fenerbahceli olarak bunlara alışdım. Bize oncelikle ruh lazım. Fenerbahceyi dusunen futbolcu lazım. Yoksa yine aynı sey yine aynı huzun.
Ben şimdiden dusunmeye basladım artık işimi gucumu bırakıp Fenerbahce kimi transfer edicek!?
Ya siz???
4 kişi hariç hepsi gitmeli.
Emre Volkan Gökhan Gönül Lugano
Fenerbahçe şampiyonluğu bu maçta kaybetmedi. Özetlerden gördüğüm kadarıyla Fenerbahçe hiçbir maç girmediği kadar pozisyona girmiş. Şampiyonluk tabiki çok önemli ama bu takım bir potansiyeli olduğunu gösterdi bize. Son haftalarda verdikleri mücadeleyi tüm sezona yayarsa takım her sene son haftaya kadar şampiyonluğu kovalar. Son dakikada olan pozisyonlardan biri girse enkaz olmayacak mıydı yani takım? Benim gördüğüm kadarıyla taraftar şampiyonlukla herşeyi unutacaktı o yüzden bugün de bu takımı alkışlamak lazım.
Ah Guiza ah demek düşüyor bize artık
Volkan yediği golün hesabını nasıl verecek?
2008'de de hatalı gol yedi şampiyonluktan olduk. Yine hatalı bir gol yedi yine şampiyonluktan olduk.
Volkan derhal avrupaya gitmeli gidebiliyorsa.İstediği kadar fenerli olsun bir adam bir takımı 4 yılda 2 şampiyonluktan nasıl oluyorda edebiliyor inanılır gibi değil...
Herkes Guiazaya yükleniyo ama benim anlamadığım bu adam ne yapsın? Takımın gerisi berbatsa adam tek başına gol mü atacak? Bırakın yaa baş sorumlu A.Yıldırımdır..Sonra Daum..Fenerbahçe dün akşam hayatının topunu oynadı ama olmadı.Bu arada GS liyim.Ama şunuda söyleyim.FB de adam gibi top oynayan ya da çırpınan Alex,Güiza ve Lugano dur gerisi hep kovulsa daha iyi bence.
quote:
Orijinalden alıntı: Firenze
2008'de de hatalı gol yedi şampiyonluktan olduk. Yine hatalı bir gol yedi yine şampiyonluktan olduk.
Volkan derhal avrupaya gitmeli gidebiliyorsa.İstediği kadar fenerli olsun bir adam bir takımı 4 yılda 2 şampiyonluktan nasıl oluyorda edebiliyor inanılır gibi değil...
Afedersin de volkan o topa ne yapacaktı? 3 metre zıplama gibi bir kabiliyeti olan kaleci bilmiyorum... Burak aynı şekilde 500 kere vursun biri gider o dün akşam oldu zaten... yenilen golde tek hata maçı buırakıp itiraza koşan futbol zihniyetidir...
biraz şansimiz olsa maçı farklı kazanırdık... takımda gol atınca yavaşlama hastalığı var... maçı izlerken de söyledim bizimkiler ilk 15 dakika bir tane atıp yatarlarsa bu iş yatar. haribden de oöyle olsu sen birtane atıp oyunu çevirmeye çalışırsan yersin yediğiide çıkartamazsın... ne olsu? kaçırdığın şampiyonluğamı yanarsın, maç sonu rezil olmanamı? rakibin ikinci yarı defansa yatmış ama senin hocan oyuna ikinci forveti almaktan aciz...
kovduğun adamı geti getirmenin faturası ağır oldu...bu saatten sonra faturayı ödeyecek tek bir kişi var...
quote:
golde volkanın ne suçu varki?hayatının golünü attı burak
37 sut 13 korner : sadece 1 gol
volkan topu gotuyle kontrol ederken milllet calısıyordu
onur kıvrak feneri yıkan adam oldu
1 sanıye bile zaman geçirmeye yonelık hareketı yok tsnın ve onurun fener hakeme itiraz ederken aslanlar gibi topunu oynadılar
tarihe gececek en buyuk kapak lardan biri oldu
fenerin bagdat caddesını savas alanına cevırmesımı dersın kendı stadını yakmasımı dersın canlı yayın araclarını kullnılamaz hale getırmelerınımı dersın..
fenerbahce tarftarı ne kadar buyuk oldugunu dun gece yıne ıspatladı
quote:
Orijinalden alıntı: Rizeli
quote:
Afedersin de volkan o topa ne yapacaktı? 3 metre zıplama gibi bir kabiliyeti olan kaleci bilmiyorum... Burak aynı şekilde 500 kere vursun biri gider o dün akşam oldu zaten... yenilen golde tek hata maçı buırakıp itiraza koşan futbol zihniyetidir...
biraz şansimiz olsa maçı farklı kazanırdık... takımda gol atınca yavaşlama hastalığı var... maçı izlerken de söyledim bizimkiler ilk 15 dakika bir tane atıp yatarlarsa bu iş yatar. haribden de oöyle olsu sen birtane atıp oyunu çevirmeye çalışırsan yersin yediğiide çıkartamazsın... ne olsu? kaçırdığın şampiyonluğamı yanarsın, maç sonu rezil olmanamı? rakibin ikinci yarı defansa yatmış ama senin hocan oyuna ikinci forveti almaktan aciz...
kovduğun adamı geti getirmenin faturası ağır oldu...bu saatten sonra faturayı ödeyecek tek bir kişi var...
Orada aslında çok hatalı kişi var.Uyuyan Vederson, yerini kaybeden Gökhan, hakemle uğraşan Selçuk vs vs.Ama Volkan orada resmen topu seyretti.Böylesine üst düzey milli takım kalecisi şampiyonluk maçında böyle gol yemez kardeşim.Golü yediğimiz an panik başladı stres başladı.ben anladım zaten golü yedikten sonra yazdım da buraya hatta şampiyonluk gitti diye.Çünkü şuursuzca bilinçsizce ataklar yapmaya başladık.Stresten topçuların eli ayağına dolandı.Benim için kaçan şampiyonluğun sorumlusu yönetimdir o ayrı.Kovduğu hocayı getiren, devre arası transfer yapmayan, çok büyük vaatler veren bir yönetim...
Daum'a gelelim.Her golden sonra yatan bir Fenerbahçe.Yine golden sonra yattı.Ama bu sefer tutmadı.Trabzon gibi hücumcu takıma yatarsan sonuç böyle olur.Hücumu anca hücumla kesebilirsin.Bunu bile bilmeyen bir teknik adam Daum.Güizaya 85 dakka tahammül eden bir Daum.İkinci forveti sokmaya korkan bir Daum.Bugünkü durumumuz önceden yapılan onlarca hatanın bileşkesidir.