|
16 mbps, fiber nete mi giriyor? :) Görselde ortada Fiber16 paketi yazmışlar. |
Millani pişmanlıktır aklı olan geçmesin
|
100 mbps taahhütsüz kullanıyorum. başvurduktan sonraki 3. gün bağlandı. wirelessta aldığım download hızı 73 mbps, upload ise 8 mbps. league of legends ve pubg oynuyorum. ping problemi yaşamadım. şu ana kadar 1 kere arıza yaşadım o da, online işlem merkezine arıza kaydı bırakınca bir kaç saate düzeldi. bağlatacaklar mutlaka 'arkadaşını getir' kodu temin etsin. o zaman 1 ay bedava veriyorlar. tavsiye ederim. |
Fiyat uygun. Deneyen varsa hız konusunda bilgilendirme yapabilir mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
16 mbps, fiber nete mi giriyor? :) Görselde ortada Fiber16 paketi yazmışlar. |
85 tl'ye 100mbps türknet varken bu çokta cazip gelmedi |
keşke vdsl için de aynı fiyat olsa |
Onlarca arıza bildirimi yaptım. Arıza tespit edilmemiştir deyip işin içinden çıkıyorlar. Ping'den oyun oynanmıyor ama download hızım iyi. Konum İstanbul Avrupa. Ben Türk.Net'e geçmeyi düşünüyorum bu müşteri hizmetsizliğinden. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sakın bulaşmayın, arıza olur muhattap bulamazsınız, taahhüt verirsiniz ülkede fiyatlar arttı diye zam yaparlar kafalarına göre, vb macera aramak isteyen bitcoin alsın 😆 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
35 mbiti sizde 85 tl ye kullanıyoruz 12 ay taahhüt verip 69.90 TL ye çekebilir miyiz ? yoksa yeni geçişlerdemi bu kampan ya |
İcra dairesi görmek isteyen gencolar başvursun < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 21 Şubat 2021; 2:37:50 > |
hocam resme tıklıyorsunuz |
yerınde olsam taahatut vermem detaylar kısmına tıklayınca sadece ılk 3 ay 69.90 kalan 9 ay 85 tl kardesım bosbosuna taahatut vermıs olursun yarın bır gun begenmedıgın zaman kapatmaya kalktıgında cayma bedelı kıtlerler |
bu ne biçim reklam topici? ana sayfada arama yapıyorum bu konu açılıyor. Forumda hata mı var? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 21 Şubat 2021; 12:3:35 > |