Şimdi Ara

Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
54
Favori
125.987
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün öğleden beri 2 kuponu kullanamadım yamyamlar stok brakmamış, açlık/kıtlık olsa bunlar bizleri yer :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bdurmus kullanıcısına yanıt
    50 TL altında ürünün fiyatı kadar indirim yapıyor. Kargo her türlü ekleniyor. Yani minimum sipariş tutarı 7.5 TL'dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luck runs out

Tişört 12.5 TL ye geliyor. Zaten normalde 15₺ olan bir tişört için kod al kargo bekle falan değmez. Kahveler uyguna geliyor ama kahve de ofise falan alınmıyorsa 2 paketten fazlası ziyan olur. Tazeliğini (paketli kahvede zaten yok gibi) yitirir.
    Diğer ürünlerin de pek bi ucuzulığu yok açıkçası kazak 100₺ kuponla 62.5₺ ye geliyor. Yani kahve dışında fiyatlar normalin çok az altında. Öyle 20 30 kodluk ne alacaklar çok merak ediyorum. Anlatma sırası sizde
    Şu yazının anlı olsada öpsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece migrostan mı alınabiliyor kodlar. Sanal market uygulamasından alınabiliyorsa neresinde?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Artık sipariş verirken alt limit 50 tl üzeri oldu 49.95 tl ler olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasac

2 sipariş geçtim ilki gözüküyor 2.yok ama emailde 2 siparişte gözüküyor.
    bende de durum aynı. 5 siparişimin hepsinin maili geldi ama hesabımda 4 sipariş gözüküyor sadece
  • 30'lu kapsül kahveyi 62 TL'ye alırken kupon ile 96'lı 140 TL'ye denk geliyor. Aslında iyi gibi duruyor. 5 tl kupon + 7.5 kargo desen 152.5 mu yaptı ? Avantajı düştü gibi.

60 TL migros alışveriş şartı da eklesek.

Yok yere insana para harcatıyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KZN60

Artık sipariş verirken alt limit 50 tl üzeri oldu 49.95 tl ler olmuyor
    Dedim dedim inanmadınız. Aha da patladı
  • luck runs out kullanıcısına yanıt
    normalde tchibo'da mı 15 tl bir tshirt?
  • 263 liraya braun tıraş makinesi 30 liraya da 500gram filtre kahve ve 200 gram granül kahve alarak yarışmayı kendi açımdan tamamladım, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
  • Arkadaşlar fırsat olmadığını yazmışlar maliyet hesapları yapmışlar. Görece haklılar ama ben bazı örnekler veriyim.

-Nviea stokları varken deodorantlar vardı fiyat 15 TL civarıydı. 4 tanesine indirim kuponuyla 21 TL ödemişim. kupon maliyetini koy 26 bölü 4 tanesi 6.5 TL'ye geldi ve bu kombinasyondan bir çok adet aldım. Gratis indiriminde 11 TL'ye düştü diye kendi rezil eden insanlar vardı...

- Oral B diş fırçası yedek başıkları vardı 4'lü. Piyasa fiyatında 50'den aşağıya yok ben Kargo ücreti + kupon maliyeti 12 TL'ye mal ettim. Hiç bir yerde bulamazsın bu fiyatı

- Braun ateş ölçer var 100 TL idi 50'ye mal ettim.
    - Paşabahçe ürünleri vardı ihtiyacım olan kupon+kargo maliyetine denk geldi.

Benim almadığım daha sonra pişman olduğum stokları biten bir çok ürün vardı. kaliteli bıçaklar vs. Demek istediğim zaten sen ne alman gerektiğini bilmeden t-shirt üzerinden maliyet yaparsan haklı çıkarsın ama olayın öbür yüzünü görmemiş olursun. Burda olay amaçsızca kupon alıp ne yapacağını bilmeden fırsatları görmeden hareket etmektir.

Gelmiş geçmiş en iddialı kampanyaladan biri. Akıllı olanlar mantıklı ürünleri çok ucuza kapattı. İleride de stoklar yenilenirse ve mantıklı ürünler boy gösterirse fazla kupon alanlar hiç pişman olmayacak.

• g3nj kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık.
    Tchibo herzaman pahalı ürün satmıştır ancak ürünleri oldukça kaliteli ve yenilikçilik. İlk etapda Tchibo fanlari için oldukça uyguna gelen ürünler oldu.

"Kazak 25 tl ye geliyor lcwaikida daha güzelleri var, bir rendeye 30 tl verilir mi ?" cilerin kampanyanın anlam ve önemini zaten kavrayamaz.

Tchibo Türkiye tarihindeki en önemli kampanya budur bence.
    Sicak firsatlar mecrasına yaranmak için 50 tl lik kuponları bedava yapıp kargo ücreti almayip birde ürün fiyatlarını dip yapmaları gerekiyor.

• sitede ürün kalmadı beyler, hala tatava yapıyonuz.
  • bde B kullanıcısına yanıt
    Buraya yazmak istemedim tepki toplarım diye ama; Döküm limon sıkacağı aldım, ömürlük 7.5 TL'ye. Ama iyiki yazmadım çünkü beni eleştirecek insanların evinde 15T TL'ye alınmış sağlıksız plastik limon sıkacağı olduğuna eminim...

Son 3-4 yılda neyi almayı ertelediysem. Sürekli fiyatı arttı pişman oldum. Ülkenin ve $'ın nereye gittiği belli değil. 2022'lerde enflasyonun anca %10 nun altına inceği tahmin ediliyor. Yalnız enflasyon tanımındaki bir ince noktayı insanlar kaçırıyor. "Fiyatlar seviyesindeki sürekli artış" Dolayısıyla bir sıcak fırsatlar klasiği olan "Önce al, sonra düşün" cümlesi bir DH ürünü değil Ülkemizin gereği haline gelmeye başladı. Sonuç olarak bu ekonomide birileri 5 TL'ye alt limitsiz 50 TL kampanyası yapıyorsa sadece teşekkür edilir...
  • .Tolga . kullanıcısına yanıt
    Migrosta alisveris sarti yok. Sadece kod alabilirsiniz

• tchibo ufak hesplara girmiş bu durumda geçmiş olsun stokta girmezlerse sıkıntı alacak bişide yok zaten
  • 50 TL altı ürünlerde artık kupon geçmiyor mu ?
  • geçmemesi kötü olmuş

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.