Şimdi Ara

migros tüm ithal oyuncaklarda %50 indirim yapmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
3.653
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önce yazılmışmıydı bilmiyorum ben sabah gördüm markette ve alışveriş de yaptım

• İthal oyuncak derken, Migros'un kendi ithal ettiği oyuncaklar olması lazım, önceki senelerde öyle olmuştu. Tüm ithal oyuncaklar değildir sanırım, çünkü neredeyse oyuncakların %90 ı ithal zaten. Kutu oyunları, figürler, hepsi ithal, öyle olursa yine talan olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexia

İthal oyuncak derken, Migros'un kendi ithal ettiği oyuncaklar olması lazım, önceki senelerde öyle olmuştu. Tüm ithal oyuncaklar değildir sanırım, çünkü neredeyse oyuncakların %90 ı ithal zaten. Kutu oyunları, figürler, hepsi ithal, öyle olursa yine talan olur.

niye talan olsun . zaten 23 nisanda olmuştu bu indirim.
  • takipte kalalım okullar kapanmışken indirimli oyuncak güzel olur :D
  • puzzle varmıydı acaba
    buyuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: eahmet

quote:

Orijinalden alıntı: Dexia

İthal oyuncak derken, Migros'un kendi ithal ettiği oyuncaklar olması lazım, önceki senelerde öyle olmuştu. Tüm ithal oyuncaklar değildir sanırım, çünkü neredeyse oyuncakların %90 ı ithal zaten. Kutu oyunları, figürler, hepsi ithal, öyle olursa yine talan olur.

niye talan olsun . zaten 23 nisanda olmuştu bu indirim.

O zamanki konu başlığını takip ettiniz mi bilmem, ama bu talan durumu pek çok mağazada olmuştu (tabi her mağazada tüm ürünlerde değil) bazı ürünler ki özellikle kutu oyunları ve figürler çabucak tükenmişti. Talandan kastım buydu, yoksa öyle çekirge sürüsü geçmişcesine ilk saatlerde tamtakır edilmiş bir mağaza söz konusu değil.

• Oglen gittim, sadece migros'un ithal ettigi urunlerde %50 indirim var. Monopoly'de filan yok yani, yalniz kitaplarda %40 indirim vardi. O iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

Oglen gittim, sadece migros'un ithal ettigi urunlerde %50 indirim var. Monopoly'de filan yok yani, yalniz kitaplarda %40 indirim vardi. O iyi.

Büyük puzzle lardan varmiydi acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca kitapların tamamında %40 indirim var arkadaşlar. Ben sabah 150 liralık kitap aldım 90 lira ödedim çıktım.
    Kitap çeşidi çok çok fazla değil ama mesela doğan kitap falan vardı güzel kitaplar. Bence indirim oranı gayet güzel olmuş.
    Kitap fuarında bu boyutta bir indirim bulamamıştır.
  • quote:

Oglen gittim, sadece migros'un ithal ettigi urunlerde %50 indirim var. Monopoly'de filan yok yani, yalniz kitaplarda %40 indirim vardi. O iyi.

Hangi kitaplarda dostum? Çocuk kitapları mı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parn

quote:

Büyük puzzle lardan varmiydi acaba ?

Indirimde puzzle yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Hepsinde...
  • quote:

quote:

Hepsinde...

Ooo iyiymiş o zaman. Bugün üşenmesem giderim. Bir iki kitap, 3 tane şıveps alıp maçı izlerim...
  • Ne kadar süreyle geçerli bilen var mı beyler?
  • quote:

Ne kadar süreyle geçerli bilen var mı beyler?

8-11 haziran arası money club kartla geçerli
  • Eyvallah kardeşim...
  • Ne güzel bir şey bu ya %50 indirim.Ben de zaten 4 tane puzzle aldım.
  • ben de 14.90 lık motosiklet yüklü tır oyuncağını 7.45 e aldım..
  • Tüm ithal oyuncaklarda degil. Migrosun kendi ithal ettiği oyuncaklarda. Ben güzel bi oyuncak göremedim. Profilo AVM Mecidiyeköyde kitap reyonu doluydu baya, halada getiriyorlardı. Yeni kitapların çoğu vardı. Ama Hiçlikten Gelen Kız ı duymamışlar bile. Benim işime yaramadı yani ;)
    Düzeltme: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STND -- 9 Haziran 2012; 14:38:07 >
  • Teşekkürler arkadaşım haber verdiğin için...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.