Şimdi Ara

Mıknatıslı Kılıf ve Tuş Kilidi Sorunu (N85)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu mıknatıslı kılıf ile kullandığımda kılıfa çıkarıp takarken tuş kilidi kendi kendine açılıp kapanıyor. Özelliklede kılıftaki mıknatıslı kısım kamera kısmına denk gelirse, bu durum sıkıntı yaratırmı ve neden oluyorki. Mıknatısın ne etkisi var tuş kilidine.

Not: Tuş kilidine dokunuyor olabilirsin demeyin kesinlikle ondan değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 8 Haziran 2010; 13:22:44 >

• imzandan anladığım kadarıyla sürgülü telefon kullanıyorsun. bende de n95 var.. üst tarafına mıknatıs yaklaştırınca tuş kilidi açılıyor, çekince tekrar kilitleniyor

ilginç ama sürgü kontrolünü mıknatıslı bir mekanizmayla sağlamış olabilirler, bu durumda mıknatıs yaklaştırınca kafası karışıyo belki de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Empathica

imzandan anladığım kadarıyla sürgülü telefon kullanıyorsun. bende de n95 var.. üst tarafına mıknatıs yaklaştırınca tuş kilidi açılıyor, çekince tekrar kilitleniyor

ilginç ama sürgü kontrolünü mıknatıslı bir mekanizmayla sağlamış olabilirler, bu durumda mıknatıs yaklaştırınca kafası karışıyo belki de...

Evet N85 kullanıyorum kılıfı değiştirdim eskidiği için, gizli mıknatıslı olanların her 2 tarafındada mıknatıs olduğu için kameranın olduğu yer oraya yaklaşınca ne yazkki tuş kilidi açılıyor/kapanıyor. Önceki kullandığım kılıf gizli mıknatıslı değildi ve sadece ortada vardı onada yaklaşmıyordu demekki kamera kısmı ve sorun olmuyordu. Gıcık oldum bu duruma birisi aradığı zaman ne kadarda dikkat etsem tuş kilidi açılıyor ve cevaplanıyor otomatik olarak sinir etti beni

• kızaklı telefonlarda aktif kapak mıknatıs ile çalışır.dışarıdan başka bir mıknatısla aynı işlemi yapabilirsiniz.sizin karşılaştığınız da böyle birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawgent

kızaklı telefonlarda aktif kapak mıknatıs ile çalışır.dışarıdan başka bir mıknatısla aynı işlemi yapabilirsiniz.sizin karşılaştığınız da böyle birşey.

Bu durumda kılıfı değiştirmekten başka çözüm yok öylemi.
  • eğer kılıfta oynama yapılamayacaksa mecburen değiştirmen gerekli yada telefonu pozisyonlarda koymayı deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawgent

eğer kılıfta oynama yapılamayacaksa mecburen değiştirmen gerekli yada telefonu pozisyonlarda koymayı deneyebilirsin.

Denedim olmayınca değiştirdim kılıfı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.