Şimdi Ara

Mikail Hoca Kullanmalımıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar seviyem temelin biraz üstü. Mikail hocanın tyt videolarını alsam o konuyu kavrayıp üstüne soru çözsem tyt denemelerinde 30 üstü net yapabilecek seviyeye gelebilirmiyim ?
    Kullananlardan tavsiye bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bütün videoları var tyt için çok gereksiz uzun bence hocam ya. Hala izliyorum ama izlerken biliyorum bu asla çıkmaz yani. Onun yerine ilyas güneş tyt izlemeye başladım o bitince denemelere yükleneceğim. Anlamadığım, Çözemediğim konuyu Mikail hocadan tekrar dinlerim dedim

• Mikail hocanın gereksiz bir soruya yer vereceğini sanmıyorum.
  • Yani vakit varsa tüm konuları alınmalı şahsen bir çarpanlara ayırma konusundaki bilgi birikiminle polinomlarda kalan bulma 2.dereceden denklem sorularında rahat takılma gibi etkileri oluyor üslü sayıların ne kadar iyi olursa logaritma ve bu tarz konularda çok rahat edersin ha ama gidip bölme bölünebilme sayı çözümleme bence bunlar normal bir youtube hocasından da izlenebilir ama üslü köklü çarpanlara ayırma ebob ekok asal sayılar oran orantı bunlar eğer imkan varsa izlenmeli bence bunlarda ne kadar iyi olursan inan ön taraflar o kadar iyi oluyor denendi görüldü

• Kaça çıkardınız hocam netleri ?

• Emrhnn kullanıcısına yanıt
    Ben tyt için Br kullandım haberim yoktu Mikail hocadan üstelik 11.sınıf içinde de 345 ve karekök çözdüm 28 30 arası geometrim biraz kötü :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mikail Hoca Plus Hakkında ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.