< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu (157. sayfa)
Popüler Konular listesinde
-
-
1570B38A Millenicom Kampanya indirim kodu 1Ay bedava kullan abone olurken bu kodu söylemeniz gerekmektedir...
,.-~*'¨¯¨'*•~-.¸-(_Ali Akbaş_)-,.-~*'¨¯¨'*•~-.¸
_____________________________ -
Buyrun efendim buyrun.
D92217AB
Davetiye kodumu kullanarak 1 ay bedava internet kullanırsınız ve de indiriminizden yararlanıcağım ay hesabınıza 30 TL eft yapıcam ! Başvuru sırasında isim ve kod bilgisini vermeniz yeterli. (Bana burdan pm atarak bilgisini verebilirsiniz)
MUSTAFA DAMCI
KOD: FE58A28A
Referans kodu ile 1 ay ücretsiz internet kullanmak için bu kodla beraber C2C0A232, 0850 333 0 333 çağrı merkezinden başvurması ve başvurunun tamamlanması gerekmektedir.
Mevcut hattınız adsl ise üyelik iptal edip yeni hat başvurusu yapmanızı tavsiye ederim çünkü adsl hat olduğu zaman TT'nin vdsl port açmama durumu olabiliyor. Yeni başvuruda sıkıntısız açılıyor. Sorunuz olursa pm üzerinden yardımcı olmaya çalışırım
Taahhütsüz 100Mbps paket kullanıyorum [35 Mbps'ten geçtim]
Referans Kodu: C2 C0 A2 32
(C-iki C-sıfır A-iki otuz-iki)
İsim: Talha

Arkadaşlar ben Netspeed'den Millenicom'a geçiş yaptım. Geçiş yapmamdaki en büyük etken ise müşteri hizmetlerinden memnun kalmamamdı. Zaten sizde araştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Benim birşey söylememe gerek yok aslında. Millenicom 35 mbps fiber paketini aldım ben. İki ayrı siteden aldığım test sonuçlarını aşağıda veriyorum. Testi kablosuz yani wifi ile yapmış olmama rağmen harika sonuçlar aldım. Kablolu yapılan testlerde daha iyi sonuçlar alınabilir.

Eğer sizde Millenicom abonesi olmak isterseniz aşağıda paylaşacağım davet kodu ile hem 1 ay ücretsiz internet kullanıp hem de bir öğrenciye destek olabilirsiniz.
Davet kodu daha çok yenidir ve epey güncel kalacaktır.
Müşteri İsmi: Özkan Abaz
Davet Kodu: 934CB141

Davet kodunu başvuru esnasında başvurunuzu alan kişiye bildirmeniz yeterlidir. Sormak istediğiniz herhangi bir konuda buradan veya @ozkanabz instagram adresimden mesaj atarsanız seve seve yardımcı olurum. Şimdiden hayırlı olsun.
9C80AECE
Bu referans kodu ile 08503330333 üzerinden üye olursanız 1 ay hem siz hemde ben bedava kullanmış oluruz
isim soy isim gerekmemektedir başvururken kodu söylemeniz yeterlidir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Davetiye kodumu kullanarak 1 ay bedava internet kullanırsınız ve de indiriminizden yararlanıcağım ay hesabınıza 30 TL eft yapıcam ! Başvuru sırasında isim ve kod bilgisini vermeniz yeterli. (Bana burdan pm atarak bilgisini verebilirsiniz)
MUSTAFA DAMCI
KOD: FE58A28A
0850 333 0 333 Müşteri hizmetlerine referans koduyla abone olmak istiyorum deyip aşağıdaki indirim kodunu söyleyin, beraber 1 ay bedava kullanalım.
Kampanya indirim kodu 804 465 20 .
Yunus Emre
Arkadaşlar ben Netspeed'den Millenicom'a geçiş yaptım. Geçiş yapmamdaki en büyük etken ise müşteri hizmetlerinden memnun kalmamamdı. Zaten sizde araştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Benim birşey söylememe gerek yok aslında. Millenicom 35 mbps fiber paketini aldım ben. İki ayrı siteden aldığım test sonuçlarını aşağıda veriyorum. Testi kablosuz yani wifi ile yapmış olmama rağmen harika sonuçlar aldım. Kablolu yapılan testlerde daha iyi sonuçlar alınabilir.

Eğer sizde Millenicom abonesi olmak isterseniz aşağıda paylaşacağım davet kodu ile hem 1 ay ücretsiz internet kullanıp hem de bir öğrenciye destek olabilirsiniz.

Davet kodunu başvuru esnasında başvurunuzu alan kişiye bildirmeniz yeterlidir. Sormak istediğiniz herhangi bir konuda buradan veya @ozkanabz instagram adresimden mesaj atarsanız seve seve yardımcı olurum. Şimdiden hayırlı olsun.
Öğrenci olduğum için kodu kullanan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
İsim ve soyisim soruyorlar:Muhammet AKSOY
KOD: 2D F4 A3 CF KOD: 2D F4 A3 CF KOD: 2D F4 A3 CF KOD: 2D F4 A3 CF KOD: 2D F4 A3 CF
Valve sunucularında aldığım ping 28ms.Csgo da 39 ms sabit
Sorularınızı özelden sorabilirsiniz.

9C80AECE
isim soy isim gerekmemektedir başvururken kodu söylemeniz yeterlidir
Merhaba Millenicom davetiye kodum
70d6f212
Bu kod ile başvuru yaparsanız bir ay ben ve bir ay siz ücretsiz kullanıyorsunuz.
Salih akyol
70D6F212
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba Millenicom da davet kodumu kullanarak 1 ay ücretsiz internet kullanabilirsiniz.
1 Aylık bedava İnternet için referans kodu :( C26153AAB )
Abone Bilgisi: Şevval Çiçek
Kullanım Hakkı: 12 Kullanılan: 5
Arkadasinizi Millenicom'a getirin, hem size hem de arkadasiniza 1 AY UCRETSIZ internet hediye edelim! Kampanya indirim kodu C0AA1EDF . Arkadasinizin bu kodla beraber, 'den veya 08503330333 cagri merkezimizden basvurmasi ve basvurunun tamamlanması gerekmektedir B016www.milleni.com.tr
Evde, İşte Sınırsız İnternet Paketleri ve Kampanyaları | Millenicomhttps://www.milleni.com.tr
Muhammer YILDIRIM
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-

Yunus Emre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Merhaba Millenicom davetiye kodum
70d6f212
Bu kod ile başvuru yaparsanız bir ay ben ve bir ay siz ücretsiz kullanıyorsunuz.
Salih akyol
70D6F212
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki