Selam arkadaşlar, Ben uzun süredir Millenicom kullanıcısıyım. Memnun olduğum için, Millenicom’un “Arkadaşını Getir” kampanyasını buraya bırakmak istedim. Bu kampanyayla hem siz hem ben birer aylık internet indirimi kazanıyoruz 💸 Nasıl çalışıyor? ✅ Aşağıdaki indirim kodunu kullanarak başvuru yaparsanız: Siz, 1 aylık internet ücretinizin 6 taksit halinde faturanıza indirim olarak yansımasını kazanıyorsunuz Ben de, kendi faturamda 1 aylık ücreti 2 taksite bölünmüş şekilde indirimli ödüyorum. 📞 Başvuru yöntemleri: Millenicom web sitesi üzerinden başvuru yaparken bu kodu girmeniz yeterli Ya da 0850 333 0 334 numaralı çağrı merkezini arayarak bu kodu belirtmeniz gerekiyor. 🎁 🔴 Referans Kodu: 0422A040 🔴 ÖNEMLİ: Kodun içinde yazan "0" lar Sıfırdır. Eğer internet bağlatmayı düşünüyorsanız karşılıklı kazançlı bir yöntem. Sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurum. Herkese iyi forumlar! |
Millenicom Arkadaşını Getir Kampanyası Referans Kodu (28. sayfa)

-
-
-
Güncel 10 Davet hakkım kaldı
MILLENICOM ARKADAŞINI GETİR
DAVET KODU: 67B522C7
Faturalarımı otomatik talimatla düzenli ödüyorum.
Kampanyadan faydalanmak için faturanızı düzenli ödemelisiniz.
HAT SAHİBİ: Ahmet Onur
Eğer siz de Millenicom'a geçmek istiyorsanız referans kodumu kullanarak abone olabilirsiniz. Bu sayede hem siz hem ben 1 aylık ücretsiz kullanım (6 ay x 51 TL) hakkı elde etmiş oluruz.
-
Millenicom güncel kod
23A2199E.
Bu kodu müşteri hiz. Görevlisine paylaşabilirsiniz .
Kullanıcı adı :alpay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin kodu kullandım Ömer Faruk dedi temsilci. Ama sıkıntı yok Uygulandı.
Bu arada kullanmak isteyen olursa çok memnun olurum bende, şu an işsizim bir kişi gelse bile minnettar olurum.
Kod: E195CB06
Kullanıcı: Resul
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Millenicom 6 ay indirim kodu aktif yeni
7ECB7C80
Taylan
-
Kampanya indirim kodu
FE7742E1
1 Ay Bedava
Cihan Gökdemir
-
GÜNCEL KOD GÜVENİLİR
6 AY İNDİRİMLİ KOD (Güncellendi )
F9FDB9DA
FATİH DOĞRUL
Kampanya indirim kodu
FE7742E1
1 Ay Bedava
Cihan Gökdemir
Selam arkadaşlar,
Ben uzun süredir Millenicom kullanıcısıyım. Memnun olduğum için, Millenicom’un “Arkadaşını Getir” kampanyasını buraya bırakmak istedim.
Bu kampanyayla hem siz hem ben birer aylık internet indirimi kazanıyoruz 💸
Nasıl çalışıyor?
✅ Aşağıdaki indirim kodunu kullanarak başvuru yaparsanız:
Siz, 1 aylık internet ücretinizin 6 taksit halinde faturanıza indirim olarak yansımasını kazanıyorsunuz
Ben de, kendi faturamda 1 aylık ücreti 2 taksite bölünmüş şekilde indirimli ödüyorum.
📞 Başvuru yöntemleri:
Millenicom web sitesi üzerinden başvuru yaparken bu kodu girmeniz yeterli
Ya da 0850 333 0 334 numaralı çağrı merkezini arayarak bu kodu belirtmeniz gerekiyor.
🎁 🔴 Referans Kodu: 0422A040 🔴 ÖNEMLİ: Kodun içinde yazan "0" lar Sıfırdır.
Eğer internet bağlatmayı düşünüyorsanız karşılıklı kazançlı bir yöntem.
Sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurum. Herkese iyi forumlar!
-
-
Selam arkadaşlar,
Ben uzun süredir Millenicom kullanıcısıyım. Memnun olduğum için, Millenicom’un “Arkadaşını Getir” kampanyasını buraya bırakmak istedim.
Bu kampanyayla hem siz hem ben birer aylık internet indirimi kazanıyoruz 💸
Nasıl çalışıyor?
✅ Aşağıdaki indirim kodunu kullanarak başvuru yaparsanız:
Siz, 1 aylık internet ücretinizin 6 taksit halinde faturanıza indirim olarak yansımasını kazanıyorsunuz
Ben de, kendi faturamda 1 aylık ücreti 2 taksite bölünmüş şekilde indirimli ödüyorum.
📞 Başvuru yöntemleri:
Millenicom web sitesi üzerinden başvuru yaparken bu kodu girmeniz yeterli
Ya da 0850 333 0 334 numaralı çağrı merkezini arayarak bu kodu belirtmeniz gerekiyor.
🎁 🔴 Referans Kodu: 0422A040 🔴 ÖNEMLİ: Kodun içinde yazan "0" lar Sıfırdır.
Eğer internet bağlatmayı düşünüyorsanız karşılıklı kazançlı bir yöntem.
Sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurum. Herkese iyi forumlar!
-
7AC61EB0 kodu ile milleni internete üye olabilirsiniz. Düzenli ödeme yapıyorum ve kapatmayı düşünmüyorum
Güncel 8 Davet hakkım kaldı
MILLENICOM ARKADAŞINI GETİR DAVET KODU: 67B522C7
Faturalarımı otomatik talimatla düzenli ödüyorum.
Kampanyadan faydalanmak için faturanızı düzenli ödemelisiniz.
HAT SAHİBİ: Ahmet Onur
Eğer siz de Millenicom'a geçmek istiyorsanız referans kodumu kullanarak abone olabilirsiniz. Bu sayede hem siz hem ben 1 aylık ücretsiz kullanım (6 ay x 51 TL) hakkı elde etmiş oluruz.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X