Şimdi Ara

mikail hoca mı br mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
6
Favori
5.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu an ayıklanmamış. İlerde ayıklanır herhalde.
  • Ben mail yoluyla ulaştım kendisine turev 2 konusu hariç diğerleri güncelmiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: giallorossox

Ben mail yoluyla ulaştım kendisine turev 2 konusu hariç diğerleri güncelmiş
    Kimin? Mikailin mi dersleri güncel ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle söyledi

• sukruunall S kullanıcısına yanıt
    Hocam birini 12. sınıfta birini de bu sene mezun senemde dinledim demek istemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: giallorossox

Öyle söyledi
    Bana garip geldi çünkü bildiğim kadarıyla onun ders sitesi 2012-2013 yıllarından beri var . Bir çok dersi 3-4 yıllık olmalı . O kadar uzun dersleri güncellediğini pek sanmıyorum . Tyt kısmında sıkıntı olmasa da ayt kısmının güncelliği konusunda şüpheliyim . Gerçi tytde de üstüne yeni nesil çokça soru çözülmezse eksik kalacaktır . Çünkü eski tarz sorular çözüyor .

• HiggsBozonu H kullanıcısına yanıt
    Tamam da kardeş adam dersleri hepsini 2012 demi anlattı limiti türevi çıkarmalı 5 ay olmadı zaten yavaş anlatıyor inceledim ve bilirim ayt de kesinlikle soruları güncel ve sağlam hatta bu yıl çıkmış sorulara bak birde onun anlattığı parabol limite polinom felan bak ayt için söylüyorum tamamen uyumlu
  • Bana katılmana sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1C92E98D9

Bu mesaj silindi.
    Br de bu anlamda ciddi sıkıntı var . Mutlak değerde grafik çizimi konusunu anlatırken yüzeysel geçip şunu söylüyordu :

Benden fonksiyon dersini izlemiş olman lazım !!! Evet mutlak değerde bunu söylemişti . Ben şok oldum tabi . Arkadaş müfredatta önce mutlak değer gelir sonra fonksiyon , herhalde bunu bilmemek için aptal olmak gerekir . Muhtemelen fonksiyonda da topu mutlak değere atacaktır . Benden mutlak değer izlemiş olman gerek diyecek . Kısacası bu bazı dersleri anlaman için gerekli olan zorunlu bazı yardımcı bilgileri hiçbir zaman anlatmayıp sürekli bunların öğrenilnesini başka konulara havale ediyor . Halbuki o konularda da anlatmamış .

İşi bu şekilde zora sokacağına bilinmesi gereken bazı bilgilerle ilgili özel ders yapabilirdi . Böylece bu dersleri izlemeden önce bu ders izlenip gerekli alt yapı oluşturulurdu. Tabi burda kasettiğim temel matematik bilgileri değil . Bazı konulardaki ayrıntı kısımlar . Mesela mutlak değerin grafiğini çizmek için gerekli olan yardımcı bilgiler gibi ...

• Matematik sadece mikail hocayla fullenir mi?(saçma soru oldu biliyorum)

• uçankeko kullanıcısına yanıt
    Hayır, matematik tek kaynakla fullenmez. Matematik için piyasadaki birçok kaynağın elinden geçmiş olması lazım.
  • 345 çözüm 3d ikilisi yetmez mi

• 2 güne br den fonksiyonları bitiricem. ardından mikail hocadan da alıcam fonksiyon. aralarındaki farkı yine bu konu altına yazarım kendi izlenimlerimi.
  • Ben tyt mat için konuşuyordum ama madem konu açıldı en yakın zamanda ayt mata başlıyıcam ne önerirsiniz kaynak olarak ayt matla ilgili temelim 0
    Tyt mat ile ayt matı beraber götürmeyi düşünüyorum tytde birey b karekök 0 çözüyorum ardından 345 çözüm 3d alıcam fikriniz nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uçankeko -- 7 Kasım 2018; 16:45:50 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.