Şimdi Ara

Migrosa iş görüşmesine gidiyorum :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün saat 3-4 civarı telefonum çaldı.Arayan Migros İ.K da çalışan hoş sesli beyefendi. İnternetten bayram öncesi genel başvuruya salladığım cv ye daha yeni dönüş yapıyorlar.Neyse adresi verdi,cuma yani bugün saat 14.30 da Ankamall Migros'da olmamı istedi.Biraz sonra yola çıkacağım,gelişmeleri buradan bildiririm.

Haa söylemeyi unuttum full time olarak başvuru yaptım.Askere gidene kadar çalışmayı düşünüyorum,internette şartları genel olarak iyi deniliyor.Çift maaş,erzak,yol yardımı,sosyal faliyetler...Bakalım öyle mi ?

• Kolay gelsin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başarılar
  • hoş sesli beyefendi ne la gay misin ?

• Ona da hoş bir sesi olduğunu söyleme.

• başarılar bende başvurmuştum askere gidene kadar çalışayım dedim geri dönmediler.
  • Migros size iyi gelecek :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Echoés kullanıcısına yanıt
    Lanet metrodan dolayi 15 dk kadar gecikince kapisina kadar gittim sonra geri dondum.Simdi golu bastan yemisim 1-0 yeniliyorum kufru basip vazgectim.

Sizden de 1 adet vesikalik fotograf istediler mi ? Mulakata girdiniz,gorusmelere biz sizi arariz mi dediler ?

Bende guvenlik sertifikasi alip ozel guvenlik olacagim karar verdim piyasada duzgun is yok,asgari ucrete 12 saat modern kole ariyorlar.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Ben mülakata falan girmedim hocam. Sadece başvurdum geri dönüş yapmadılar. Keşke girseydiniz niye çekindiniz ki olabilir böyle şeyler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: No VI

hoş sesli beyefendi ne la gay misin ?

Bi bastim 3 gitti

• Echoés kullanıcısına yanıt
    Valla gec gidince simdi bastan kaybettim,is gorusmesine geciken adam isede gecikir diye kafadan eleme yaparlar beni dedim.Internette arastirdim mulakat oluyormus 5-6 kisi,psikolojik testler,sorular vs. Olumlu olumsuz mail adresinize donus yapilacak yazmislar.Biriside fazla mesai ucreti vermiyorlar,uzerine yatiyorlar deyince kararsiz kaldim.

Buyuksehir ankara aslinda kaza oldu,geciktim ozur dilerim diyerek keske girseydim odaya da.Kapinin onunde sigara icen kendini begenmis,alayci gozlerle bakan 2 tane takim elbiseli adamlar ve otelerinde kamyondan mal indiren amele gibi calisan migros elemanlarini gorunce sogudum.Fotograf istediklerine gore benden galiba is olmustu,kendim ettim kendim buldum.

Yolda giderken yolun yarisinda fotograf isini hatirladim geri donup evden alayim dedim baktim cuzdandan cikti sonrada gittim geciktim iste.Uzun zamandir is hayatindan,stresinden uzak kalinca zamam kavraminin onemini unutmusum :)

• Biz başvurduktan geri dönemediler

• 3.5 sene cok iyi parakende kariyerim var bn basvursam havada kaparlar :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.