Şimdi Ara

Mikrofon Jakını Takınca Kulaklığın Çalışmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Uzun bir süredir bu sıkıntıdan muzdaripim. Araştırma yapsam da pek bir çözüm bulamadım bu sebepten sizlere danışmak istedim, belki bu sıkıntıyı yaşamış birileri vardır diye. Mikrofonlu bir kulaklığa sahibim ve notebooka kulaklık jakı ile mikrofon jakını aynı anda takamıyorum. Mikrofon jakını taktığım anda kulakluk jakı çalışmıyor ve ses bilgisayarın hopörlerinden gelmeye başlıyor. Realtek üzerinden baktığımda da kulaklık jakı takılı olmasına rağmen çıkarılmış olarak gözüküyor. Yani kısaca mikrofon jakını takınca kulaklık çalışmıyor. Realtek Driver'ları silip farklı versyonlarını tekrar yükledim fakat bir şey değişmedi. Bir kaç farklı kulaklık denedim sıkıntı yine aynı. Yardım edebilecek olan var mı? Bu sıkıntı sebebiyle kulaklığın mikrofonunu kullanamıyorum.



  • Kullandığınız model, işletim sistemi, kulaklığın markası gibi teknik detaylar verirseniz daha rahat yardımcı olunabilir.
  • Merhabalar, cevabınız için teşekkürler. Kullandığım kulaklık modeli - Trust Carus GXT322 (Fakat sorun sadece bu kulaklıkta olmuyor logitech g230'da da aynı problemi yaşadım.) -Notebok modeli: Monster Tulpar t5 v8.1. İşletim sistemi - Windows 10. Modelin kullandığı ses sistem yapılandırıcısı - Realtek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.