Şimdi Ara

MİLLET ZENGİNLEŞTİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AcayipKuark

Kardeş sen onlardan zenginsin aslında hiç olmazsa kıçıkırık Bi araba için 100.000 tl borcun yok

Audinin mi kıçıkırık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sular hep aktı geçti, kurudu vakti geçti,
    Nice han nice sultan, tahtı bıraktı geçti,
    Dünya bir penceredir, her gelen baktı geçti.

• Beyler size söyliyim krediyle araba almak mantıklı artık ortalam bir c sınıfı araba 70.000 tl bu parayı biriktirene kadar 2 yıl geçse bu araba 80.000 tl oluyor kredi çeksen faiziyle 75-76 ülke böyle bir hale geldi

• 2 nedeni var
    1 kredilerin alınması ve ödeme planları kolaylaştı nerdeyse sokaktan geçen adam bankaya girse kredi alcak o raddeye geldik
    2.si insanlar artık toplum baskısını önemsemiyor en azından belli bir kesimi diyim
    önceden adam millet ne der diye en fazla passat alırdı şimdi kimseyi umursamıyor alıyo mersoyu bmw'yi range'i onu bunu
    50 binlik arabası var adamın 50 binde kredi çekiyo 36 ayda ödüyo 100bine alıyo arabasını ayda 1 buçuk milyar krediyle
    zaten evde kadın erkek çalışıpta eve 7-8 bin lira giriyorsa alır bu arabaları nolcak ki :)
  • 100.000 liralik qraba ne zamandan beri zenginlik oldu.100.000 tl lik arabaya binen adam fakirdir zaten yada en fazla orta halli
    .100.000 tllik arabayi zenginlik olarak tanimladiginza gore heralde siz cok fakirsiniz yani millet zengin degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUSR-ET -- 3 Eylül 2016; 4:50:56 >
  • O dışarıda görülen lüks araçların çoğunluğu "kiralık arabalar dediğimiz rent a car" acentelerinin çoğalması sonucu ortaya çıktı. O yüzden moralinizi bozmayın. Ha iphone 24 ay taksitle alınan bir telefon orası ayrı mesele.

quote:

Orijinalden alıntı: NikolayGulayev

10 sene sonra kredi borçlarını ödemekten sıkılıp psikolijisi bozulup intihar edecek o insanlar. geleceğinizi satmayın. 1 tane kartınız olsun onu da sadece maaşınızı çekmek için kullanın. illa kullanayım derseniz de işinizi kolaylaştıracak şeyler olsun mesela otomatik ödeme talimatıyla faturalarınızı ödeyin. insan bi süre sonra sıkılıyor maaşı bi bankadan al sonra 3-4 bankaya dağıt sonra açık ver 1 ay parasız gez falan 3 sene çekersin 5 sene çekersin sonra ne olacak?

Konudaki en güzel yorum. Ben ilk işe girdiğimde aynısını söylediler. Kredi kartına sakın bulaşma dediler. Otomatik talimata bile gerek yok aslında, 1 saatini verip internet bankacılığından halledersin hemen. Şahsen ben öyle yapıyorum, kredi kartının kartını bile istemiyorum evimde. Tek kartım var o da maaş kartım gerisine gerek yok. Ne alacaksam biriktirip peşin alıyorum en temiz haliyle. 2 sene önce PS4 almıştım şimdi PS Neo çıkacak benden 2 ay önce alan adamın borcu daha yeni bitmiş, düşünün yeni üst versiyonu çıkacak daha yeni bitiyor borcu. Faizi söylemiyorum bile, halbuki 2 ay dişini sıkıp para atıp köşeye peşin alınan bir aletti yani.

Arabalar ve evler için krediye girenlere bir şey diyemem asla. O değişik bir durum bence, saygı duymak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 3 Eylül 2016; 4:46:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 221B baker street

Zengin daha zenginleşiyo fakir daha fakirlesiyo

Olması gereken bu zaten.
  • Saçma vergiler/fiyatlar olmasa gayet zengin bi ülkeyiz.

• ben millet değilim o zaman yeni telefon alcaz para çok varya g4 stylus alcam bu kadar yıl devletin okullarında okudum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.