Şimdi Ara

MİLLİ TAKIM ADAY KADROSU BÖYLE OLMALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    hatta gerekise arda, hamit, sabri bile kesilebilir.
    ama geçiş sürecinde takımda kalabilirler

Özgür Çek, ozan ipek
    Alper Potuk, Serdar Aziz,
    Necip Uysal, Muhammet Demir
    sinan bolat, tolga zengin
    ismail köybaşı, egemen korkmaz
    ömer toprak, mehmet ekici,
    selçuk inan, gökhan töre,
    umut bulut, tunay torun
    burak yılmaz, mevlüt erdinç
    kazım kazım, mehmet topal
    hamit altıntop, mehmet topuz
    caner erkin, semih şentürk
    Nuri Şahin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilelma -- 14 Kasım 2011; 9:36:31 >

• ideal 11

Kaleci : Tolga Zengin

Sağ Bek : Hamit Altıntop

Sol Bek : İsmail Köybaşı

Stoper : Necip Uysal

Stoper : Ömer Toprak

Ön Libero : Mehmet Topal

Ön Libero Önü : Nuri Şahin

Sol Açık : Caner Erkin

Sağ Açık : Kazım Kazım

Forvet : Umut Bulut

Forvet : Mevlüt Erdinç (Semih Şentürk)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilelma -- 14 Kasım 2011; 9:38:06 >
  • burak ? Adam hakkediyor
  • burak yedek daha iyi soyunur
  • Abi umut bulut nedir ya, mevlüt erdinç.... Bunların hiçbirisi bitiriciliği iyi olan forvet değilki. Yerine yıpratıcı forvet alman lazım Mehmet Yıldız ı koysan o bile daha iyi oynar veya semih şenturk ü koy yanına mevlütü veya umutu koy koşsun alan açsın. Hala salak Hiddink yok selçuk şahini falan çağırıyor. Bu adam Türk milli takımına başarılı olmak için gelmedi zaten. Ömer toprak var Serdar Aziz var, Onu geçtim Kemal Tokak var samsunda oynuyor. Süper genç taş gibi defans onu almıyorda hala yerine belki servetten daha iyi oynar diye girayı falan alıyor. Gökhan gönül dediler hep. Al sana gökhan gönül. G..t kadar boyuyla bi halt yapamayan ancak sadece orta açmaya çalışan bir adamdan nasıl beklersin geri donup adamlarla cebeleşmesini. Gördük maçta. İki tane golu onun yuznden yedi. Volkan Volkan VOlkan. Al sana volkan. Ya Tolga nın Form grafiği belli, Yav Real Madrid bile Casllas in yedeği varken bunu dunusup almayı akıl eden adamı bizim mal teknik direktor gormedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: GockhanKhadir

Abi umut bulut nedir ya, mevlüt erdinç.... Bunların hiçbirisi bitiriciliği iyi olan forvet değilki. Yerine yıpratıcı forvet alman lazım Mehmet Yıldız ı koysan o bile daha iyi oynar veya semih şenturk ü koy yanına mevlütü veya umutu koy koşsun alan açsın. Hala salak Hiddink yok selçuk şahini falan çağırıyor. Bu adam Türk milli takımına başarılı olmak için gelmedi zaten. Ömer toprak var Serdar Aziz var, Onu geçtim Kemal Tokak var samsunda oynuyor. Süper genç taş gibi defans onu almıyorda hala yerine belki servetten daha iyi oynar diye girayı falan alıyor. Gökhan gönül dediler hep. Al sana gökhan gönül. G..t kadar boyuyla bi halt yapamayan ancak sadece orta açmaya çalışan bir adamdan nasıl beklersin geri donup adamlarla cebeleşmesini. Gördük maçta. İki tane golu onun yuznden yedi. Volkan Volkan VOlkan. Al sana volkan. Ya Tolga nın Form grafiği belli, Yav Real Madrid bile Casllas in yedeği varken bunu dunusup almayı akıl eden adamı bizim mal teknik direktor gormedi.

hocam biz ne yazdık. farklı bi şey mi yazdık bi de eleştirmişsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kizilelma

quote:

Orijinalden alıntı: GockhanKhadir

Abi umut bulut nedir ya, mevlüt erdinç.... Bunların hiçbirisi bitiriciliği iyi olan forvet değilki. Yerine yıpratıcı forvet alman lazım Mehmet Yıldız ı koysan o bile daha iyi oynar veya semih şenturk ü koy yanına mevlütü veya umutu koy koşsun alan açsın. Hala salak Hiddink yok selçuk şahini falan çağırıyor. Bu adam Türk milli takımına başarılı olmak için gelmedi zaten. Ömer toprak var Serdar Aziz var, Onu geçtim Kemal Tokak var samsunda oynuyor. Süper genç taş gibi defans onu almıyorda hala yerine belki servetten daha iyi oynar diye girayı falan alıyor. Gökhan gönül dediler hep. Al sana gökhan gönül. G..t kadar boyuyla bi halt yapamayan ancak sadece orta açmaya çalışan bir adamdan nasıl beklersin geri donup adamlarla cebeleşmesini. Gördük maçta. İki tane golu onun yuznden yedi. Volkan Volkan VOlkan. Al sana volkan. Ya Tolga nın Form grafiği belli, Yav Real Madrid bile Casllas in yedeği varken bunu dunusup almayı akıl eden adamı bizim mal teknik direktor gormedi.

hocam biz ne yazdık. farklı bi şey mi yazdık bi de eleştirmişsin.

Dikkat edersen genel bir eleştiri var. Eleştiriyi herkes neden kötü algılıyor. Bir sürü senle aynı konuda oldugumuzdan dolayıda iyi yönde eleştiri yaptık. Onları neden gormezden gelıyorsun? O zaman sana sadece cıkarman gereken dusuncemı solıyım sadece genel konusmadıgımı farzet, Umut bulut gıbı oyuncularla bu forvet hic bir halta yaramaz cunku gol becerisi yok. Fikir ayrılıgım bu yonde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • umut bulutun gol becerisi olmadığı için toulouse transfer edip fransa liginde forvet oynatıyor
    ama nedense burak hala trabzonda oynuyor. ilginç???
    bu fransızlar futboldan hiç anlamıyor

ayrica mevlut paris saint german in forveti hala ne konusuyorsunuz anlamiyorum

biz artik milli takimda nelerin dondugunu biliyoruz. su anda oynayan fitbolcularin tamamina yakini
    torpille forma giyiyor. oguz efendi emre ile birlikte fed baskaniyla prim pazarligi yapiyorsa
    bu takimin civisi cikmis demektir.

kadroyu da oguz yaptigina gore kime kac paraya forma satiyor cok merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilelma -- 14 Kasım 2011; 10:02:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilelma

umut bulutun gol becerisi olmadığı için toulouse transfer edip fransa liginde forvet oynatıyor
    ama nedense burak hala trabzonda oynuyor. ilginç???
    bu fransızlar futboldan hiç anlamıyor

ayrica mevlut paris saint german in forveti hala ne konusuyorsunuz anlamiyorum

biz artik milli takimda nelerin dondugunu biliyoruz. su anda oynayan fitbolcularin tamamina yakini
    torpille forma giyiyor. oguz efendi emre ile birlikte fed baskaniyla prim pazarligi yapiyorsa
    bu takimin civisi cikmis demektir.

kadroyu da oguz yaptigina gore kime kac paraya forma satiyor cok merak ediyorum.

Evet allahtan yani umut bulut çok iyi forvet Sezon basından beri 11 maca cıkmıs 2 tane golu var. Mevlut erdınc zaten yedek oynuyor fransada lig 13 hafta oynanmıs topu topu 5 maca cıkmıs 2 golu var. Cok bitirici forvet bunlar (!). Burak yılmaza lafım yok. Ama Burak Mıllı takımda ilerde tek forvet oynayacak adam değil. zaten o yuzden son 5 mıllı macında anca azerbaycan a ve avusturyaya attı gol. Almanya ya Hırvatıstana gormedık. Iyı takımlara atamazda zaten.

Geri kalan soyledıgın hersey dogru zaten onlar gercek.

• Sistemin mehmet ekici veya nuriye bagli oynanmasi lazim.

Tore - ekici - nuri(c) - arda
  • ardayı söylemeyin artık arda benim için bitmiştir.

milli takımın 2 kaptanından birisi ve prim pazarlığında onun da adı var

zaten son maçta gördğü kasti sarı kartla milli takım kariyeri de tamamen bitmiştir
  • arda ,emre hakan balta, ve volkan artık milli takıma adım atmamalılar hepsinin alternatifi var gökan töre ardadan çok daha iyi ve profosyonel oyuncudur emre bitti artık hakan balta desen baltaların baltası volkan ise sinan polat bence volkandan çok daha iyi güven veriyo adamı bugün izledim biz niye bu adamı oynatmamışız diye iç geçiriyorum
  • Milli Takımın Değişime Gideceği Kesin Diğer Turnuvaya Büyük Bir Zaman Var.

Ozamana Kadar Necip ,Gökhan Töre ,Ömer Toprak ,Nuri Şahin ,Serdar Aziz Ve Kesimal Takıma Monte Edilmeli.Bilmiyorum Daha Yeni Oyuncularda Çıkabilir.

____________________Sinan__________________
    _Gökhan___Ömer T.____Serdar A.____H.Kaldırım_
    _______________Mehmet Topal._______________
    _____________Nuri_____Necip_________________
    ___Arda____________________________Gökhan T_
    _________________?????????___________________

Necip Mehmetin yerine çekilip öne Selçuk Konabilir
  • arda,emre,volkan bu maçta yoktu, sorun da yoktu.
    milli takım formasını hak eden giysin, milli takım forması hak etmeyenlerin tapulu malı olmasın,
    sahada her şeyini veren adamlar oynasın,
    milli takımın torpillileri gitsin
    hakan balta, gökhan zan,servet, aurelio,emre, milli takıma alınmasın artık,sabri bek veya kanat oynayacaksa alınsın, yoksa alınmasın
    gökhan gönül ve arda'nın performansları iyise alınmalı,performansı düşükse, aynı oyuncuda ısrar edilmemeli.
    kısaca kimin performansı iyiyse o alınmalı,
    milli takım dan bu torpil ve adam kayırma işleri çıkarılmalı
  • Volkan, Sabri, Gökhan Gönül, Servet, Zan, Balta, Emre, Selçuk Şahin, Arda, Semih - Artık yeter.

MİLLİ TAKIM ADAY KADROSU BÖYLE OLMALI

+

Sinan, Onur / Orhan Şam / Serdar Kesimal, Egemen / İsmail / Topal, Alper Potuk, Mehmet Ekici, Hamit / Topuz, Kazım / Cenk Tosun, Mevlüt, Mustafa Pektemek

Edit: Topuz 2 sene sonra (2014 Dünya Kupası) 30 küsür oluyor, onu da almam. Hamit'i tecrübesi, Egemen'i ise stoperde oynadığı için -33'e kadar sorun olmaz- alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macabre -- 16 Kasım 2011; 0:45:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patatesli Çay

Milli Takımın Değişime Gideceği Kesin Diğer Turnuvaya Büyük Bir Zaman Var.

Ozamana Kadar Necip ,Gökhan Töre ,Ömer Toprak ,Nuri Şahin ,Serdar Aziz Ve Kesimal Takıma Monte Edilmeli.Bilmiyorum Daha Yeni Oyuncularda Çıkabilir.

____________________Sinan__________________
    _Gökhan___Ömer T.____Serdar A.____H.Kaldırım_
    _______________Mehmet Topal._______________
    _____________Nuri_____Necip_________________
    ___Arda____________________________Gökhan T_
    _________________?????????___________________

Necip Mehmetin yerine çekilip öne Selçuk Konabilir

İşte Kadro aynen böyle olmalı arkadaşım ya belki Gökhan Gönulun yerine sabriyi cekebılırsın Cunku daha fazla mucadele edıp yıpratıyor rakıbı sabrı. İleride Tek forvet oynayan biri koymalılar. Burak falan yapamaz tek basına Umut la Mevlutu hepten salla. Eskı hakan sukur olmalı ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.