Şimdi Ara

Millet konuşmaktan beyni kaybetmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
55
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Bilmem ne derneği başkanı adam tv de canlı yayına çıktı.soruya bak cevaba bak. şimdi bu adam cevapladı mı o soruyu.

Muhabir: Sıtma ilacı korona virüste etkili mi?

Adamın cevabı:
    ııığğğğ Son dönemde covid şüphesiyle geliyo. ııııığğğ. en çok kullanılan ürünlerden birtanesi ıııığğğğğğğğ ama prosedür çok zorlaştırıldı haklı olarak zorlaştırıldı haklı sağlık bakanlığı açısından. bunla ilgili şöyle bir prosedür var aslındab belki bunu açıklayım ben size çünkü covid şüphesiyle geldiyse hasta ııığğğğ bu ilacın ıııığğğğ kullanılmıyla ilgili öncelikle hastane eczanesinden temin edilmesi gerekiyor.hastane eczanesinden temin edilmediğinde ıııığğğğ temin edilemediğinde ığğğ il sağlık müdürlüğünden temin edilmesi gerekiyor.bi de bu ilacı şuan ığğğ bizim kullanan kronik hastalarımız var.kronik hastalarımız bu ilacı bizden alabilmeleri için eskiden raporları varsa ıııığğğ bu raporları ığğğğ bir aylık dozla bizden alabilme durumları ığğğ sözkonusu.ama şuan depolarda ilaç temininde bazı sıkıntılar var.dün mesela var ilaç bugün yok.sabah itibariyle sorduğumda yoktu.ığğğ ara ara giriş ve çıkışlarında problemler var. ama ığğğğ benim bildiğim aldığım haberlere göre bakanlığımızda yeterli stok olduğu ve ığğğğ bu ilacın türkiyede yeterince olduğuna dair ıııığğğ az önce birçok depo ve şeye konuştuğumda ııııığğğ yetkiliyle konuştuğumda olduğunu biliyorum.sadece temini ile ilgili prosedürsel sistem biraz değişti zorlaştı çünkü herkes bunu evinde bulundurmakla ilgili almakla ilgili ıııığğ malesef ıığğ kötü kullanım sözkonusu bunu ığğğğ engellemeye çalışıyo bakanlık gerekli insanlara ıııığğğ ihtiyaç olduğunda kullanılmasıyla ilgili olarak haklı olarak yani.

Muhabir: Vitamin kullanımı arttı mı bu dönemde?

• tv izlemek coronadan bile zararlı

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.