Şimdi Ara

mikro sim ile ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu İngiltere'den getirttim ama sim kartı keserken beceriksizlik yaptığımdan kartı görmedi. Kart haşat olduğu için şu an telefonum kapalı. Bugün bir TİM'e gidip micro sim kart alacağım. Merak ettiğim şu:
    1) Mikro sim kartı bana verir vermez telefona taktığımda kullanabilecek miyim?
    2) Hangi TİM'den yapmamı tavsiye edersiniz? Avrupa yakasında bir yer daha uygun olur.

Caddebostan'daki Turkcell'in bu işi yaptığını biliyorum ama bana uzak.

• Orijinalden alıntı: ayfonsever

Arkadaşlar telefonu İngiltere'den getirttim ama sim kartı keserken beceriksizlik yaptığımdan kartı görmedi. Kart haşat olduğu için şu an telefonum kapalı. Bugün bir TİM'e gidip micro sim kart alacağım. Merak ettiğim şu:
    1) Mikro sim kartı bana verir vermez telefona taktığımda kullanabilecek miyim?
    2) Hangi TİM'den yapmamı tavsiye edersiniz? Avrupa yakasında bir yer daha uygun olur.

Caddebostan'daki Turkcell'in bu işi yaptığını biliyorum ama bana uzak.
    [/q

telefon unlock ise hemen kullanabilirsiniz, nerden aldığınız değil microsimin olup olmadığı önemli
  • Takıp kullanırsın.
  • soru anlaşılmadı sanırım
    telefon unlock
    microsimi TİM'den aldığım zaman hemen o sime benim gsm bilgilerimi yüklüyorlar mı yoksa hattın açılması için beklemek zorunda mıyım?
  • hemen anında orada yüklüyor 2 dk falaan sürüyor.
  • yer tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
    Kanyon'da ya da akmerkez'de var mı?
  • Akşam saat 18:00'de İstanbul Gayrettepe'deki Dedeman otelin hemen karşısındaki Turkcell'e gittim. Hazır Kart sim kartımı keserken haşat ettim bana bir yardım dedim. Çok tatlı bir bayan ben size yardımcı olucam dedi yeni bir sim karta bilgisayardan bilgilerimi yükledi ardından da ellerindeki kesme aparatıyla microsime dönüştürdü taktı ve cillop gibi çalışıyor.
    Sim kart için 8.5 lira kesme için de 5 lira alıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    röle ile ilgili kısa bir soru
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.