Şimdi Ara

Millenicom Modeme Alabileceğim Hız Tanımlanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Daha önceden Turk.Net ve Oris Telekom kullandım. Turk.nette iken 75 mbit kullanıyordum. Hattım bazen günde 1-2 defa bazende 2-3 günde bir kopuyordu. Modemden baktigimda port değerleriyle sürekli oynaniyordu. 60 50 30 böyle surekli hızı düşürüp bir nevi kullanamıyordum. Turk Telekomun yaptığı çok belli. Alternatif operatörlere olan ilgiyi azaltmak için çabalıyorlar. Daha sonradan Oris Telekom'a geçtim. Oris Telekomda da 50 mbit lik tarife seçmiştim. Ondada aynı durumlar yaşanınca hattımı kapattirdim . Kullanmakta olduğumuz telefon numarasını da kapattirarak kaybetmiş oldum. Sonradan netspeed'e 75 mbit lik tarife için başvurdum. Onlarda hattımı açmayı beceremediler. Üstüne ukalâ müşteri hizmetleri de kendi beceriksizliklerinden beni azarladı. En sonunda Millenicomdan vdsl prestijli paket için yeni hat başvurusu yaptım. 3 gun içinde telekom ekibi gelip bağlantıyı yapıp, evden de kabloyu kontrol edip hat değerlerime baktı. Baktığı cihazda 75 mbit tanımlıydı. 10 gün kurulum için bekledim. En sonunda alper beye yazdım ve teknofix ekibini gönderdi. Modeme kurulum yapıldı. Bu sefer 7 mbit tanımlı gözükmekte. Millenicom musteri hizmetlerine söylediğimde bana genel altyapı çalışması olduğunu söylüyorlar. 1 aralık 2018 de başladı gözükmekte ve ne zaman biteceği belirsiz. Altyapı çalışmasının olduğundan bile şüpheliyim. Modeme bir türlü 75 mbit hızı tanimlayamiyorlar. Anladım ki millenicom bağlatmakta pişmanlıktır.
    Abonelik evrakını imzalamadan önce yardımcı olan Alper Bey'de özel mesajıma hiç cevap bile vermiyor ,vermek istemiyor.Demek ki tüm sorunların çözümü için Telekom'a gidip Apelerin kesilmesi gerekiyor. Millenicom Modeme Alabileceğim Hız Tanımlanmıyor Millenicom Modeme Alabileceğim Hız Tanımlanmıyor Millenicom Modeme Alabileceğim Hız Tanımlanmıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torquexd -- 6 Şubat 2019; 0:5:49 >







  • Selamlar
    Özel mesajları genelde atlamam ama gözden kaçtıysa kusura bakmayın. Tekrar PM atabilir misiniz? Yapılacak ne varsa yapacağımızdan şüpheniz olmasın.
    Tahminim altyapı ıslah çalışması olabilir. Destek ekibi kontrol edince kesin sebebi belirtir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.