Şimdi Ara

milli piyangodan benim yarım bilete 50.000 tl çıktı ikramiyeyi nereden alabilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
9.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi tane çeyrek almıştım 50 çıktı 12.25 aldım
  • annem milli piyango müdürlüğünde çalışıyordu..

biletin arkasına isim telefon adres yazmak zorunlu..sen yazmazsan bile orda senden yazmanı isteyecekler..

istanbulda galatasaray sirkeci aksaray da var milli piyango idaresi hatırladığım kadarıyla..

diğer şubeler için internetten araştırabilirsin

hayırlı olsun güle güle kullan..
  • anne annecim
  • Bi rapid hesabı alırsın artk
  • ben gidiyom şimdilik aranızdan kısa bir süreliğine ayrılıyorum parayım almaya gideyim artık ben verdiğiniz tavsiyeler üzerine çok teşekkür ederim artık bir tatili hakettim uludağamı giderim yoksa çeşmeyemi veyahut antalyamı orası muamma bilmiyom bakalım 1 haftalık bir tatil iyi gelir 5.000tl işimi görür gerisini 20.000tlde repoda durur sonra ne yapacağıma karar veririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilinçli

ben gidiyom şimdilik aranızdan kısa bir süreliğine ayrılıyorum parayım almaya gideyim artık ben verdiğiniz tavsiyeler üzerine çok teşekkür ederim artık bir tatili hakettim uludağamı giderim yoksa çeşmeyemi veyahut antalyamı orası muamma bilmiyom bakalım 1 haftalık bir tatil iyi gelir 5.000tl işimi görür gerisini 20.000tlde repoda durur sonra ne yapacağıma karar veririm.

hani bana ps3

• Oooo kanka?
  • Uludağa gitmek istiyorsan ben de gelebilirim birlikte öğreniriz herşeyi hep yardım ederim sana kayaklarını felan temizlerim eldivenlerini yıkarım ne istiyosan

Masraflar senden ama

• quote:

bilinçli
    arkadaşlar bir sorum olacak milli piyangodan benim satın almış olduğum yarım bilete (19 ocak 2009 çekilişinde) 50.000 tl ikramiye tuttu ikramiyeyi nereden alabilirim? he birde şey sorcaktım biletin arkasına adımızı soyadımızı yazıp imza atmak faydalı diyolar doğrumu doğruysa kurşun kalemlemi yoksa tükenmez veya dolma kalemleemi imza atıcaz? bilet numarası 486877

owww
    teyze oğlu naber ya
    beni tanıdın mı 15 yıldır görüşemiyoruz,ben senin akrabanım ama çok aradım bulamadım seni.
    nirdesin adresini ver görüşek
  • quote:

Orjinalden alıntı: xweser

canım kardeşim hayırlı olsun..

bayadır forumda gözükmüyordun.. bir ara görüşelim özledim valla...

Bunun hayırla ilgisi yok.Helal degil çünkü.
  • no ss no güven.bana inandırıcı gelmedi.rayting yapmak istiyorsun.
  • oh canım oh canım oh canım

• şansa bak
  • ziraat bankasından tahsil edebiliyorsun arkadaşım onların ellerinde bu mebla yoksa merkezden istiyorlar :) hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle

dip not: 6 ay içinde tahsil etmek zorundasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FilimAdamı -- 21 Ocak 2009; 19:46:49 >
  • OoooO kardeşim nerdesin yaa.. hatırladın mı beni yaa?? Heryerde seni arıyorum bak Allah nerde çıkardı karşıma seni ..
  • arkadaşlar hortlatıyorum ama bir şey sormak istiyorum. bize son 2 rakıma göre çıktı. ikramiye 40 tl ama çeyrek olduğu için 10 tl alıcaz. bu 10tl yi nereden alabiliriz ?
  • Bilet satan heryerden alabilirisn
  • 10 tl rakımlı heryerden alabilirsin
  • Ayyaş Pilot kullanıcısına yanıt
    sağol
  • Bu yilda yine piyango konulari acilir bana cikti diye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.