Şimdi Ara

mikrofon preamfisi arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • müzikle ilgim yok. sadece mikrofondan profesyonel kalitede ses kaydı yapabilmek için ses yükseltici bir preamfiye ihtiyacım var.



  • Bütçe nedir, kullanılan yada kullanılacak mikrofon nedir.? Düz preampli. mi istiyorsun yoksa clipping indikatör, tone kontrol vs. olacakmı?
  • shure sm 58 mikrofon kullanıyorum. kayıt için USB bilgisayar bağlantılı olması gerekiyor. ton kontrolü vs. gerekmiyor. sadece dip gürültüsü minimum düzeyde olmak koşuluyla, çift kanala tek mikrofon çıkışlı bir amfi olmalı. siz asgari fiyatı söyleyin, ben mukayesemi yapayım.
  • Hımm. işin içine usb 'den direk bilgisayara kayıtta girdi. Bu durumda bana kalırsa mikrofon preampli.sini de içinde barındıran usb 'den bilgisayara direkt kayıt yapabilen mixer almak daha mantıklı.

    http://www.akillifiyat.com/Product/behringer-xenyx_1204_usb-dj_mixer_urunleri-en-ucuz-fiyatlari/205362

    Ortalama böyle bir mixer alabilirsiniz. Fiyatı yazıyor.

    Veya ben bu mixeri sevmedim arada mixer istemiyorum derseniz şöyle bir alternatif seçebilirsiniz;

    http://www.compel.com.tr/P/1-20-2949

    Bu cihaz çok iyi kalitede bir cihazdır. Aynı zamanda ses kartı işlevinide görür.

    http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=6372&gid=797

    Mukayesenizi yapın.




  • bu 400 liralık alternatife aklım yattı. ancak birkaç gün önce m audio fast track aldım. windows 7 64 bit işletim sistemi kullanıyorum. o kadar uyumsuzdu ki, yazılımı bile yükleyemedim. ancak xp uyumluluk moduyla çalıştırabildim. sadece tek kanala ve cızırtılı kayıt alıyordu.şimdi iade etmek için uğraşıyorum. yeni bir hayal kırıklığı yaşamam herhalde, değil mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanilergun -- 3 Ağustos 2012; 1:51:49 >
  • Presonus yaptığı cihazlarla başlı başına m-audio 'dan daha üstün bir firma bana kalırsa. Linkini verdiğim Presonus Audiobox 'ta Windows 7 32-64 bit desteği olduğu yazıyor. Uyumsuzluk problemleri genelde bu Asio sürücüleri ile alakalı oluyor. Bu cihazda yüksek ihtimal sorun yaşamazsınız.
  • presonus audiobox 22vsl alıyorum. halihazırda ses kartı olarak creative sb titanium kullanmaktayım. bu ses kartını aldığımda, çakışma olmaması için mevcut kartımı iptal etmek zorunda mıyım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Soundmax hoparlör ve amfi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mevcut ses kartınızı iptal etmenize gerek yok. Bu cihazı usb arabiriminden bilgisayarına bağladığınızda otomatik tanımlı ses kartı olarak görünecektir. Eğer görünmez ise ses denetiminden aygıt seçimi yaparak tanımlayabilirsiniz. Yeni ses kartınız şimdiden hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.