Şimdi Ara

migrosta inter 37a akıllı kumanda 9,90 ytl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
21.659
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnter 37 A'dan ben de aldım fakat kafama bir şey takıldı. Evdeki, Philips televizyonu cihaza tanıttım. Sonra, Hyundai televizyonu tanıttım. Daha sonra tekrar Philips televizyonu kullanmak istediğimde çalıştırmadı. Bunun üzerine tekrar Philips'i tanıttım. Bu sefer de Hyundai'yi çalıştırmadı. Yani hafızasında sadece bir cihazı tutuyor. Bu tarz kumandalarda işler böyle mi, yoksa bir arıza mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saldıray5520

İnter 37 A'dan ben de aldım fakat kafama bir şey takıldı. Evdeki, Philips televizyonu cihaza tanıttım. Sonra, Hyundai televizyonu tanıttım. Daha sonra tekrar Philips televizyonu kullanmak istediğimde çalıştırmadı. Bunun üzerine tekrar Philips'i tanıttım. Bu sefer de Hyundai'yi çalıştırmadı. Yani hafızasında sadece bir cihazı tutuyor. Bu tarz kumandalarda işler böyle mi, yoksa bir arıza mı var?

sanırım 2. şık
  • Aynı anda birer tv, uydu receiver, dvd player ve aux olmak üzere toplam 4 cihazı kumanda edebiliyorsunuz. Tanıttığınız son cihaz neyse onu kumanda edebilirsiniz. Bir uydu receiver, bir tv, bir dvd player aynı anda kumanda ediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaOcHe
    Aynı anda birer tv, uydu receiver, dvd player ve aux olmak üzere toplam 4 cihazı kumanda edebiliyorsunuz. Tanıttığınız son cihaz neyse onu kumanda edebilirsiniz.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaOcHe

Aynı anda birer tv, uydu receiver, dvd player ve aux olmak üzere toplam 4 cihazı kumanda edebiliyorsunuz. Tanıttığınız son cihaz neyse onu kumanda edebilirsiniz. Bir uydu receiver, bir tv, bir dvd player aynı anda kumanda ediliyor.

Anladım. Teşekkürler...
  • bugün eskişehir-adalar migros da 9.90 tl ye bir tane aldım.akşam deneyeceğim artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoroglu

bugün eskişehir-adalar migros da 9.90 tl ye bir tane aldım.akşam deneyeceğim artık

Migraslarda var mıki? En son tansaşlarda indirime gitmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @sL@N

quote:

Orijinalden alıntı: ekoroglu

bugün eskişehir-adalar migros da 9.90 tl ye bir tane aldım.akşam deneyeceğim artık

Migraslarda var mıki? En son tansaşlarda indirime gitmişti.

Dün Denizli Forum Çamlıktaki Migrosta görmüştüm.
    Fiyatı 14.90 TL idi.
  • Tansaşlarda 9,90.İzmir şirinyer tansaşta var 5-6 tane.Ben aldım.Otomatik tanıtması var ama çoğu tuşu tanımıyor.Teletext tuşları işlemiyor ki bu benim için önemliydi.Açma kapama,ses artırtma-azaltma ve kanal değiştirme tuşları uydu alıcı ve tv için tanımlı.Ama dvd player için tanımlama cok zor.Philips sinema sistemini sadece kapatıyor ve oynatıyor.İleri geri sarma işlevini tanımıyor.Ses bile açamıyor.Sadece tv ve uydu alıcı için alınabilir.Fazla fonksiyonlu birşey arıyorsanız bu kumanda maalesef yetersiz kalıyor.

Samsung tv-Ses açma-kapama,kanal değiştirme var.Menüde gezinme ve teletext yok.
    Next uydu alıcı- Tüm özellikler var.Sadece teletex yok
    Philips sinema sistemi-dvd oynatma ve sistemi kapama var.Ses açma,ileri geri sarma ve menü özellikleri yok.

Alacakların dikkatine.Yinede fiyat uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedekaan -- 1 Ekim 2009; 16:49:26 >
  • eger bu işin teknik servisindeki Bülent Beyin cep telefonunu isterseniz bende var, özelden verebilirim. ( tabi numaraya değiştirmediyse )
  • Dün tansaştan aldım evdeki 4 aleti(TV,DVD,SAT,ANFI) de tanıttım.

Kodlar:
    SEG HD READY PLAZMA TV : 1082
    VESTEL DT9001 DIGITURK : 4442
    PHILIPS 5980 HDMI DVD PLAYER : 2283
    SONY STR-K780 ANFI : 2229

Sony anfi için AUX.HOM.HIFI.VCD.AUDIO bölümündeki SONY kodları çalıştırmadı ben de dvd player sayfasındaki SONY kodlarını tek tek denedim. 2-3 tanesi çalıştırdı. Sarı-mavi-yeşil-kırmızı tuşları ve diğer birkaç tuş girilen her bir farklı kodta fark farklı işlevler alabililiyor. Bana en uygun olan kodlu ile (2229) çalıştırıyorum şu an.

Valla evdeki 4 kumanda kirliliğinde 9,90TL ile kurtulacağımı hiç düşünemezdim, çok memnunum. Şiddetle tavsiye ederim.

P/F oranı 10 üzerinden 10 notunu verebilirim.
  • iki üç hafta önce 25 tl idi bu tansaşlarda yanlış hatırlamıyorsam...

9,90 na bence kaçmaz
  • aldım, kullanıyorum. gayet şık bir cihaz. tuşların yerleri farklı yerde çıkıyor ama vesel lcd,olimpia uydu ve aiwa müzik setinde rahatlıkla kullanıyorum.
  • bu üründen ben de aldım, hem de 2 adet, yarın bir gün bi kumandam bozulsa zaten 5lriadan aşağı değil dandik kumandalar,
    9.90 a akıllı kumanda mı olur be yahu, malzeme dandik, ufak bişi ama idare eder, ne kadar ekmek, o kadar köfte hesabı
  • Aynı marka kumanda koçtaş'da 9,90tl ama tuşlar biraz farklıydı sanırım
  • Koçtaş tan aldım ama Inter DCL 42 modeli bu..37A 15 ytl idi migrosta, zaten tipinide begenmedim. DCL 42 daha güzel duruyor.
    Logitech Z5500 tanıtabilen oldumu bu kumandaya ?
  • bu kumandaya cihaz nasıl tanıtılıyor arkadaşlar alamayı düşünüyorum, uydu alıcıma yeni yazılım yükledim eski kumanda ile çalışmaz oldu yeni kumanda almam gerekiyor, yeni kumanda almasamda bu kumandayı alsam diyorum fakat cihazı tanıtırken kumanda ile tanıtım yapılıyorsa bir mantığı yok...Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykesici
    bu kumandaya cihaz nasıl tanıtılıyor arkadaşlar alamayı düşünüyorum, uydu alıcıma yeni yazılım yükledim eski kumanda ile çalışmaz oldu yeni kumanda almam gerekiyor, yeni kumanda almasamda bu kumandayı alsam diyorum fakat cihazı tanıtırken kumanda ile tanıtım yapılıyorsa bir mantığı yok...Yardımcı olursanız sevinirim.

kumandanın kullanma klavuzunda desteklediği marka ve modellerin kodları ve nasıl hafızaya alınacağı var...
  •  migrosta inter 37a akıllı kumanda 9,90 ytl
    arkadaşlar bununda fiyatı iyi sayılır tchibo da 22.95 tl ye,
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigerson

migrosta inter 37a akıllı kumanda 9,90 ytl
    arkadaşlar bununda fiyatı iyi sayılır tchibo da 22.95 tl ye,

Çok önceden gördüm bu kumandayı Tchibo'da ama eve getirdim çok kalitesiz bir ürün ve cihazları da tanımadı adam akıllı onun için tekrar iade ettim.
    Migrostaki fırsat güzelmiş alalım bir kumanda.
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.