Şimdi Ara

Mıknatıs ve CEp Telefonu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: patesi

quote:

Orjinalden alıntı: Universia

madem ikisi de manyetik alan yaratıyor ve bu yüzden de birbirini etkiliyor deniyorsa, o zaman düz mantıkla olaya baktığımızda pusula nasıl kuzeyi gösteriyorsa telefonların antenli olan tarafları da masaya bırakınca kuzeye dönüyor diyebiliriz demek ki! (diye de devam ettireyim bu geyiği)

şunu söylediğin yer böyle her toplumdan olduğun bi ortam olsaydı direk söylerlerdi hacı türk müsün die:)

hatırlayanlar bir zamanlar mcgyver diye bir dizi vardır mutlaka bilirler, zorda kaldığı zamanlarda bulduğu parlak fikirlerle hayatta kalmayı başaran bir onu tanırım bir de biz türkleri

• içindeki telleri veya parçaları yerinden oynattıgı için olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adamın Biri

Evet Miknatıs, Ericsson A1018 hariç bütün telefonlara zara verir.

dalga geciyo galipa
    bence bütün tellere zararlıdır mıknatıs..

anlamadıgım mıktanıslan teli ne alaka yerde kullanıcann
  • walla hiç bir bilgim olmadan sadece tahmin yapıyorum ama çok bomba bak şimdi
    1.bizim tv nin renk ayarları gitmişti bazı yerler kırmızı bazı yerler yeşil falan oluyodu
    2.tv cu büyük bir mıknatıs çemberi tv nin ekranından geçirdi sorun çözüldü
    3.cep telefonu çalınca tv ler etkileniyo ya
    4.mıknatısta tv yi etkiliyo ya
    5.mıknatısta cep telefonunu etkiler o zaman dimi fahrettin neymiş
    6.hele renkli ekranları dahada iyi yapar
    7.ama diğerlerini belki bozabilir
    8.bu kadar geyik yeter kapadım çenemi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özH@N -- 14 Aralık 2005, 18:30:07 >
  • deger mi riske etmeyye sen uzak tut telefonundan mıknatısı mıknatıslar hınzır seylerdir ne yapacagı belli olmaz
  • ya sadece masum bir soru sordum...

Kısaca buna MERAK diyebiliriz...
  • yüksek manyetik alanda çalışan biri olarak söylüyorum, evet manyetik alana sahip her cihaz mıknatıs vs. cep telefonunu bozabilir...
  • Telefonun içinde mıknatıs var zaten. Bilin bakalım neresinde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Telefonun içinde mıknatıs var zaten. Bilin bakalım neresinde?

Ama telefonu etkilememesi için gerekli önlem alınmıştır herhalde. Mıknatıs telefonu etkiler ama bozacak derecede etkilemez.
  • quote:

Telefonun içinde mıknatıs var zaten. Bilin bakalım neresinde?

mikrofonv e kulaklıkta kullanılır mıknatıs fakat bunların düsük tesla gücündeki sadece o ise odakklanmıs mıknatıslardır yani bunların manyetik alanlarıda dardır kuvvetleride bu nedenle o mıkknatısın pek bir önemi yok

ben bunu yazdıgım sırada arkadasım kendi sorusuna ciddiyet ile kendi cevap vermiş daha ilerisi yok bunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoNgLoNgBow -- 14 Aralık 2005, 21:09:09 >
  • tamam tamam merak etmeyin p990 alinca ilk isim onu miknatisla tepkimeye sokmak olucak sirf sisin icin yani baskasi icin yapmam bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLiCe_DoLuCa -- 14 Aralık 2005, 22:18:56 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.