Şimdi Ara

Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu (556. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cumad Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
11.142
Cevap
60
Favori
201.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
28 oy
Giriş
  • Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu 1000 TL İNDİRİM FIRSATI Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Referans Kodum : 1 B D 8 2 5 C E

1 - BURSA - DENİZLİ - 825 - CEYHAN - EDİRNE

Ad Soyad : Mehmet AYDIN

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu  Bu kampanya sayesinde hem siz hem ben toplam 1000 TL indirim kazanıyoruz.

Nasıl çalışıyor?

Yukarıdaki referans kodunu kullanarak başvuru yaparsanız:

• Siz, 10 ay boyunca her ay 100 TL olmak üzere toplam 1000 TL indirim kazanıyorsunuz.
    • Ben de 10 ay boyunca her ay 100 TL olmak üzere toplam 1000 TL indirim kazanıyorum.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu  KOD GÜNCELDİR.

Faturalarım otomatik ödemededir.

Kod aktiftir.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-Başka oparatöre geçmeyi düşünmüyorum 6 ay gönül rahatlığı ile indiriminizi kullanabilirsiniz.

-Arkadaşlar faturanızı benim gibi otomatik ödemeye vermelisiniz yoksa 1 gün dahi gecikme olduğu durumda indirim tanımlanmıyor.

-Milleni.com.tr ya da 0850 333 0 334 numaralı çağrı merkezinden abone olurken kodu verebilirsiniz.

-Kullanım tarihi geçmiş kodları kullanmayın.

-Merak ettiğiniz bir şey olursa iletişime geçebilirsiniz.

-Kullanacak olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58Osimhen58 -- 23 Mart 2026; 12:12:55 >

• Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakuraKasugano -- 26 Mart 2026; 12:30:28 >

Kod : 8606 D 66 D

AD SOYAD : Nur GÜNEŞ

1000 TL indirim  

Faturalarım otomatik ödemededir. Kod aktiftir

Başka oparatöre geçmeyi düşünmüyorum 6 ay gönül rahatlığı ile indiriminizi kullanabilirsiniz. Arkadaşlar faturanızı benim gibi otomatik ödemeye vermelisiniz yoksa 1 gün dahi gecikme olduğu durumda indirim tanımlanmıyor. - Kaynak: forum.donanimhaber.com - Kaynak: forum.donanimhaber.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Eğer siz de yeni abonelik düşünüyorsanız, karşılıklı 1000 TL indirim kazanabiliriz.

Referans Kodum: 👉 193892C4 👈

Hat Sahibi: Özgür

Kampanya ve İndirim Süreci Hakkında:

Ne Kadar Kazanacaksınız?

Toplamda 1000 TL (10 ay boyunca her ay 100 TL indirim).

İndirim Ne Zaman Başlar?

Aboneliğinizin ilk 4 ayı tamamlanıp 5. aya geçtiğinizde indirimler faturanıza yansımaya başlar.

Güvenilirlik: Benim faturalarım otomatik ödemededir. Bildiğiniz gibi fatura gecikirse indirim hakkı kaybolabiliyor, ancak bende böyle bir risk olmadığı için 10 ay boyunca indiriminizi kesintisiz alırsınız.

Abonelik sırasında (web sitesi veya 0850 333 0 334 üzerinden) kodu vermeniz yeterli. Şimdiden kullanacak olan arkadaşlara teşekkürler!

• 📢 24.03.2026 GÜNCEL KOD

MİLLENİCOM'DA TOPLAM 1000TL İNDİRİM KAZAN! 

Arkadaşını getir, toplam 1000TL indirim kazan!

Size özel indirim kodunuz ile arkadaşlarınıza referans olabilirsiniz. Önerdiğiniz arkadaşınızın indirim kodu ile web sitemizden veya 0850 333 0 334 nolu çağrı merkezimiz üzerinden başvuru yapması gerekmektedir. Başvurunun tamamlanması, referans olunan kişinin aktif Millenicom müşterisi olması ve kullanıma başlaması ile birlikte 4. ayını tamamladıktan sonra indirimleriniz yansıtılmaya başlar. İndirimler bu şartlar sağlandıktan sonraki fatura döneminde yansımaya başlar. Referans olan ve olunan, yeni gelen müşterinin 5. Ayı itibariyle 10 ay boyunca ayda 100’er, toplamda 1000’er TL indirim alarak faydalanır.

🟨 Kampanya indirim kodu: B26A31EA

Hat Sahibi İsmi: SALİH Ş.

📞 Başvuru yöntemleri

► Millenicom web sitesi üzerinden başvuru yaparken bu kodu girerek indirim kazanabilirsiniz.

► Veya 0850 333 0 334 numaralı çağrı merkezini aradıktan sonra kodum var diyerek müşteri hizmetlerine söyleyebilirsiniz.

Fatura otomatik ödeme olduğundan dolayı indiriminiz asla yanmaz!

Kullanacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum, Hayırlı Ramazanlar! 💙❤️

• Kod günceldir. Kullanım tarihi geçmiş kodları kullanmayın. Merak ettiiğiniz bir şey olursa iletişime geçebilirsiniz.
    Referans kodum: D7F582B7
    Kullanacak olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sorunsuz

En son Güncel İndirim Kodu: 7 B C 1 2 B F 2

3 yıllık aboneyim sorun yaşamadımMillenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu 

Referans Kodum : 1 B D 8 2 5 C E

Kodlaması : 1 - BURSA - DENİZLİ - 825 - CEYHAN - EDİRNE

Ad Soyad: Mehmet AYDIN

Faturalarım otomatik ödemededir.

Başka oparatöre geçmeyi düşünmüyorum 6 ay gönül rahatlığı ile indiriminizi kullanabilirsiniz.

Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konuwww.milleni.com.tr
    Arkadaşını Getir Kampanyası | Millenicom
    https://www.milleni.com.tr/eviniz-icin/ek-hizmetler/mevcut-musteri/arkadasini-getir

Arkadaşlar merhaba, hayırlı günler.

Millenicom müşterisiyim. Faturamı QNB üzerinden otomatik ödeme talimatıyla düzenli ödüyorum ve hizmetten sorunsuz şekilde yararlanıyorum.

Yeni abonelik düşünenler için güncel davet kodum:

🎁 Davet Kodu: C898B32B

Bu kod ile başvuru yapanlar toplam 1000 TL indirim kazanabilir.

Başvurunuzu Millenicom’un resmi web sitesi üzerinden veya 0850 333 0 334 çağrı merkezinden güvenle yapabilirsiniz. Kodu belirtmeniz yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalıhp -- 24 Mart 2026; 23:0:2 >

• Millenicom "Arkadaşını Getir" kampanyasından yararlanmak isteyenler için davet kodu bırakıyorum.

Millenicom’a başvuru yaparken aşağıdaki kodu kullanırsanız 1000 TL’ye kadar indirim kazanabilirsiniz.

Davet Kodu: BBCA3D8B

Başvuru:
    www.milleni.com.tr
    Millenicom: Taahhütsüz Fiber Ev İnterneti Deneyimi
    https://www.milleni.com.tr

Telefon: 0850 333 0 334

Başvurunun bu kod ile tamamlanması gerekiyor.

Detaylı bilgi:
    m.milleni.com.tr
    Arkadaşını Getir Kampanyası | Millenicom
    https://www.milleni.com.tr/eviniz-icin/ek-hizmetler/mevcut-musteri/arkadasini-getir

• Karşılıklı toplam 1000 TL indirim için aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz. Toplam 10 ay boyunca ayda 100 tl. indirim sağlanıyor. İndirim aboneliğinizin 5. ayından itibaren yansıtılmaya başlanıyor.

Faturalar otomatik ödemededir sıkıntı çıkmaz.

Kod: ACD6A742

A C D 6 A 7 4 2

Milleni.com.tr ya da 0850 333 0 334 numaralı çağrı merkezinden abone olurken kodu verebilirsiniz.

Kod : 8606 D 66 D

AD SOYAD : Nur GÜNEŞ

1000 TL indirim 

Faturalarım otomatik ödemededir. Kod aktiftir

Arkadasinizi Millenicom'a getirin, 500TL indirimli internet firsatindan yararlanin!

İndirim Kodu: 87C147BD

Hat Sahibi: Osman

Lokasyon: Ankara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtylmz12311 -- 25 Mart 2026; 18:44:14 >
    Referans kodum: D7F582B7
    Kullanacak olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

4AA0E9E6 (ortadaki sıfır)
    Teyit için isim Mahir

2.5 yıldır kullanıyordum, yılbaşında 1 yılda tahahüt verdim. Faturalarım otomatik ödemede. Çok memnunum
    Bu kodla beraber, milleni.com.tr 'den veya 0850 333 0 334 numarali cagri merkezinden basvurmasi ve basvurunun tamamlanmasi gerekmektedir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.