quote:Orijinalden alıntı: DiJoN Neden sekmelerde donanımhaber açık değil NEDEENNN ! Açıktı yanlışlıkla kapattım.
quote:Orijinalden alıntı: lazloo quote:Orijinalden alıntı: DiJoN Neden sekmelerde donanımhaber açık değil NEDEENNN ! Açıktı yanlışlıkla kapattım. Donanımhaber kapanırsa önce kendimi sonra seni vururum anlaşıldımı yönetici
quote:Orijinalden alıntı: DiJoN quote:Orijinalden alıntı: lazloo quote:Orijinalden alıntı: DiJoN Neden sekmelerde donanımhaber açık değil NEDEENNN ! Açıktı yanlışlıkla kapattım. Donanımhaber kapanırsa önce kendimi sonra seni vururum anlaşıldımı yönetici Denesene.
quote:Orijinalden alıntı: lazloo quote:Orijinalden alıntı: DiJoN quote:Orijinalden alıntı: lazloo quote:Orijinalden alıntı: DiJoN Neden sekmelerde donanımhaber açık değil NEDEENNN ! Açıktı yanlışlıkla kapattım. Donanımhaber kapanırsa önce kendimi sonra seni vururum anlaşıldımı yönetici Denesene. ıı şeyy...
quote:Orijinalden alıntı: lazloo quote:Orijinalden alıntı: DiJoN quote:Orijinalden alıntı: lazloo quote:Orijinalden alıntı: DiJoN Neden sekmelerde donanımhaber açık değil NEDEENNN ! Açıktı yanlışlıkla kapattım. Donanımhaber kapanırsa önce kendimi sonra seni vururum anlaşıldımı yönetici Denesene. Havada bişey gördüm