Şimdi Ara

Milliyet Ve Kimya Sorusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi cidden Milliyet gibi yayın organına Abbas Güçlü'ye inanmayıp buradaki insanlarla çatışanları anlamıyorum.Adamın senin yaşın kadar habercilik kariyeri var sence bu haber için kariyerini lekeler mi?

Yazan adam Abbas Güçlü buradaki troller değil?Ulan cidden paranoyaksanız.Veya Dershane hocalarınızın benim yanlışımı görmesinler diye "Evet öğrencim bunu nasıl kaçırırsın kelime oyunu var cevap 1-2" demesini yemişsiniz.

http://www.milliyet.com.tr/sifre-i-ii-ve-iii-gundem-2276989/

• abi boşver takma kafana öylelerini
    bir yorumda belirtigim gibi biz insanoglu kendi bildiklerimizi dogru sanariz.
    ve hatalı olmamıza ragmen kabullenmeyiz.

ONUN İÇİN DİYORUM HERKESİN GÖRÜŞÜNE ÖNEM VERMEYİN.yoksa üzülürüsünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sEbAsTıaN2 -- 13 Temmuz 2016; 21:23:24 >
  • dershane hocama soruyu attım sorular açıklandığında 1 23 dedi yani bir öğretmen nasıl 12 diyor ben de anlayamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maebara keiichi kullanıcısına yanıt
    Egodan abi.Adam bakıyor cevap kafasında olan 123 ama ösym 12 demiş.Hemen lafı çeviriyor bak orada kelime oyunu var cart curt...Bunu bu forumda söyleyen kaç tane insan vardı?Hocam böyle dedi şöyle dedi diye.
  • Mf4 ham puan 390 gosteriyor pbg ama biz 380 diyelim. 380 mf4 Ham kac bine tekabül eder ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 biyoloji sorusu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.