Bildirim
Milli kütüphanedeyim. Soruları alayım [SS’li]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kardesim kutuphaneye canin sikilip konu ac diye gidilmez bir seyler öğren diye gidilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Celal şengör kitabı var mı hiç?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
nerede burası ? ve kitap almak için kayıt olmak mı gerek ? -
Bizde sınava çalışmak için gidiyoruz zaten hocam. Molada canım sıkıldı konu açmak istedim sadece.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kıskandım. Yarından itibaren ben de kütüphanede sabahlamaya başlıyorum -
Çok güzelmiş. Nerde burası -
Ankara-Bahçelievler’de ki Milli kütüphane hocam. Kitap almanız için de evet kayıt gerekiyor yalnız kayıt ücreti çok pahalı değil 3₺
Ankara’da
kayıt ücreti ne kadar hocam 3 yazmışsın yanında bir sembol var herhalde klavye basmadıquote:
Orijinalden alıntı: THIS IS ANGARA V.2
Ankara-Bahçelievler’de ki Milli kütüphane hocam. Kitap almanız için de evet kayıt gerekiyor yalnız kayıt ücreti çok pahalı değil 3₺ -
Hocam gerçekten ders çalışacaksanız gelin lütfen. Bazı gereksiz insanlar sadece karı-kız kesmek için geliyorlar. Onlar yüzünden öğle saatlerinde 1-2 saat kuyrukta bekliyoruz.
İlk kayıt 3 tl hocam. Sonra yıl da bi kayıt yenilemeniz gerekiyor. Kayıt yenileme ücreti de 1 tl
Evet o tipleri çok iyi bilirim eski bir arkadaşım karı kız keserdi kütüphanelerde hatta bunun üzerine bir yazısı bile vardı donanım haberde. Neyse.quote:
Hocam gerçekten ders çalışacaksanız gelin lütfen. Bazı gereksiz insanlar sadece karı-kız kesmek için geliyorlar. Onlar yüzünden öğle saatlerinde 1-2 saat kuyrukta bekliyoruz.
Amacım tus çalışmak yarın başlıyorum inşallah -
Ay hiç gitmedim ben yaa -
İlk yıl 3 tl sonraki yıllar 1 tl olması gayet uygunmuş.Peki tek seferde en fazla ne kadar kitap alabiliyoruz bilgin var mı hocam ve ne kadar süre bizde kalmasına izin veriliyorquote:
İlk kayıt 3 tl hocam. Sonra yıl da bi kayıt yenilemeniz gerekiyor. Kayıt yenileme ücreti de 1 tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EienV -- 3 Kasım 2019; 22:55:48 > -
Tek seferde 3 kitap alma hakkınız var. 15 günlüğüne ödünç veriyorlar.
teşekkürler hocamquote:
Tek seferde 3 kitap alma hakkınız var. 15 günlüğüne ödünç veriyorlar. -
Vayt be ozlemisim. Kronometreyle calisan tipcilar gordukce gaza gelirdim. Limonlu cay 1 lira olmus diyorlar hocam dogru mu?
İstanbul/başakşehirdeki efsane güzel olmus.Kocaman zilyon tane kitap var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 3 Kasım 2019; 23:5:55 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Benzer içerikler
- sgk denetmen beni ifadeye çağırdı
- ramazanda alkol içilir mi
- solo test taktik
- flo iade ve değişim şartları
- bkm kitap güvenilir mi
- samsung projeksiyonlu telefon
- moonwalker ayakkabı
- zara indirim ne zaman 2025
- telegram indirim
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X