Şimdi Ara

millet neden mühendis olmak isiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iş yok güç yok mühendislik okumayın özellikle odtü, bilkent'te bilgisayar ve EE . artık kpss'de çok zorlaştı eğer ilk 5k'da iseniz tıp okuyun gerisi beni ilgilendirmez ne yapıyorsanız yapın. ama kesinlikle odtü ve bilkent'ten uzak durun sıralama israfı gençler hayatınızı yakmayın

• İmzaya bak adam bilgisayar mühendisliğini bilkent te okumak istiyor. Gelip laf atıyor.

Ayrıca herkes istediğini okusun para var ya da yok mesela sevgidir sevdiğin işi yapmazsan gram mutlu olmazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

İmzaya bak adam bilgisayar mühendisliğini bilkent te okumak istiyor. Gelip laf atıyor.

Ayrıca herkes istediğini okusun para var ya da yok mesela sevgidir sevdiğin işi yapmazsan gram mutlu olmazsın.

hocam o bilgisayar bilimi
  • Böyle olmaz her yere yay bunu televizyona da çıksan o bilkente giremeyecen 4. Seneyi denersin boşver

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbossa0007

Böyle olmaz her yere yay bunu televizyona da çıksan o bilkente giremeyecen 4. Seneyi denersin boşver

odtü'ye gidieriz
  • :D neden :D acaba :D

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
  • Şaka bir yana umarım istediğin yere girersin zoe gerçekten 3. sene 2 hafta kala hala çalışma gücün varmı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir insan niye sevgili yapar?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rakip elemeye çalışıyor.

• Computer science Türkiye deki Bilgisayar mühendisliğinin avrupa daki karşılığıdır. Yabancı üniversitelerde Computer engineering diye bir şey yok.

• quote:

Şaka bir yana umarım istediğin yere girersin zoe gerçekten 3. sene 2 hafta kala hala çalışma gücün varmı ?

hocam konularım ygs'den önce bitmişti zaten. organik ve sistemler kalmıştı onlarıda halletim aylardır deneme çözüyorum son 1 ay 15-16 saat çalıştım artık yapacak bir şey kalmadı. 2-3 gündür tekrar yapıyorum sadece. p.tesi tekrar başlıcam sınava kadar deneme çözcem. matta biraz süre sıkıntım var zor denemelerde ama yiende 45+ yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Computer science Türkiye deki Bilgisayar mühendisliğinin avrupa daki karşılığıdır. Yabancı üniversitelerde Computer engineering diye bir şey yok.

odtü'de ingilizce ismi "computer engineering" ama yazılım ağırlıklı eğitim veriyor, itü'nün cs ile alakası yok, donanımsal eğitim veriyor. abd'de "electrical engineering and computer science" var
  • Okumayın rakip elemeye çalısan sistem mağduru genç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puaniniz yetiyorsa kesinlikle bilkent ee' ye gidin. Hayatiniz kurtulur ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan

quote:

Şaka bir yana umarım istediğin yere girersin zoe gerçekten 3. sene 2 hafta kala hala çalışma gücün varmı ?

hocam konularım ygs'den önce bitmişti zaten. organik ve sistemler kalmıştı onlarıda halletim aylardır deneme çözüyorum son 1 ay 15-16 saat çalıştım artık yapacak bir şey kalmadı. 2-3 gündür tekrar yapıyorum sadece. p.tesi tekrar başlıcam sınava kadar deneme çözcem. matta biraz süre sıkıntım var zor denemelerde ama yiende 45+ yapıyorum

Fulle yakın yapabilirsin rahat girmen yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: Vespucci

Puaniniz yetiyorsa kesinlikle bilkent ee' ye gidin. Hayatiniz kurtulur ;)

bilkent ee hayallerimi süslüyor ama puanı çok yüksek, yarı burslusu bile 3k ile alıyor
  • Bilmem hocam millet kafayı yemis herkes sizin kadar akıllı değil ki :)

• Hocam durmadan konu acoyorsunuz insallah bilkent ee tutar ama bir aksilik falan olursa acayip fail olur forumda.Bence biraz daha low profil tutun isi millete caktirmayin ne istediginizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saçma10

Hocam durmadan konu acoyorsunuz insallah bilkent ee tutar ama bir aksilik falan olursa acayip fail olur forumda.Bence biraz daha low profil tutun isi millete caktirmayin ne istediginizi.

valla can sıkıntısından ne yaptığımı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Massohcu

Bilmem hocam millet kafayı yemis herkes sizin kadar akıllı değil ki :)

çaktırma hocam rakip eliyom

bu arada hangi tıpı bırakmıştın sen
  • Oyle muhabbet olsun konu uplansın diye dusunup sordugunuzu dusunerek yine de cevaplayayım uni ismi vermeyeyim hocam da tam da konuya uygun ilk 5 k da bir uni diyelim hayırlısı olsun.

Insaallah sizde hedefinize ulasırsınız. :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.