Şimdi Ara

millet denizde biz evde yanıyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Millet plajlarda denizlerde kızlarla oh oh ne güzel zamanını geçiriyor akşamlarıda deniz dalgalarıyla alkol yapıyor ben burda evde mal mal oturuyorum ? biz demeliydim galiba ? sıcakda güneşde fazla kalamıyorum kızarıyorum hep ağzına ettiğimin alerjisi yüzünden.. bazılarınızda asosyal olduğu için gidemiyordur.. napalım biz ?

• adam haklı beyler
  • Asosyallik akar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 25 Temmuz 2010; 14:29:56 >
  • ben pc de 12 saaten fazla takılıyorum .max arkadaş sayım 2 .adama desem sabaha kadar gezelim taksim yapalım desem hiç durmaz gelir.pc de oturmak boş iş .bende zaman öldürmek için geciyorum pcye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arrayta

Millet plajlarda denizlerde kızlarla oh oh ne güzel zamanını geçiriyor akşamlarıda deniz dalgalarıyla alkol yapıyor ben burda evde mal mal oturuyorum ? biz demeliydim galiba ? sıcakda güneşde fazla kalamıyorum kızarıyorum hep ağzına ettiğimin alerjisi yüzünden.. bazılarınızda asosyal olduğu için gidemiyordur.. napalım biz ?

şükretmesini bilmelisin dostum, en azından yüzebiliyorsun, eli ayağı olmayıp da hiç yüzemeyenler var...

• Senin nickini tersten okuyunca hiç de olumlu bir şey olmuyor.Kasıtlı mı yaptın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Napıyoruz biz ya
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • düzünü okumak varken tersinden niye okursun ki arkadaşım ?
    yok kasıtlı değil portekizcee :p
    quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Senin nickini tersten okuyunca hiç de olumlu bir şey olmuyor.Kasıtlı mı yaptın ?
  • portekizcede array at demekmiş. ta da penis demekmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.