Şimdi Ara

Milano,Nice veya Cenevre'ye gitmiş olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temmuz ortası gibi gidicem buralara 1 haftalığına tur olarak..Özellikle fiyatları merak ediyorum.Elektronik cihazlar TR ye göre daha ucuzdur herhalde..Buraya gidenler varsa alışveriş için nerelere gitmem daha uygun olur?Gezilmesi gereken yerler neresidir?

Teşekkürler..

• Cenevreye gittim.. alısveris icin en makul yer Coop

http://www.coop.ch/ siteleri bu da kolay gelsin
  • Sanırım orası bir süpermarket..Ben daha teknosa,bimeks gibi yerler arıyorum..
  • Galiba La Praire adında bi yer varmış..Orası işimi görür mü?

Birde fiyatlar önemli tabii..Mesela PS3 orda ne kadardır?
  • Burdada konsol satılmıyor
  • Nice e 1 gün gittim oda pazardı ve heryer kapalıydı. Fakat milanoya birçok kez gittim. Elektronik alışveriş için değil ama üst baş için muhteşem tabiki. Direk Corso Buenos Aires e git, orası bütün en iyi markaların olduğu kocaman bi cadde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Milano'ya gittim, 1 hafta kaldım, aylık kirası 2750 Euro olan bir yerde kalmama rağmen ev 2 odalıydı yani 50-60 m2 ancak vardır. Ev fiyatları çok pahalı, konaklama hiç ucuz değil. Metro sistemi çok iyi ama saat 7'den sonra bilet bulmak çok zor. Birde uyuz heriflerde çoğu dükkan kapalı beni fitil etmişti bu durum. Yiyecekler çok pahalı ve bayat. Mcdonalds'dan yemek yedim, herhalde Tr'deki en kötü Mc bile bu kadar kötü yiyecek sunamazdı. Resmen bayat şeyleri pişirip kazık bir fiyattan önümüze koydular.Orda menü olayı yok adam akıllı italyanca bilmezsen hamburger, patates ve kolayı ancak rüyanda bir arada görüyorsun. En kötüsüde mayonez, ketçap gibi bizim burda alıpta çöpe attığımız şeyler bile paralı.

Bu arada metro bütün şehri dolaşmıyor, yani belli bir yere kadar var ve metro çok pis ama genede bizim metromuzdan kat be kat büyük ve banliyo sistemini çok iyi oturtmuşlar. Şehircilik iyi, plan çok güzel trafik sıkışmıyor fakat sorun şu ki şehir çok pis, her 50 metrede bir insan sidiği ile karşılaşmaktan gına gelmişti bana. Birde Pazar günü asla ve asla o şehire gitme bile, geberseniz umurlarında olmazsınız. Lanet olası otelin kapısında kalmıştık 2-3 saat boyunca ve otelin işi leş gibiydi, zaten ayakkabıyla giriyolar her yere ve ben temizlikçiye ayakkabını çıkar ve içeriyi temizle dediğimde çıkarmam yanıtını almıştım ( Bu olay 2-3 gün sonra oldu geldiğimizden ) ilk gün kimseyi bulamadık temizleticek ve Annem temizledi odayı bir güzel. ( Evet Tr fiyatıyla aylık kirası 5500 ytl olan bir RESİDENCE ) aklınız varsa o şehirde EN FAZLA 2 saat durursunuz. Duomo meydanını felan görün yeter zaten hikaye gerisi. Taksi ise acayip pahalı, 20-30 km mesafeye istedikleri para 100 Euro olmuştu ve paşa paşa verdik tabi hava alanından yeni geldiğimiz için.
    quote:

Corso Buenos Aires

Oraya bende gittim, şehrin tek esprisi orası ama adam akıllı üst sınıf marka pek göremedim ben orda, ordan pantolon aldım ama cepleri delindi nasıl olduysa...Bende İtalyan pantolon diye güvenmiştim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 15 Haziran 2008; 13:16:40 >

• İtalya'da 6 ay yaşamış biri olarak tavsiylerimi ve tecrübelerimi aktarayım.
    Anladığım kadarı ile elektronik alışverişi yapmak istiyorsun, ama ben kesinlikle tavsiye etmem.
    Markasız garip çin mallarını ucuza alabilirsin, sokaklardaki işportacılardan zaten tamamen uzak dur.
    Hp,Sony,Ipod vb. dünyaca tanınmış markaların ürünlerini cüzzi bir fiyat farkı ile daha ucuza alabilirsin.O da Türkiye'ye döndükten sonra aldığın ürünlerin hepsi garanti dışı kalacagı için bence değmez.
    Tax free uygulamasıda ksinlikle çalışmıyo,havaalanında paranı ödememek için her şeyi yapıyorlar sende uçağa yetişmek için mecburen lanet olsun değip bırakıyorsun peşini.
    Bide Üç kuruş ucuza aldığın malı Türkiye girişinde gümrüğe sokup vergisi ödersen (cep tel için kesinlikle böyle yapman lazım çünkü 1 ay sona kapanıyo telefon ) hiç bir anlamı kalmıyor.
    Bence sen oralara gitmişken elinde sadece bir adet fotograf makinesi al ve oraların tadını çıkar, bol bol gez,çeşit çeşit pizza falan ye.
    Oradan yapılacak en iyi alışveriş bayanlara sahte çantlardan bolca almak.

• Sonuçta bir tur olduğu için konaklama konusunda sorunum yok..Zaten 10-15 kişilik bir grup olarak gidiyoruz..
    Sanırım elektronik birşey almak için Amerika ya falan gitmek gerek..
  • up

ps3 alacağım ucuz mudur oralar?

İkinci el forumunda bir arkadaş 249 eur a aldığını söyledi genoa dan..
    Aslında gezi ve lışveriş amaçlı gidiyorum diyebilirim.Hedefim bir oyun konsolu ile geri dönmek
  • Bana Xbox 360 Arcade getirebilirsin mesela, burda fiyatı 550 ytl ( HDMİ To Dvi dahil, onun değeri 40-50 ytl ) ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.