"matrix ile ilgili ilk başlığımı açtım, o da filmle ilgili birşey yazacağımdan değil rüyamda gördüm matrix içindeydim, ama kimlerdendim çözemedim, önce kuyumcuya gidip adamların içine giriyoduk neo ile birlikte soyduk orayı sonra bi yere gidip araba çaldık 1 tane 750il bmw 4 tane jaguar bi tanesi 2002 meodeldi, ben dedim biyere gidiyodum diye, tam çıktım dışarı, ajanlar orda, silahım yok, adamlar saldırıyo bana, Trinity motorla geldi bana 3 tane pistol bıraktı eheh hey allahim"
gergozen matrix4'u cekerlerse senaryo nu gonder. cekerler kesin :)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by cnt</i> <br />gergozen matrix4'u cekerlerse senaryo nu gonder. cekerler kesin :) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
:) bunu ben yazmadım ki :) yazacak olsam yüzüklerin efendisini yazardım "gandalfı bi güzel dövdüm...." falan gibi ben bana gelen bir maili copy-paste yaptım [:I]
<b> matrix uclemesinin son sahnesi </b> (linkte bu vardı)
1. neo'nun aslinda bir bug* olmasi ile ulan vay be yalanmis hepsi seklinde biten sahne.
(elixir, 26.05.2003 11:48) 2. "neo yatagindan uyanir, butun bunlarin bir ruya oldugu gorulur, allah cezanizi versin denir." gibi birsey beklenebilecek film sonu. (bkz: dallas)
(def, 26.05.2003 11:51 ~ 11:52) 3. kapinin deliginden gorevli neo yu cagirir "neo bak baban geldi" -morpheus! trinity nerde? -siktirme lan trinityni, elin *****su lezbiyen cikti diye ne hallere geldin gavat, al sana cicek getirdim bikac tane de dergi, cekersin
(ozzzz, 26.05.2003 12:11) 4. neo insanlık için kendini feda eder trinity ve morpheus kahrolur morpheus uyanan insanlığı etrafında toplayarak yeniden kendine gelmesini sağlar
(shirakahn, 26.05.2003 12:14) 5. kahramanlarımız "norton" (neo ve ortakları) adında bir virüs programı yazarak dünyayı ajanlardan temizlerler.
(taurus, 26.05.2003 12:22) 6. format c: /q yazılır, matrix sıfırlanır, herkes ölür, dünya 3. buzul çağına girer. son sahne yeşil harflerle siyah ekran üzerine "all data on nonmovable disk c: will be deleted, are you sure?" yazısıdır.
(grathanich, 26.05.2003 12:24) 7. topuklarına kadar uzanan uzun siyah pardesüsü ve kafanın üstünden dolaşan oakley swimming shades ile donanmış jean baudrillard; bir elinde simulacres et simulation diğer elinde les strategies fatales hard cover kopyalarıyla warchowski biraderleri kafasına kafasına geçirip pataklerken çekilmiş bir kirby dick sekansı şeklinde bitebilir pekala, güzel de olur. vur vur sert vur jean !
(yaqari, 26.05.2003 22:48 ~ 22:49) 8. neo trinity i oper... uzun uzun oper ve etraflarşindaki insanlar onlari alkislar...the end...
(spinapubica, 26.05.2003 22:58) 10. neo bir hastane odasinda girdigi eroin komasindan uyanir ve tovbe eder kendini dine verir ...
(pipisipis, 26.05.2003 23:04) 11. (bkz: the matrix revolutions)
(qliphoth, 26.05.2003 23:21) 12. "copyright by warnerbros"
(qliphoth, 26.05.2003 23:22) 13. zion halki sentinelleri yener. gene dans etmeye ba$larlar. ziplamalarindan dolayi olu$an depremde dag ta$ zion'a yikilir. hepsi olur. film biter.
(argiope, 26.05.2003 23:25) 15. neo hem trinityyi hem dünyayı kurtarcam derken batırır, herkez öldüğü anda ortam değişir, neo, trinity, morpheus falan gerçek kişilikleri ile uyanır ve kafalarındaki kaskları çıkarır ve bu güzel oyun deneyiminden dolayı diğer oyuncuları ve matrix isimli bu oyunun programcısı olan oyunda başlarda ölen "mouse" isimli karakteri tebrik etmeye yönelirlerken neo ve trinity kahrolsun sibergerçeklik sloganları ile silahlarını ona doğrulturlar, mouse'u öldürdükten sonra tekrar başka bi odada kuyruk sokumlarından omurgalarına bağlı gamepodlarla uyanırlar, adamın biri existenz die yeni bi oyundan bahsetmektedir, serinin bi prequel olduğu anlaşılır.
(zebellah, 27.05.2003 00:06) 16. neo wto ve reeth ile tanistirilir.
(zalambodont, 27.05.2003 00:15) 17. neo'ya vahiy gelmeye başlar,sonra film biter ama tam krediler akmaya başlayacakken perdede beyaz tavşanı izle yazar ve perdenin altından salınan onlarca tavşanla final yapılır. tavşanları yakalayan bazı insanlar onları "matrix tavşanı" diye pazarda satar,bazıları dilek çektirir,bazıları da kömürde çevirip rakıyla içer*,bir yandan da filme olmadık anlamlar yükleyerek basit yaşamımıza renk katarız...
(doxy, 27.05.2003 00:40) 18. sözlükte yazılması durumunda spoiler gerekçesi ile silinebilecek sahne. aslında bu başlığıda böyle atfedebiliriz...
ilk postu okuyunca etkilendin sen ruyanda gordun sandim pardon yaa :)))
rüyayı ben görsem; gömerdim neoya kafayı 10-100-1000-milyon ajanla dövüşmüş gibi olurdu. Sonrada bir elime morpousu diğerine trınıtıyı alır kafalarını birbirine vura vura öldürür, sonra bütün ajanları döver, sisteme format atar, yeniden kurar ve kendimi administrator yapardım
Ben hiç uğraşmam .. Askerin yüreğinden güç alan bir M4A1 mermisini Neo bırak eliyle g.tüyle bilem durduramaz..Orada bunun canlandırmasını düşünemem.. Mermiden ışıklar yayılıyor sonra delip geçiyor..dızzzzzz....Sonra alır sistemi indirir MANDRAKE Linux kurar admin olurdum aynen.. Vadesi gelen çöp kutusuna sürüklerdim.. /etc/shadow'a girenlere snuffx.comluk işkence sistemleri ile o biçim...(sadist)
Koptum be gergozen .. Demek bu özelliği de varmış ha..[evlol]
Hadi hanımlar Matrix diyetine..[drctr][evlol]
[wand]
(zalambodont, 27.05.2003 00:15) 17. neo'ya vahiy gelmeye başlar,sonra film biter ama tam krediler akmaya başlayacakken perdede beyaz tavşanı izle yazar ve perdenin altından salınan onlarca tavşanla final yapılır. tavşanları yakalayan bazı insanlar onları "matrix tavşanı" diye pazarda satar,bazıları dilek çektirir,bazıları da kömürde çevirip rakıyla içer*,bir yandan da filme olmadık anlamlar yükleyerek basit yaşamımıza renk katarız...
+10
turk murettebat ve matrix replikleri
2. neo: cabuk bana bi ciki$ goster, cabuk diyorum hayvan herif tank: peterson avenue ile park st'nin ko$esindeki blok, ztarbakz var hani kar$isinda noe: ebenin .mi, oraya kadar kicinda acint simith ile ko$an sen diilsin tabi, daa yakin bi yere ciki$ ver, kirmiim kalbini tank: ananin karnindan ciki$la mi dogdun be,ko$san iki adim yer neo: yorum yapma dediimi yap, *** gorum tank: bilader akilli ol cekerim fi$ini
(zebellah, 29.10.2001 18:54) 3. morpheus: bak neo şimdi bu matrix simülatörü. neo: vay beeee... la amma para gitmiştir buna he mi?
(mengus, 29.10.2001 19:02) 4. morpheus: noldu lan, canın sıkkın mouse: kirmizi elbiseli kadinlaydım, olmadı pek morpheus: unutma, kimse ilk seferde ba$aramaz, dert etme
(zebellah, 29.10.2001 19:05 ~ 11.12.2002 15:01) 5. morpheus: $imdi napicaz neo neo: valla seni bilmiyorum ben bizim akrabalara soz verdim, matrixden cikinca sizi de yanima cikarttiricam die
(zebellah, 29.10.2001 19:08) 6. neo: triniti cikar bizi burdan trinity: triniti bizi cikar, triniti ciki$ bul, triniti ayaklarimi yika, triniti su isit canim cekti ne lan bu kolemiyiz sicarim matriksine de secilmi$ine de gadanallaaaa
(zebellah, 29.10.2001 19:16) 8. dozer: morfik, sentriler geldi gene, hoverkrafti buraya parkedemezsin bidi bidi diyolar morpheus: siki$tir ellerine 3-5 kuru$, gonder. butun cihazlar cali$iyo kipirdatamayiz aleti $u an
(zebellah, 29.10.2001 19:30 ~ 19:37) 9. neo: bu ne lan mouse: icinde vucudunun ihityaci olan her$eyin bulunduu bi yemek neo: bunun icin mi cikardiniz lan beni matrixden, cebimde de be$ kuru$ para yok, bi sakal atin da corbaciya gidiim
(zebellah, 29.10.2001 19:32 ~ 19:38) 10. apoc: senin kirmizili hatun vericiymi$ be mousum, ayirmadan ful muamele cekiyomu$ herkeze, damlasini ziyan etmiyomu$ mouse: nerden cikti lan $imdi bu apoc: kendimi gostermek istiyorum bi $ekilde, di$ime gore seni gordum, var mi bi diceen, iriyim gucluyum
(zebellah, 29.10.2001 19:40) 11. dozer : ulan bi kurtulamadik su godumunun sentinellerinden* mouse ac su transmisyon dalga motorunu mouse : oohhhş arrraghh.. zın zın zın.. dozer : alooo kime diyom lan ben , ulan iki dakka birakmaya gelmiyo , genctir ergendir olur bunlar dedik , ****nin evladi tepemize cikti , hayvan seni.. mouse : abi su mpg'i bi seyret kendine geliceksin , yemisim sentineli sunnara bak cillop cillop dozer : harbi mi lan...
(parantez, 29.10.2001 21:07 ~ 30.10.2001 10:43) 12. tank: empyi cali$tir dozer: olmaz, $arji bitmi$ tank: e $arj et cabuk dozer: olmaz, cater abiye verdim $arj adaptorunu tank: al benim $arj aletini al ulan seni be dozer: abi uymaz, modeli dei$ik bunnarin, ni-cd pil zaten ziyan olur tank: lan hala li-ion yapmiyolar $u emplerin pillerini uyuz oluyorum ya dozer: zoi'ye indiin zaman $una kalin pil al bari tank: taam, hatirlat yarin
(zebellah, 01.11.2001 00:21) 13. (bkz: matrix the sub jungle)
(nuitari, 01.11.2001 00:27) 14. turk murettebat: al neom su kirmizi haptan.. ustune 3 bira cila direk matiz matrix.. bi dunya olursun.. neo: taklaya gelmeyelim abi turk murettebat: hacim sen hapi vur arkasina cilalar benden kuran musap carpsin
(fostik, 01.11.2001 00:55) 15. morfeus-meraba benım adım morfeus dudildil-benimkide de dudildildir beyim de diycenı morfeus-bak dudildil hayat bazen yapay gelır ınsana kıramazsın zıncırlerını feryat fıgan edersın dudildil-yapay didinde aklıma geldı yapay sısme garılkar varmıs bılyonmu morfeus-hayır dudildil bahsetmek ıstedıgım sanal ortamlarda ınsan bocalar kendını kaybeder cıkmak ıstersın cıkamazsın dudildil-tilifonun da coh guselmıs kaca aldın sen onu morfeus-seninle engin sanal ortamlara acilir matirxi ortadan kaldirabilirdik dudildil ama olmadi olamadi dudildil-be siktirgit koy yerınde yaman montu cekmısın gosluklerı takmısınm ne isin var senin amac biraz durum biraz ci kofteyse buyur yi ama garıya gıza bahıcam diyosan aha bu kutugu kafana yirsin ona gore
(jazzbird, 01.11.2001 13:04) 16. neo- ju-jitsu biliyorum morpheus- bende de toyota kriko var, ne olcak simdii?
(lecagot, 11.11.2002 03:20) 17. neo- what is the matrix? morpheus- ulan ben de sen biliyorsundur diye seni arayip duruyodum. harbi bilmiyon mu? neo- siktir,sictik?!?
(lecagot, 11.11.2002 03:22) 18. morpheus- do you believe it now trinity? trinity- dalgasini gormeden emin olamam neo(icinden) -sictikkk
(lecagot, 11.11.2002 03:24) 19. -abi bak şimdi biz bu sopayı tutcaz müziği açıcaz altından dans ederk geçicen tamam mı? -bu mudur?
(green green curly fries, 11.11.2002 03:26) 20. neo- lan apock gidin işelmci ekran kartı alın da upgrade edelim sistemi kaldırmıyo matrixi fps düşük tad alamıyorum valla apoc- babanın uşağımı var lan eşek sıpası git iki kasa fanı alda overclocklayalım şunu ucuz yollu.
(efendisiz, 11.11.2002 03:27) 21. neo-what is the eksisozluk? morpheus- yanlis filme geldin heralde? yonetmen-kesss
(lecagot, 11.11.2002 03:28) 22. cypher- so, you are here to save the world neo- yes(icinden de "bi de trinity'nin hastasiyim,yoksa cekilir mi lan bu gudiklik")
(lecagot, 11.11.2002 03:30) 23. morpheus-canim icli kofte cekti be tank- abi yukliyim tarifini trinitye iki dakkada. yapiversin sana aksam. morpheus- harbi mi lan? aslan parcasi be
(lecagot, 11.11.2002 03:32) 24. morpheus- ulan bi de cig kofteyle manti tarifi yuklesene be tank- ayip ettin abi
(lecagot, 11.11.2002 03:32) 25. oracle - ha vazoyu da dert etme.. neo - ne vazosu? (çaaaaat) ya fatma teyze senin icin iyi falci demislerdi de bu kadar ummuyodum ya.. söleseydin tutardim ben vazoyu.? oracle - senden olsa olsa manda olur neo
(aged, 20.01.2003 04:24)
26. neo - silaha ihtiyacim var.. tank - simdi olmaz, makine soguk. hem ananin karnindan makineyle mi dogdun?git oldur birilerini; onlarin silahini al.. (bkz: cem yilmaz esprileri)
(jander, 20.01.2003 04:55) 28. - lan neo - ha? - ha değil hayvan, efendim.
(mission complete, 20.01.2003 04:59) 29. - peki ajanlar ne iş? - onlar ince iş desem bünyen kaldırmaz. ısınman lazım. - hehe alem adamsın morfi, anlat genede? - eğer bir ajan görürsen hemen kaç. dövüşemezsin. - morfi dikkat et arkanda!! - ananı *** hulelele kaç neo. (arkasını döner) hani lan? - hehe alem olmakla beraber birazda safsın be morfi. - ...
(mission complete, 20.01.2003 05:08) 31. -neo yeter cekil o pencerenin onunden farkedecekler bizi bak o olucak. -of abi bu sentineller kac yapiyo saatte,... bak bak geciyo gene -allah seni secivermis gerisini koyvermis be guzelim neo
(all2, 20.01.2003 05:28 ~ 05:33) 32. neo: off abi derdim büyük tank: hayrola hacı. noldu? neo: yengen artislik yapıyor tank: trinity mi? alla alla . ne diyor ki ? neo:misyonerden başka pozisyon bildiğim yokmuş.bide attırıyorsun sonra çekip gidiyorsun falan diyor tank: oo kolayı var be abim. geç alete. dur yüklüyorum neo:i know kama sutra
(qliphoth, 30.04.2003 16:10 ~ 06.05.2003 18:34) 33. neo: abi bizim çocukların yanından geliyorum şimdi. canım sıkkın tank: naptılar hafız? tek bi telefonla indiririz zion u allama neo: yok abi o değilde,adamlar bana bi ayar verdiler görsen! "the one olmuşun adam olamamışın" dediler. biri diyor freud öteki diyor kominizm .bi *** anladıysam agent lar siksin beni. tank: oo hacım sende hıyarmışın çok afedersin. neyse kolayı var ,geç alete .yüklüyorum programı neo: nedir abi ? tank: yaa sen geç,cık
neo:i know ekşi sözlük tank: bilirsin tabi ,eşsek seni
(qliphoth, 12.05.2003 19:59) 34. - abi bu hovercraftlar kac yapıyo? - abi şimdi biz yerüstüne çıkarsak bursaya gidelim orda modifiye ederiz amcamın orda dükkanı var(?)
(harbi light necosh, 25.05.2003 22:29) 35. mürettebat *: abi olmamış bu. matrix: matrix olum bu, nesi olmamış yane? mürettebat *: aaa, bu matrix de türk galiba lan. gel öpiyim abim matrixim matruşkam. matrix: de ****** ol git... tükür tükür öptü be ya...
(atlantis, 25.05.2003 22:38) 36. türk: tankçim be diyorumki bi programmıdır nedir ondan yazsan, şu telefonla ışınlanma meselesini cep telefonuyla yapsak, bizbizecelle abone olsak, hem ucuza gelse hem zahmet olmasa. tank: bırakıyorum abicim işi. benden bu kadar.
(kurukafa, 25.05.2003 22:42)
inanmmazsınız ama ben 1. ide 2. ide seyretmedim henüz:))
Çok ilginç sonlar bulmuşlar.Bence senoryoyu bu arkadaşlar yazmalı...
neo: off abi derdim büyük tank: hayrola hacı. noldu? neo: yengen artislik yapıyor tank: trinity mi? alla alla . ne diyor ki ? neo:misyonerden başka pozisyon bildiğim yokmuş.bide attırıyorsun sonra çekip gidiyorsun falan diyor tank: oo kolayı var be abim. geç alete. dur yüklüyorum neo:i know kama sutra
- lan neo - ha? - ha değil hayvan, efendim.
bunlara yarıldım gülmekten :)))
arkadaslar filimin sonu belli matrix kapandı yazar ve bir çocuk bilgisayarın başından kalkıp sokağaçıkıp kanka larıyla buluşur bütün bunlar oyun tartısana koyun millet gereksiz geyiği abarttı yaw ceviz kabuğunda tartışıldı geçenlerde film bugün bursada filim yüzünden tartışan türbanlı kızlar vardı burç sinamasının girişinde yok girilir girilmez hesabı yani aziz turk milleti bunun da içine etti lotr içinde misyonerlik yapılıyor diye tartıştılardı neddiim ben neo ajan simitler kovalasın bu milleti
Turk milleti zekidir, caliskandir ama biraz psikopattir! hos karsilamak lazim.
quote:
Orjinalden alıntı: mewluth
neo: off abi derdim büyük tank: hayrola hacı. noldu? neo: yengen artislik yapıyor tank: trinity mi? alla alla . ne diyor ki ? neo:misyonerden başka pozisyon bildiğim yokmuş.bide attırıyorsun sonra çekip gidiyorsun falan diyor tank: oo kolayı var be abim. geç alete. dur yüklüyorum neo:i know kama sutra
gerçekten de çok güzelmiş
quote:
Orjinalden alıntı: eárendil
quote:
gerçekten de çok güzelmiş
quote: