|
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referans Kodum : 1 B D 8 2 5 C E 1 - BURSA - DENİZLİ - 825 - CEYHAN - EDİRNE Ad Soyad : Mehmet AYDIN ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nasıl çalışıyor? Yukarıdaki referans kodunu kullanarak başvuru yaparsanız:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Faturalarım otomatik ödemededir.
Kod aktiftir. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Başka oparatöre geçmeyi düşünmüyorum 6 ay gönül rahatlığı ile indiriminizi kullanabilirsiniz. -Arkadaşlar faturanızı benim gibi otomatik ödemeye vermelisiniz yoksa 1 gün dahi gecikme olduğu durumda indirim tanımlanmıyor. -Milleni.com.tr ya da 0850 333 0 334 numaralı çağrı merkezinden abone olurken kodu verebilirsiniz. -Kullanım tarihi geçmiş kodları kullanmayın. -Merak ettiğiniz bir şey olursa iletişime geçebilirsiniz. -Kullanacak olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58Osimhen58 -- 23 Mart 2026; 12:12:55 > |
|

Yeni Kayıt

cumad
Konudaki Resimler

önceki