Şimdi Ara

Milletimizin oyunu gerçek hayat gibi yaşaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendilerini kaptırıp herşeyini adayan bir çok kişi var bu nedenle Allah kitap dinlemeyip sevenlerde dahil parti gibi twitch yayınları var çıkıp 2 şaklabanlık çocuklardan para emiyorlar ve bazı kesim bunları sanki kendisi yaşarmış gibi kendi dünyasını lol e uyarıyor eskiden bende bagimlisiydim salı günü okula gitmeden sabahleyin açardım pc yi özel oyun oluşturur hero denedim bu uzun süre devam etti yeni herolar düşünüyor dum neler yapabilirim onları düşünüyordum şuan şükür ki o devreleri atlattım ve artık 2 3 günde bir sıkılınca oyun atıyorum zaten birde bu sene sınavım var oyuzden bırakmak zorundayım asıl sormak istediğim soru biz kendimizi niye bukadar kaptırdık yeni nesil hiç iyi yerlere gitmiyor bunun bir çaresine bakılmalı kanaatimce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ULAN HAYATIMIN 40 DKSINI BİR OYUNA HARCIYORUM MİLYON ÇEŞİT İNSANLA KARŞILAŞMAK ZORUNDA KALIYORUM LAFTAN SÖZDEN ANLAMIYORSA YA QUİTLEYİP CEZA ALICAM YADA O M..A DÜMDÜZ SAYDIRCAM İÇİM RAHATLICAK BOŞUNA SİNİRLENMEMİŞ OLCAM
  • Yeni nesil iyi yerlere gitmiyor dogru :) ama knight online'in bu ulkeye vurdugu darbeyi hic bi oyun vuramaz. 2004 2010 yılları arasi oynayanlar beni iyi anlar:) klavyemin icinden peynir salam parcalari cktigi günleri bilirim:D

Orijinalden alıntı: rlvnt

Yeni nesil iyi yerlere gitmiyor dogru :) ama knight online'in bu ulkeye vurdugu darbeyi hic bi oyun vuramaz. 2004 2010 yılları arasi oynayanlar beni iyi anlar:) klavyemin icinden peynir salam parcalari cktigi günleri bilirim:D

Zamanında silkroad oynamıştım ozamanlar cok hatırladğım bireşy yok küçüktüm ama ozamanlar hatırladıgım sey zevk aldıgımızdı metin2 oynardık 3 kişi sabahtan öğlene kadar dışarıda top oynardık oglen metin 2 aksam ise cıkıp gezerdik arkadasımıza dolu bastırdıgımızda yaktıgında bir laf etmezdik suanki ler ise en iyi arkadası olsun olmasın ana avrat duz giriyor aynısını bende yasadım eskiden flame yapardım yeni başlayan arkadasımla o baslayalı 2 ay olmsustu bot pre yapmıstık destek oynuyordu biraz attarladım ona dıs dıse geldik gerçekten cok lanet bir oyun bu hem nesili asosyal bırakıyor hemde bunun yanında bilinçsiz küfüre yatkın ve terbiyesiz bir nesil gelişiyor.

• Dia olmak hayatlarının amacı

+1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.