Şimdi Ara

Mikail Hocayı nasıl bilirsiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
3
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Seneye polinom bilmeyerek ezberci bir matematik ile giriş yaptim.Kaf'ı fonksiyonda anlamadığım için bırakıp keşfettim hocamızı ve hayatım değişti diyebilirim.Sinavda 32 net matematiğim var (benim eşekligim çünkü deneme çözemedim lakin ona rağmen durum bu.).Ben açık lisedeydim üstelik yani bir kuruma vs de gitmedim o yüzden gönül rahatligiyla bu başarının mimarı diyebilirim.Ogrettigi matematik cidden matematiktir,vakit alır biraz da sıkar ama hızı arttırarak bence çok iyi halledersiniz.Fiyatlandirma politikasini eski sistemde beğenmiyorum(o fonksiyona 100 lira bile verirdim ama yaş problemi mesela 15 TL etmez benim için.).Şimdi kitabı da çıkacağı için bu tarz bir sorun ortadan kalkmış olacak ve bence eski dersleri bile kitap haline getirse o bile piyasada zirve olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl boyu Behzat Hoca'dan dinledim matematiği ve gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Tabi herkesin yöntemi farklıdır. Kendisinin anlatımı bana hitap ediyordu. Eğer denemek isterseniz ücretsiz dersi var ve youtube kanalında çözdüğü sorular var bi' bakın derim ben.
  • mikail hoca resmen matematigi türkçeye çeviriyor bunu fonksyon dersinde anladım öyle bi anlatımı varki anlamamak için eşşek olmak lazım
  • iyi bilirdik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Parabolu guzel ah uruk ah nerelerdesin

• Cevaplar için eyvallah hepinize bakalım bekliyoruz kitapları çıktığı zaman değerlendirme yapılır forumda herkese iyi geceler

• Kendisinin son zamanlarda yaptığı "reklamımı yapın" politikasını beğenmiyorum ama derslerinin bana çok şey kattığı aşikar.

• umutdarici kullanıcısına yanıt
    Belli ki hoca daha büyük kitlelere yayılmak istiyor.

• umutdarici kullanıcısına yanıt
    hocam ben de insanların gözüne sokulmasından hoşnut değilim ama adam ciddi emek vermiş yani demesi en doğal hakkı bence. biraz anlayışla karşılamak gerek. yoksa samimi, babacan birisi yahu mikail hocayı sevmeyen yoktur bence
  • 11 netten bir senede 35,5 nete çıkmamda mikail hoca ve behzat hocanın çok emeği var ikiside harika kimi seçersen seç pişman olacağını düşünmüyorum
  • cvtmrt C kullanıcısına yanıt
    Bu iki hocanın yanında çözdüğün kaynaklar nelerdi, tebrikler bu arada :)

• bu hocaları verimli bir şekilde dinleyip anlayabilmem sorularını çözebilmem için temelimin daha iyi olması gerekiyordu onun için ilk benim hocam ayt mat kitabını aldım ilyas güneşin playlisti bitirdim bitirdiğimde sınava 6 ay vardı yanında karekök ayt matı bitirdim çok zorlandığımı hatırlıyorum ve biraz 345 çözdüm çok beğenmedim ve yarım bıraktım sonra mikail hocadan fonksiyon parabol polinom aldım ve o kadar iyiydi ki çok zevk alarak çözüyordum yanınada apotemi fonksiyon çözdüm sonra lti den cok soru cıktığı ve diğer konuları içerdiği için kaf4 aldım o zaman indirime girmişti 1,5 ay gibi bir sürede bitirdim bunda da çok zorlanmıştım ama geliştiğimi hissediyordum üstüne apotemi integral yarısını çözdüm sonra konuların kalktığını öğrendim
    deneme olarak endemik çözdüm çok beğendim toprak çözdüm önermem ve kaf4 ün sonundaki denemeleri çözdüm bunlar da çok zordu
    geometri olarak öncelikle sadece kenan kara izledim birey b ve acil çözdüm ikiside çok iyiydi deneme olarak hız ve renk geometri denemesi çözdüm ama sürekli fullediğim için çözmeye devam etmedim acili çözerken kenan karanın tüm çözüm videolarını izledim haliyle tüm senemi bu kitapla geçirdim diyebilirim çok iyiydi bir de acil trigonometri fasikülünü çözmüştüm fena değildi
    ek olarak bs ayt matın bazı konularını
    kaf mutlak değer olasılık kümeler
    mikail analitik
    atladığım da olabilir genel olarka böyle

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.