Millenicom Arkadaşını Getir Kampanyası Referans Kodu (53. sayfa)
2 Mobil
Popüler Konular listesinde
-
-
NİSAN 2026
ARKADAŞLAR EN GÜNCEL KOD BURADA
Arkadasinizi Millenicom'a getirin, 1000TL indirimli internet firsatindan yararlanin!
İndirim Kodu: BE176BE4
Hat Sahibi: Ömer
Lokasyon: İzmir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
MİLLENİCOM 2026 GÜNCEL KOD: 9899DF21
HAT SAHİBİ: ENES
Millenicom’a abone olurken bu indirim kodunu kullanarak hem kendi faturanızda hem de benim faturamda indirim sağlayabilirsiniz. Gelin, bu avantajdan karşılıklı olarak faydalanalım
Karşılıklı toplam 1000 TL indirim için aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz. Toplam 10 ay boyunca ayda 100 tl. indirim sağlanıyor.
Referans kodumu kullanarak abone olan herkese teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Referans Kodum : 1 B D 8 2 5 C E
Kodlaması : 1 - BURSA - DENİZLİ - 825 - CEYHAN - EDİRNE
Ad Soyad: Mehmet AYDIN
Faturalarım otomatik ödemededir.
Başka oparatöre geçmeyi düşünmüyorum 6 ay gönül rahatlığı ile indiriminizi kullanabilirsiniz.
_____________________________ -
-
Karşılıklı toplam 1000 TL indirim için aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz. Toplam 10 ay boyunca ayda 100 tl. indirim sağlanıyor.
Referans kodumu kullanarak abone olan herkese teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Referans Kodum : A A 2 B F 8 8 F
Kodlaması : ADANA - ADANA - 2 - BURSA - FATSA - 8 - 8 - FATSA
Ad Soyad: KÜBRA
Başka oparatöre geçmeyi düşünmüyorum 6 ay gönül rahatlığı ile indiriminizi kullanabilirsiniz.
Merhaba,
Uzun zamandır internet sağlayıcısı olarak millenicom kullanıyoruz ve gayet yeterli olduğunu düşünüyoruz. Herhangi bir kesinti sorunu vs yaşamadık. Öğrenci olduğumuz için aşağıdaki kodu kullanarak bizim faturamıza 1000 TL katkı sağlarken kendiniz de aynı indirimden yararlanıyorsunuz. Şimdiden teşekkürler :)
İndirim Kodu: D4DCEED3
Millenicom güncel kod 23A2199E. Bu kodu müşteri hiz. Görevlisine paylaşabilirsiniz . Kullanıcı adı :alpay
-
Karşılıklı toplam 1000 TL indirim için aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz. Toplam 10 ay boyunca ayda 100 tl. indirim sağlanıyor.Referans kodumu kullanarak abone olan herkese teşekkür ederim. Allah razı olsun.
5C76FA32
Hat Sahibi: Berkay Uğur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
KODLAMASI: 86-SIFIR-6-DENİZLİ-66-DENİZLİ
Kod : 8606 D 66 D
AD SOYAD : Nur GÜNEŞ
1000 TL indirim
Faturalarım otomatik ödemededir. Kod aktiftir
-
Millenicom 2026
1000 TL indirim kodu
746C4389
Hat Sahibi: Berkay Uğur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Referans Kodum : A A 2 B F 8 8 F
Kodlaması : ADANA - ADANA - 2 - BURSA - FATSA - 8 - 8 - FATSA
Ad Soyad: KÜBRA
-
Karşılıklı toplam 1000 TL indirim için aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz. Toplam 10 ay boyunca ayda 100 tl. indirim sağlanıyor.Referans kodumu kullanarak abone olan herkese teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Kod : 8606 D 66 D
AD SOYAD : Nur GÜNEŞ
1000 TL indirim
Merhaba,
Uzun zamandır internet sağlayıcısı olarak millenicom kullanıyoruz ve gayet yeterli olduğunu düşünüyoruz. Herhangi bir kesinti sorunu vs yaşamadık. Öğrenci olduğumuz için aşağıdaki kodu kullanarak bizim faturamıza 1000 TL katkı sağlarken kendiniz de aynı indirimden yararlanıyorsunuz. Şimdiden teşekkürler :)
İndirim Kodu: D4DCEED3

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki