Şimdi Ara

Miles&Smiles Kampanyaları (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.146
Cevap
354
Favori
633.311
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sarpuli kullanıcısına yanıt
    bilmedikleri icin en iyisi zannediyorlar.

    turkiye nufusunun yuzde kacinda pasaport vardir ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Komik olmayın yılın yarısı yurtdışında çeşitlü ülkelerde çalışıyorum, Uzak doğudan avrupaya rusyaya abd vs binmediğim uçak kalmadı. 3 yıl Rusyada oturumum vardı şu an Avrupada oturumum var. Çift pasaportum var teki tarihinden önce vize ve damgalardan ötürü doldu kullanılmaz hale geldi !

    THY hep birinci sınıftır. Güleryüzlü hizmet anlayışı olsun,uçaklardaki teknolojik imkanlar olsun, servis kalitesi olsun hiç bir havayollarında muadili yok !

    Biz miles&Smiles garanti programını gömdük THY'yi değil. Gaza gelmişsiniz hemen.

    Thy nereye uçuyorsa en pahalısıdır ve en kalitesidir,ama en çabuk dolanıdırda.. Thy'nin uçtuğu yere çoğu zaman 2.firma uçmaz. İnanmayan girsin baksın skyscannerdan...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YEY -- 19 Nisan 2018; 9:41:19 >
  • YEY Y kullanıcısına yanıt
    thy nin uctugu yerlere cogu firmanin ucmadigi konusunda haklisin. zaten benim de yorumum bu yonde. thy zaten parayi zaten bu fahis fiyata sattigi hatlardan kazaniyor.

    ama en kalitesi olmasi ve muadili olmamasi konusunda kesinlikle katilmiyorum size.

    gecen senenin rating listesine bakin isterseniz. hangi havayollari secilmis.

    kotu firma oldugunu soylemiyorum ama en iyisi degil. hele fiyatlarini hak edecek bir firma degil.

    http://www.worldairlineawards.com/awards/world_airline_rating.html

    http://www.businessinsider.com/20-best-airlines-world-2017-skytrax-2017-6

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Merhaba.

    Classic Kart üyeliğimde 20bin Statü milim var. Statü mil satın alarak. Classic Plus olabilir miyim?

    Avans mili Statü mile çevirme olayı kalktı değil mi?
  • Arkadaşlar Garanti-THY işbirliği devam ediyor mu? Nisan itibariyle bitecek deniyordu, yeni sözleşme mi imzalandı?
  • Merhaba arkadaslar benim m&s kredi kartim yok. Sadece ucarak classic plus oldum ve hesabimda yukluce bonus mil birikti. Sormak istedigim 2 sey var: 1.si ben m&s kredi karti cikartirsam hesabimdaki ucarak kazandigim gecmise ait bonus milleri statu miline cevirebilir miyim? Eger 1.sorunun cevabi hayir ise 2. Soru: M&s kredi karti cikarttiktan sonra avans millerin statu miline cevrilemedigini biliyorum fakat Sadece karttan alisveris ile kazanilan miller mi statu miline cevrilebiliyor yoksa karti cikarttiktan sonra yine uçarak kazandigim bonus miller de statu miline cevrilebilir mi?(örneğin ic hatlar ekonomi sinifi flex bilete 600 bonus mil veriyor, ben bunu 120 statu miline cevirebilir miyim?)

    Bilgisi olan varsa paylassin lutfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozknckr O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, m&s kredi kartiniz varsa 1000 statu milini 70 dolar karsiliginda alabilirsiniz. Yani claasic plus olmak icin toplam 5000 statu miline 1400 tlden fazla para odeyeceksiniz. Normalde ic hatlardaki belirli havalimanlarinda olan CIP salonlarini 2 seneligine kullanmak icin 1400 tl vermek cok sacma ama ucus sikliginiza ve uctugunuz yere gore siz karar verin artik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, M&S platinum kart aldım, amexi iptal ediyorum, amex 7 gün içinde iptal olacak. Onunla kazandığım ve henüz tk numarama işlenmemiş millerim silinir mi? Yoksa aktarılır mı? Ekstre kesim tarihinde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cancakmak C kullanıcısına yanıt
    2017 yılında kart ile 400000-500000 Lira harcamam olmuş ve elde var 0 neredeyse. 3000-4000 ile sakın geçme kart aidatını zor kazanırsın. Eskiden 1 e 1 olan oranlar 5/100 , 10/100 fln. Kampanya desen 5. aya griiyoruz hiç kampanya yok. Zaten mil biriktirsen artık oyle bir vergi koyuyorlarki rakip firmalarla aynı paraya geliyor. 3. havalimanınada 5-6 ay kaldı thy iyice güç kaybedecek fiyat açısından. Yurtdışı seyahetlerin full thy değilse ztn boşver.
  • THY abartmalarına katılamayacağım. Yurt içi yoğun uçuyorum, yurt dışı ise senede bir kaç kez. Geçen sene phuket için bilet bakarken qatar airways i tercih ettik. %30 daha ucuzdu ve kalite olarak ben bir fark göremedim... Bu yaza usa içinde çok baktım ve seçimim Ukrayna hava yolları oldu, çok kalite beklemiyorum zira thy 7500lira iken ukrayna 3850 liraya geldi. Aradaki farka değecek ne verecek THY? Paramın hesabı olmaz düşünmem ama şu an o kadar zengin değilim. Bende THY bariz overrated oldu diyorum...
  • Kart ücretini iade alanlar nasıl aldılar?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba iyi günler mil alım satım ile ilgili bir konu var mı? Mil almam lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanista kullanıcısına yanıt
    17.800 milim var. Satabılırım hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

    Garanti M&S Platınum MC kartımda şuan 65.031 mil puan ve Akbank Wings Black 51.885 mil puan var ucak bileti dışında nasıl değerlendirebilirim? Özellikle Wings kartımda Mayıs ayının sonuna kdr 21 bin puan kullanmalıyım ?

    Yardımlarınızı beklıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cancakmak

    turk have yollari zaten overrated ve overpriced bir firma. 300 lira aidat vereceksem ben, bunun yaninda senede 5-6 kere yurtdisina ucup geleceksem ve tum alisverislerimi de bu kartla yapacaksam, bana bedave lounge kullanimi ve senede en az ic hat 5-6 ucak biletini amorti etmesi lazim ki anladigim kadariyla bunu da yapmiyor.

    bir de soyle bir durum var, yurtdisi ucuslarinda zaten ortadogulu ulkelerin havayollariyla %30-40 daha ucuza ucup daha iyi servis aliyorsun, emirates, qatar airlines gibi.

    ha benim icin tek guzel yani istanbul direk uzakdoguya aktarmasiz ucabiliyor olmamdi ki uzun mesafe ucuslarda emiratesle dubai aktarmali tayvana uctugunuzda 17-18 saatiniz yolda geciyor buna karsilik thy de 11 saatte variyorsun.

    bu arada emiratesle istanbul - dubai --- dubai - taipei yaparak 2 ucuz yapiyorsun ve bunlarin toplami bile thynin istanbul - taipei ucusundan daha ucuza geliyor. ustelik emirates de bacak mesafesi daha genis.

    thy zaten tekel oldugu hatlarda milleti kaziklayarak kar etme yolunu ilke edinmis bu yuzden de abudik gubudik yerlere hat aciyor habire, yoksa avrupa hatlarinda sisiremez oyle fiyatlari.

    Alıntıları Göster
    Gavurca overrated, overpriced falan yazmayı bilip de Türkçe direkt yazmaktan aciz olmak da apayrı bir komedi...



    Türkilizce yaptınız, içine ettiniz güzelim dilimizin.




    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Febr

    Gavurca overrated, overpriced falan yazmayı bilip de Türkçe direkt yazmaktan aciz olmak da apayrı bir komedi...



    Türkilizce yaptınız, içine ettiniz güzelim dilimizin.





    Alıntıları Göster
    arkadaşı korumak gibi olmasın ama.. havacılık konusunda kullanabilen kelimeler bunlar. herkes istediği türlü yazabilir bence.. kaldı ki siz hiç mi yabancı kelime kullanmıyorsunuz? biraz önce mesajlarınıza baktım da.. "trol" kelimesini kullanmışınız mesela.. o da ingilizce bir kelime.. güzelim dilimize yakışmıyor öyle bir kullanım (eğer sizin gibi bakacak olursak). isletmek, kafalamak, keklemek kelimelerini de kullanabiliriz sizin yazdığınız kelime yerine.. o yüzden güzel konumuz kapanmasın ve böyle ufak şeylere kafayı takmayalım lütfen, amacımız herkesin anlayabileceği, anlaşabileceği bilgilendirici bir konu olarak kalabilmek..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smurfy87 -- 1 Mayıs 2018; 10:30:52 >




  • Otomatik ödeme talimatı milleri yüklendi. Talimatı en erken ne zaman iptal edebiliriz? Kampanya bilgilerini bulamadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • loremipsum L kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Hemen iptal etsen de olur galiba fakat hesap kesim tarihini bekleyeceğim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurt içi ve yurt dışı alışverişlerde 2000 TL üzeri 3000 mil kampanyası vardı bonus flaş üzerinden kampanyaya katıldım.. 2500TL lik otelden çekim yaptım.03.05.2018 tarihinde yüklenir diyor. fakat bana sms felan gelmedi yüklenir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.