Şimdi Ara

Migros ta sucuk ta indirim (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
25
Favori
37.367
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gece 1,2 kg Apikoğlu, 1 KG da Cumhuriyet almıştım. Elimizde yok dediler, iptal etttim.

Edit: Ankara Keçiören

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 5 Şubat 2016; 10:37:00 >
  • Migros kartı filan istiyor mu yoksa direk para kasaya sucuk sana olayı mı

• Acelem vardı çok dikkat etmemiştim. Sarı etkiketli apikoğlu alacağıma beyaz etiketli olanından almışım . Ayrıca yine aceleden elime ilk gelen Polonez kangal sucuk aldım. Tadları nasıl sizce? Bilgisi olan var mıdır?
  • jckl35 J kullanıcısına yanıt
    Hangi semtteki mağazadan aldınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 5 Şubat 2016; 10:39:06 >
  • 2 tane apikoglu normali, 2 tane polonez, 2 tane namet aldim. 90 tl felan tuttu.

• CARNIVALE kullanıcısına yanıt
    benim aldığım 374gr gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serin_su842

Arkadaşlar dün gece 1.8 kg POLONEZ ÖZEL LÜKS siparişi verdim. 2.2 kg da POLONEZ KASAP siparişini bu siparişe ek olarak verdim. Şu anda işyerindeyim bulunduğum lokasyona yakın Migros marketlerinde bu sucuklar olmadığı için bu akşam 19:00 - 21:00 saatleri arası ev adresime teslimat istedim. Gün bitince arayıp ürünler tükendi siparişi gönderemiyoz derler mi ? ya da saçma sapan marka sucuklar gönderirler mi ? Asıl merak ettiğim dün gece verdiğim sipariş bu sabah hazırlanmış mıdır önemli olan da o ?

Valla işler karışık izin mizin alın bir şekilde gitmeye bakın. Küçük yerlerde çalışanlar en pahalılarını götürmüşler. Bu konuda migrosa şikayet de yazsanız olumlu bir geri dönüş gelmeyebilir. biraz önce 25 kilo alanı duyduktan sonra sanmıyorum.

• Afiyet olsun
  • Her zaman alışveriş yaptığım şubeyi aradım, 3'er paket Apikoğlu sarı etiket ve Polonez kasap ayırmalarını rica ettim. Sağolsunlar hemen ayırdılar, bitti bitmedi derdi kalmadı.
  • Bahçelievlerdeki büyük Migros'tan aldım hocam. Orda bol bol sucuk vardı sabah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: STND

quote:

Orijinalden alıntı: Slitheen

Bizim burda tek migros var. Geçen baktım sucuklara
    Apikoglu beyaz etiketli
    Şahin fermente
    Gurme fermente
    var sadece. Hangisini önerirsiniz?

hocam gurme almayında ne alırsanız alın. geçenlerde gurme sosisin içinden jelatin çıktı. Adamların üretim kalitesi falan yerlerde muhtemelen.

Hocam herkes sizin gibi düşünüyor herhalde. 100 kadar gurme, 1 şahin, 5 tane Apikoglu vardı. 1 şahin 1 apik alıp çıktım ben de.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Nautilus-

Dün gece 1,2 kg Apikoğlu, 1 KG da Cumhuriyet almıştım. Elimizde yok dediler, iptal etttim.

Edit: Ankara Keçiören

Aynen banada oyle dediler sikayet edicem hep ayni seyi yapiyolar

• sanal marketten alış veriş yapanlar, stokta yoksa alternatif ürün yolla gibi seçeneklerin olduğu yerde beni arayın seçeneğini seçtiğinizde ürün yoksa arıyorlar. ben onu seçmiştim aradılar şahin parmak sucuk yokmuş, onun yerine apikoğlu parmak sucuğu seçtim. sarı etiket kalmamış. Bir de polonez kasap aldım. Daha önce almıştım tam et hissi veriyordu.
  • Bugün de devam ediyor mu ayni fiyatlar? Dun unuttum uğramayi ve sadece 1 günlük diye düşünüyordum...

• quote:

Orijinalden alıntı: CARNIVALE

quote:

Orijinalden alıntı: Jon Kar

Eryaman koçtaş üstündeki migros ta bir adet apikoğlu sarı etiket bir adette polonez kasap vardı ikisini ben aldım. başka yok onlarda ufacık

hocam 1 kangal apikoğlu sarı etiket sucuk tahmini kaç kg geliyor

600gr ~ gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jckl35 J kullanıcısına yanıt
    İzmir bahçelievler dimi ? Diger markalarda varmıydı ?

• Arkadaşlar bu tip indirimler de sanal market yerine mağazaya giderek kendiniz almak daha doğru tercih olur.Ben bile personel olmama rağmen Ümraniye'den saat 10 da açıldığı için Capitol mağazasına gidip Apikoğlu antrikot alabildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: soar

Bugün de devam ediyor mu ayni fiyatlar? Dun unuttum uğramayi ve sadece 1 günlük diye düşünüyordum...

Zaten bu gün başladı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soar

Bugün de devam ediyor mu ayni fiyatlar? Dun unuttum uğramayi ve sadece 1 günlük diye düşünüyordum...

hocam indirim bugün başladı dün yoktu. yanlış alarmdı. gidip alabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.