Şimdi Ara

Miles and Smiles ve Sigortam.net 1000 Mil Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
222
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Miles and Smiles ve Sigortam.net 1000 Mil Kampanyası

Sigortam.net’ten kasko, trafik veya özel sağlık sigortası alanlar şimdi daha avantajlı. Çünkü Sigortam.net’ten ilk defa alınan veya yenilenen her poliçe tam 1000 Mil hediyeli. Poliçeni Sigortam.net'ten yaptır, Türk Hava Yolları (THY) ile veya anlaşmalı diğer havayolu şirketleri ile yapacağın uçuşlarda kullanabileceğin 1000 Mil kazan.

Online Kasko Teklifi Al
    Online Trafik Teklifi Al
    Online Sağlık Teklifi Al
    Hemen Ara, Teklif Al
    Miles and Smiles üyesi!

24 Mart 2016 - 31 Ekim 2017 tarihleri arasında kasko, trafik veya özel sağlık sigortanı Sigortam.net’ten satın al, 1000 Mil kazan!

Kampanya Kuralları
    Kampanya 24 Mart 2016 - 31 Ekim 2017 tarihleri arasında geçerlidir.
    Kampanyadan Mil kazanmak için Sigortam.net’ten yeni bir kasko, trafik veya özel sağlık sigortası poliçesi alınması veya Sigortam.net'teki mevcut poliçenin yenilenmesi yeterlidir.
    Kampanyadan 444 24 00 numaralı Sigorta Destek Hattı’nı arayarak yapılan kasko, trafik veya özel sağlık sigortası poliçesi alımlarında faydalanılabilir.
    Kampanya kapsamında 23 Mart 2016 – 31 Ekim 2017 tarihleri arasında kasko, trafik veya özel sağlık sigortası poliçesi alanlar 1000 Mil kazanacaktır.
    Mil kazanımı sadece kasko, trafik ve özel sağlık sigortası branşlarında geçerlidir.
    Mil kazanabilmek için Miles and Smiles üyesi satın alınan poliçede sigortalı ya da sigorta ettiren olabilir.
    Bu kampanya Sigortam.net’in başka kampanyaları ile birleştirilemez.
    EN İYİ FİYAT İÇİN HEMEN ARAYIN
    444 24 00
    Ana Sayfa

İletişim

Üye Girişi

Kasko Sigortası

Trafik Sigortası

Sağlık Sigortası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ee ben geçe nhafta yaptırdım kimse bana mil falan bahsetmedi. nasıl alacak milleri
  • Zorunlu trafik sigortasi icin ptt yapiyor gibisinden biseyler gordum internette. Hatta hatirladigim kadariyla sigorta sirketlerinin yari fiyati gibi biseylerden bahsedilmisti.

Net olarak bilen, yakin zamanda yaptiran arkadas varsa isin aslini aciklayip konu basligi acabilir sogorta konusunda.

Kaskoya gelince, acentelerden de yuzyuze fiyat alin, daha uygun cikabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.