Şimdi Ara

Mikroçip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.. Çok araştırdım ancak acil kısa bilginize ihtiyacım var. Tek komut uygulayabilen çipi nereden bulabilirim "mikroıkontrollör" müy dü? Yardım edin lütfen. Şimdiden teşekkür ederim...

• hangi iş için kullanacağınızı belirtirseniz daha iyi olur. Örneğin radyo kontrolü mü, IR kontrolü mü ya da basit bir yakma söndürme devresi mi? Bahsettiğiniz eğer mkroçip firmasının ürettiği mikrodenetleyiciler ise pic16f628A en basitinden piyasada bolca bulunur ve fiyatı uygundur. Fakat bu denetleyicileri kullanmak için temel de olsa elektronik bilginiz olmalı ve denetleyiciyi programlamak için ek bir devreye ihtiyacınız var.
  • aslında ben pek bilgili değilim bu konuda. Bir arkadaş ortamında konusu açıldı ve arkadaşıma kullanacağı projede alternatif sunmak adına sormuştum. Gerekli yazılım ile bir komut kaydederek aynı işlemi yapması gerekiyor kısaca bu amaçla kullanılacak ve uygun tavsiyeleriniz nelerdir?
  • Siz yapılacak işi söyleyin ona göre tavsiye verelim.
  • ufak bi robot ve kanat çırpmasını sağlayacak.. Bu iş için bir önerinizi alabilirmiyiz?
  • Robot kontrol edilmeden sabit sadece kanat çırpacaksa şayet, bunu mikrodenetleyici olmadan yapabilirsiniz. Fakat bunu istediğinizi sanmıyorum. Bu işi Microchip PIC serisi mikrodenetleyicilerle halledebilir arkadaşınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.