Şimdi Ara

Milli Piyango Çıkarsa Hayalleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesinlikle bir ferrari alırım 458. Günlük içinse yeni range rover vouge

QANDIRDIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Once dolara yatırım yaparim. Aylik 30 bin tl olacak şekilde is kurarim. Sonrada super luks bir yat alirim. Tr nin her yerinde balik tutma zevkini yasarim.

Bu kadar hayal bile bize haram çünkü milli Piyango haram

• Fazla değil 4 araç yeter hepsi de mazotlu olacak ; Porş Panamera dizel,diğeri a5 S line ya da 3.20d M sport kararsızım,diğeri de dağa bayıra ava bi pikap,sonra bi yelkenli 100 bin yeter,oh miss ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Montaana -- 25 Aralık 2015; 23:25:57 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    - basit. başlığı değil içeriğini tanımlamak gerek değil mi?
    + eee...
    - başlıkta cümleyi tamamlamamak gerek değil mi?
    + eh aslında...
    - böyleyken böyle.

Orijinalden alıntı: beckhir.36

emeğimizin karşılığı bize yeter, haramla işimiz olmasın boşverin

sana çıksa ortadan kaybolursun ne haram diye konuşuyorsunuz bide

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Seray sever
    355 modena gts

Öküzler uçamaz ama kuşlar yürür...
  • Köy gibi bir erlesum yeri kurar.onlarca 1-2 katlı güzel evler yaptirir oraru kiraya veririm.kendimede süper lux tripleks yaptırır cariyeleri içine doldururum.

Milli Piyango Çıkarsa Hayalleriniz
  • Gayrimenkule yatırım yaparım, kalan paranın bir kısmı ile altın alır stoklarım. Yaşadığı ülkenin nasıl bir ekonomiden geçtiğinin farkında olan, piyasalardan az çok anlayan adam konuda geçen uçuk modelleri almaz. Türkiye burası, gri ekonominin tanımının en güzel yapılacağı yerde yaşıyoruz.

Söz konusu otomobile geldiğinde de BMW 3 serisini olabildiğince donanımlı bir şekilde alıp keyfime bakarım.

• Bu milli piyango yılbaşı çekilişinde büyük ikramiyenin çıkma olasılığı yok denecek kadar az bence bilet bile almaya gerek yok. Aklınız varsa parayı başka yollardan kazanmanın peşine düşün yoksa bu yazdıklarınız sadece hayal olarak kalır. Hiçbirine sahip olamadan göçüp gidersiniz bu dünyadan.

Çeyrek bilet bana çıkarsa peşinen 2 milyonunu bağışlarım. TEGV, Lösev ve birkaç kuruma bölüştürürüm.

Kalanın çok ufak bir kısmı ile:

- Hatun'a temiz, ikinci el bir Fiat 500C alırım. Taş çatlasın 45.000TL.

- Kendime temiz, ikinci el bir impreza 2.0 WRX alırım. Taş çatlasın 65.000TL.

- 57 ve 58 chevrolet'leri A'dan Z'ye elden geçirir, eksik parçalarını toplamaya başlarım. İkisi toplam 35-40.000TL tutar.

- Orjinal bir 56 tek kapı direksiz arar bulur, seriyi tamamlarım. Aldın-Topladın toplam 100.000TL tutabilir.

- 2000'li yıllardan nispeten yeni, nispeten temiz, 12 metre civarı bir Yelkenli bakarım. Madem zenginim Dufour ve Bavaria almam. Beneteau veya hatta belki Hanse bakarım. Hanse çok pahalı kaçabilir. Bilmiyorum. Yurtdışında avlarsam 200-250.000TL'ye birşeyler bulabilirim.

- Hatun'un Çamlıdere'de babasından kalma bir haftasonu evi var. Bakımsız kaldığı ve çürümeye terkedildiği için çok üzülüyorlar ailecek. Onu yaptırırım. Taş çatlasın 50 kağıt tutar.

- Kendime bir ev alırım. Gene bu Çankaya mahallesi, Kavaklıdere, GOP civarından büyücenek bir ev bana yeter. 200m2 5 oda bir salon evler 550.000TL'den başlar. 50 kağıt da içini yaptırmaya...

Kısaca 1 milyon 150.000TL'si hayalimdeki hayat için lazım. 2 milyonunu bağışlarım. 1-1.5 milyon lira ile hayal ettiğim bir iş var, onu kurarım. Kalan paranın yarısı ile de çeşitli yerlerde spekülatif arsalar alırım. Kalan yarıyı da yatırım enstrümanlarında değerlendiririm. Kuracağım bu işten kazanacağım para zaten geçinmeme, tatillerime, çocuğumun okumasına, emekliliğime yeter. Kalan para da olduğu gibi sonraki nesle aktarılır. Aldığım arsalardan belli bir kısmından yıllar içinde imar geçirtebilirsem, zaten para katlanarak büyümeye devam eder. Geçirtemezsem de zarar etmem.

Bu noktadan sonra ne kadar şımarık harcamam varsa, kendi kurduğum işten kazandığım para ile yaparım. Çok kazanamazsam şımarık harcamalara girmem. Hoş şımarık harcamalar da şımarık değil. Klasik otomobil koleksiyonculuğu bir hazinenin üzerine oturmak gibi. Doğru bir yatırımın değer kaybetmesi mümkün değil. Aksine değer hızla artıyor. Kendi kazandığım para ile almayı düşünebileceğim arabalar:

- 1970-75 Porsche 911.
    - 1965 Alfa Spider.
    - Austin Mini Cooper
    - orjinal Fiat 500
    - Son manuel mx-5 miata kasası neyse o.
    - 1972 pontiac trans-am

---------------

Son olarak geleceğe yatırım amaçlı alabileceğim arabalar:

- Alfa GTV
    - Saab 900 Cabrio
    - Saab 9-3 Viggen
    - Honda CRX
    - MG ZR
    - MG-F
    - Opel Calibra
    - Opel Astra Bertone Coupe 2.0t

Özetle toplamı 150.000TL ya eder, ya etmez arabalar. Not alın bunları. 30 yıl sonra kaç para edeceklerine bakalım. Bu arabalara 30 yılda yapılacak bakım, ödenecek MTV + bu arabaları almak için ödenen paranın enflasyonu, 20 yıllık değer artışını geçmez. Kar-Zararsız çıkarsın. Bu kadar arabaya bindiğin yanına kar kalır. (Tabi bu kadar aracı koyacak bir yer bulursan, ki bende zaten o yer mevcut. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 26 Aralık 2015; 1:39:40 >

• 300bin liraya bir 2.3 mustang alırım,150bin lirayada i3 koyarım yanına

bana 1milyon bile yetıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOSCE TE IPSUM -- 26 Aralık 2015; 1:41:40 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Türk Telekom 20 TL yükleme 15 TL'ye !!!

20 TL'ye 40 TL Opet // Shell Yakıt Kodu satışı...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.