Bildirim
Milenyum accent 1.3 lx
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fiyat normal. Kmsi çok iyi denk gelmiş. Ben de 2002si var. 183 bin kmdeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Honda Civic (2002)1.6 VTEC ES benzin+lpg ( atiker obd) 'beyaz'Honda cgl 125 2008
Mercedes-Benz 1993 200e w124 kasa (kare motor-8tuş klima) Hyundai Accent 1.3lx benzin+lpg(lovato) gümüş gri
1.33 toyota corolla (2015)& 1.6 toyota verso (2012) -
Hocam benim arac admire degil internetten bakiyorum 1.3 lx 2003 model hep admire diye sayfa aciliyor ozellikleri ayni demi 2000-2003 modellerin kasa yapisi falan acisindan diyorum. Yani sizin aracla benimki ayni demi. Birde bu araclar hakkinda nasil tavsiyeleriniz var yapmam yapmamam gerekenler acisindan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Haddinden fazla yükselen kişi, feleğin gözüne batar imiş. Her kim ki dünyada keskindir dişi, mutlak bir belaya çatar imiş. -
Arac biraz sade kullanilmis amcam emekli ogretmen kapi kollari falan yipranmis duruyor hem ic hem dis. On pancur solmus iyicde kapi citalarida ayni sekilde kasetli teyp var :-) ufak tefek kuafor yapmam lazim sanirim yakit nasil hocam bunlarda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Haddinden fazla yükselen kişi, feleğin gözüne batar imiş. Her kim ki dünyada keskindir dişi, mutlak bir belaya çatar imiş. -
Lambalarda iyi kalkar 1.3 85 beygir.
2002 2010 kadar kullandım son sene çok elfreni çekerdik tam depo ile dolu halde araç dolu 700km den fazla gidedrik uzun yolda tıp taktırmamıştık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gidiyoruz işte...
Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler