Şimdi Ara

Milkshake Hazırlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğu kişi yazın vazgeçilmez içeceğinin milkshake olduğu söylüyor bende merak ettim evde nasıl hazırlanıyor acaba bu konuda bilgisi olan varmı?

• geçen gün arkadaşlarımla gittiğim bir cafede kivi aromalı milkshake içtim tadı hiç fena değildi. Ama bunu evde nasıl hazırlarım onu bilmiyorum.
  • Çilekli Milkshake İçin Malzemeler:
    1 Su bardağı soğuk süt (200 ml bardak ölçüsü)
    2 top vanilyalı dondurma
    100 gr çilek
    1 yemek kaşığı şeker ( arttırılabilir veya eksiltilebilir)
    Tercihe göre 2 parça buz

Çilekli Milkshake Yapılışı :
    Çilekleri irice doğrayıp blendırdan birkaç dakika püre haline getiryoruz.
    Dondurma,şeker ve sütüde ilave edip blendırla iyice,köpürtene kadar karıştırıyoruz.
    Bardağa döküp afiyetle içiyoruz:)

kaynak: hayatcafetatlilari
  • Muzlu Milkshake yapılışı:

Malzemeler:
    2-3 adet muz
    1 kutu sıvı kaymaklı dondurma
    2 su bardağı süt
    Eğer varsa 1 yemek kaşığı muz likörü

Tarifi
    Buzdolabında daha önce soğutulmuş olan sıvı kaymaklı dondurma karışımının tamamını derin bir kaba boşaltın. Karışımı el mikserinin en yüksek devriyle 5 dakika boyunca havalandırarak çırpın. Yaklaşık iki misli civarında kabaran kaymaklı dondurma karışımının içine sütü, dilimlenmiş muzları ve varsa 1 yemek kaşığı muz likörünü de ilave edin. Tekrar mikserle çırparak, muzları püre haline getirin. Böylece ayran kıvamında, bol köpüklü Muzlu Milkshakehazır olacaktır.
  • bunun farklı tatları yani şeftalilisi, portakallısı filan varmı?
  • Çikolatalı Milkshake

*1 su bardağı süt
    *1 çorba kaşığı erimiş çikolata
    *1-2 su bardağı çikolatalı dondurma
    *Çikolata rendesi

Evde Milkshake Nasıl Yapılır Hazırlanışı;
    1 su bardagi süt ve 1 corba kaşığı erimis cikolatayı blendırda karıştırın
    1-2 su bardagi cikolatali dondurma ilave edin Ve yine blendırda yumusak ancak
    sulu olmayan bir kıvam alana dek karıştırın Cikolatali milkshake'i genis ve uzun bir bardağa alın Cikolata rendesiyle servis yapin..
  • Ben dondurma yerine daha çok toz halinde olanlar var onları hazırlamayı tercih ediyorum daha güzel oluyor ama iyi bir buz kırma makinesi yoksa pek bir tat beklemeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla ben iftardan sonra yapıyorum ailecek içiyoruz mideyi baya rahatlatıyor.
  • Her kafede hazırlıyamıyor bunu çok güzel yapanlar var ama çikolata, çilek her yerde aynı başka tatları lazım.
  • bence en hızlısı toz şeklinde olanlar. Her zaman dondurmayla birlikte hazırlamak mümkün olmuyor. Gereken diğer şeyler buz ve süte. E tabi iyi bir blenderda şart.
  • toz milkshake hazırlamaya yönelik bir çok ürün var. Ama bencehttp://www.e-gurme.com/milkshake-smoothie/ ürünlerin çeşitliliği bakımından bu site gerçekten iyi gibi görünüyor. Yani milkshake için dondurmayı tercih etmeyenler yada her canı çektiğinde dondurma alma imkanı olmayanlar buradan toz olarak alabilir.
  • karadutlusu ve kavunlusu tuhaf bir şeye benziyor.
  • Bir hafta sonumu buna ayırıcam bi hazılıyıp deniyim bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.