Şimdi Ara

Milli piyade tüfeği kışlalarda-G3'e elveda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
4
Favori
4.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En tesirli tüfeklerden biriydi. Yazık oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

bu silah ne boyle koca adamin elinde nasil geri tepiyor tuy siklet adam ates etse adami geri ucurrur ayrica bu silah 7.66 mm diyor nato standartlarinda degil yine fason silah yapmissiz adamlar keleş gibi hadif tepmeyen sillah yapiyor bazilari rant para kazandirma cabasi halbuki turk yapimi cok guzel av tuvekleri silahlar var daha iyi kaliteli olmasi gerekirdi ama kime ne bazilari para kazansin milli gucu dusunen yok..

7.62 nato fişeği kullanır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bu silah ne boyle koca adamin elinde nasil geri tepiyor tuy siklet adam ates etse adami geri ucurrur ayrica bu silah 7.66 mm diyor nato standartlarinda degil yine fason silah yapmissiz adamlar keleş gibi hadif tepmeyen sillah yapiyor bazilari rant para kazandirma cabasi halbuki turk yapimi cok guzel av tuvekleri silahlar var daha iyi kaliteli olmasi gerekirdi ama kime ne bazilari para kazansin milli gucu dusunen yok..

MPT-76 7.62×51mm NATO mermi kullanır. Ayrıca silahı kullandınızmıda bu silah çok tepiyor fason silah diyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hannover 96

seni diger konuda pert ettim simdi de buna mi atladin kuyruk acisi fena, diyarbakirli da degilim batiliyim... sen ancak kendini kandirirsin sizofreni belirtileri varsa da doktora git derim.

hk 417:
     Milli piyade tüfeği kışlalarda-G3'e elveda

mpt 76:

"It is clear from these photos that the design is based on the AR-10. At least externally it bears a very close resemblance to the H&K HK417. - See more at:http://www.thefirearmblog.com/blog/2014/05/12/turkish-mkek-mehmecik-mpt-76-national-rifle/#sthash.nOr6liUF.dpuf"
    http://www.thefirearmblog.com/blog/2014/05/12/turkish-mkek-mehmecik-mpt-76-national-rifle/

Alayinizi tek post ile cökerttim gene. Kendinizi kandirmayi devam edin süpersiniz siz süper

yukarıda prototip alıp geliştirmeye birşey diyen yok diyosun sonra da kopyadır diye dalga geçiyosun ne yapmak istiyosun ilginç ..karalamak istiyorsan bir sürü seçeneğin var şuan yanlış gidiyosun

• G3 beğenmeyen arkadaşlar G3 hakkında pek bilgiye sahip değiller sanırım.

G3 eski model ve tutukluk son derece olağan olan bir silah lakin silah ateşlendikten sonra mermi saat yönünde dönerek gittiği için hedefe ulaştığında hedef ya organını kaybeder yada ölür.İçeri girdiği anda bütün organları bilendır şekilde karıştırarak ölümü %90 çıkartır.G3 bir arabaya benzetecek olursak bu 1998 model bmw'lere denk gelir eski kolay bozulur lakin güçlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari

Hürkuş Eğitim Uçağı, Güney Kore'de üretilen KAI KT-1 uçağı üzerinden geliştirilmiştir. Bu uçağın üretiminede 2000 yılında başlanmıştır.

Altay Tankının Atış testleri geçen sene bitmiştir.

http://www.samanyoluhaber.com/web-tv/yerli-ucak-hurkus-gokyuzuyle-bulustu-4940-video-haberi/

"TAI tarafından tasarlanan yerli eğitim uçağı Hürkuş bugün ilk uçuşunu Ankara'da gerçekleştirdi. "

KAI KT-1 ise ilk ucusunu 1991'de yapmis, hani senin 20 yil sonra yaptigin ucus var ya?

Altay Tankinin hedefi vuramadigi trmilitary forumundaki asker arkadaslar tarafindan yazilmis, aselsan ve otokar birbirlerini sucluyorlarmis. Ates olmayan yerden duman cikmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hannover 96 -- 9 Eylül 2014; 13:29:28 >

• keleş gibi tepiyor beğenmedim açıkcası
  • Ah ulan g3 le az mı sahalara indik. Burda eleştiren bebeler siz klavye başında trollerken biz terörist kovalıyorduk Şırnak'ta dağlarda. Anca konuşun la siz. Anca muhalefet olursun.

Pöhdüm istifa ettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofsevim46

quote:

seni diger konuda pert ettim simdi de buna mi atladin kuyruk acisi fena, diyarbakirli da degilim batiliyim... sen ancak kendini kandirirsin sizofreni belirtileri varsa da doktora git derim.

hk 417:

mpt 76:

"It is clear from these photos that the design is based on the AR-10. At least externally it bears a very close resemblance to the H&K HK417. - See more at:http://www.thefirearmblog.com/blog/2014/05/12/turkish-mkek-mehmecik-mpt-76-national-rifle/#sthash.nOr6liUF.dpuf"
    http://www.thefirearmblog.com/blog/2014/05/12/turkish-mkek-mehmecik-mpt-76-national-rifle/

Alayinizi tek post ile cökerttim gene. Kendinizi kandirmayi devam edin süpersiniz siz süper

yukarıda prototip alıp geliştirmeye birşey diyen yok diyosun sonra da kopyadır diye dalga geçiyosun ne yapmak istiyosun ilginç ..karalamak istiyorsan bir sürü seçeneğin var şuan yanlış gidiyosun

Arkadaş diyarbakırlı yada otaraftan

Hakkarililer 30 milyon vergi veriyor o bölgeye 400 milyon yatırım yapilıyor ,neredeyse 15 katı demiştim

Bu arkadaş ta hak ettiğimizin 30 katı verilmeli çok eziliyoruz manasında birşeyler söylemişti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari

quote:

MPT-76 7.62×51mm NATO mermi kullanır. Ayrıca silahı kullandınızmıda bu silah çok tepiyor fason silah diyorsunuz?

keles kullandim g3 kullandim m16 kullandim bu silah videodaki adam ates ederken seri atista adamin geri tepdigi bwlli askerde herkes iri yari degil 50 kg adamda tutacak o silahi ates etse ayakta adam geriye dogru ucarak ates eder

• quote:

Orijinalden alıntı: torukmacto01

quote:

quote:

hk 417:

mpt 76:

Hakkarililer 30 milyon vergi veriyor o bölgeye 400 milyon yatırım yapilıyor ,neredeyse 15 katı demiştim

Bu arkadaş ta hak ettiğimizin 30 katı verilmeli çok eziliyoruz manasında birşeyler söylemişti

hım ondan diyosunuz yani bende almanyada ikamet ediyor falan sanmıştım ..ama yanılıyorum heralde ..çünkü gurbetçilerimiz böyle haberlere muhalif olmaya çalışmazlar genelde

• quote:

Orijinalden alıntı: GeFallen037

G3 beğenmeyen arkadaşlar G3 hakkında pek bilgiye sahip değiller sanırım.

G3 eski model ve tutukluk son derece olağan olan bir silah lakin silah ateşlendikten sonra mermi saat yönünde dönerek gittiği için hedefe ulaştığında hedef ya organını kaybeder yada ölür.İçeri girdiği anda bütün organları bilendır şekilde karıştırarak ölümü %90 çıkartır.G3 bir arabaya benzetecek olursak bu 1998 model bmw'lere denk gelir eski kolay bozulur lakin güçlü

terorist oldurmustuk catismada mermi adamin onunden minicik delikten girmis arkasini dondurduk adamin kafam kadar kocaman delik acilmisti hep organlari yakmis

• quote:

Orijinalden alıntı: torukmacto01

quote:

quote:

hk 417:

mpt 76:

Beleş elektrikçiler utanmadan bir de yatırım mi istiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: practice

Bana da çok tepiyor gibi geldi

silahın tepeni iyidir
  • o nasıl bi geri tepmedir öyle
  • iyi de adam ölünce öldüğü yerde kalıyor, yaralanınca yanında 2de asker onunla ilgileniyor+moral bozuyor + bakım vs. işleri de g3te sorunlu. her türlü yaralamaya dönük silahlar daha avantajlı.

yoksa G3le gece atışında 2de1, gündüzde 2de 2 tutturmuşluğum ve hedeften dönüşte komutandan aferin alıp herkes koşarak geri dönerken benim yürüyerek geri dönmüşlüğüm var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEUS__ -- 9 Eylül 2014; 13:35:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

iyi de adam ölünce öldüğü yerde kalıyor, yaralanınca yanında 2de asker onunla ilgileniyor+moral bozuyor + bakım vs. işleri de g3te sorunlu. her türlü yaralamaya dönük silahlar daha avantajlı.

Ozaman taş at kardeşim allaa allaaaa
  • ulan şu klavye delikanlılarına bayılıyorum bizi oyun botuna benzetiyor sanki kendi her gün dağlarda ulan ne komik adamsınız yav ..

fasonluk devletlerin çok uyguladığı bişey herif bize özgü sanıyor

http://shiftdelete.net/devletlerin-arakladigi-10-silah-22686?p=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofsevim46 -- 9 Eylül 2014; 13:39:04 >
  • Hannover 96 kullanıcısına yanıt
    Bakıyorum çok sevinmişe benziyorsun :)

Birde trmillitary'de sözde Askerler yazmışlar diyorsun göründe Genelkurmay Başkanlığı açıklama yapmış sanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 9 Eylül 2014; 13:38:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeFallen037

quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

iyi de adam ölünce öldüğü yerde kalıyor, yaralanınca yanında 2de asker onunla ilgileniyor+moral bozuyor + bakım vs. işleri de g3te sorunlu. her türlü yaralamaya dönük silahlar daha avantajlı.

Ozaman taş at kardeşim allaa allaaaa

alakaya maydanoz. ben de senin gibi düşünüyodum da dediğim avantajı yine burdan bi arkadaş anlatmıştı ve gayette mantıklı. arada fikirleri upgrade etmek lazım yavru kurt.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.