Şimdi Ara

Mikado md-66 5+1 sistem yardım.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mikado md-66 5+1 sistem aldım,Fakat 5 hoporlörüde kullanır hale getıremıyorum 1 tane ucu sarı renk olan 1 hoporlor var Cen kısmına gırıyor sarı olan yere.digerlerini de renklerıne göre yerlere yerlestırmeme rağmen calısmıyor 5 i aynı anda.2 beyaz 2 kırmızı ve 1 sarı olmak uzere 5 hoporlor var.Hoporlorler bozukdur demeyın cunku sarı girisi olan yere tum hoporlörleri takınca tek tek caltıgını görüyorum,ama diğer girislere takdıgım zaman ses alamıyorum yardımcı olacak arkadaslara sımdıden cok tesekkur ederım.

• Hiçmi bilgisi olan yok arkadaşlar bu konu hakkında :(
  • Modu değiştir 2 kanal sesi 5 kanala dağıt. amfi hangi kaynağa bağlı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğrafta gördüğünüz gibi sarı olan kablo cen'e bağlı çalışıyor,tüm hopörleri cene takınca calısıyor test ettım hoporler leri.Sub ve cen olan kırmızı ve beyaz kablo zaten bilgisayar bağlantısı..diğer sarı ve beyaz kabloları diğer boş yerlere takdıgım zaman 5 hoporlörden de ses alamıyorum.Yardım edebılcek var mi???

• Arkadaşlar,bu kadar kişi bakmış hiç mi bi anlayan yok bu işte :( fotoğraf koydum herşey de çok açık oysa.
  • kardeşim bende bunun için kablo var ama 40 tl çünki kolay buluna bilecek kablolar deil kargo sana ait kargo 5 lira tutsa kabloyu 35 veririm toplam 40
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Technics SA-DX 940 ve 5+1
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.