Şimdi Ara

Migros'ta PHILIPS LED ampuller Yari fiyatina

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
4
Favori
3.148
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanal market sanirim bugun buyuk cogunluga 100/20 TL indirim kodu gonderdi ben de alacak birseyler ararken Philips Led ampullerin fiyatlari gozume carpti... Hepsi yari fiyatina ve piyasaya gore fiyatlari iyi gorunuyordu... Bu ampuller iyi mi kotu mu bilemiyorum fakat fiyatlari yari fiyat ve cekle birlesince iyi gibi geldi bana...

Diger indirimleri:
    60 Tl ustu 500 gr polonez sucuk 9 tl
    makarna pirinc bakliyat 2.cisi yuzde 50 indirimli
    evcil hayvan mamalari yuzde 50 indirimli..

ve bir de

NIVEA SILVER PROTECT ERKEK MİNİ DEDODORANT SPREY 35 ML = 1 TL
    3 adet aldim...

100/20 tl indirimle gayet guzel firsat gibi geldi bana...

Iyi alisverisler
    http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/sclist/32334-aydinlatma-elektrik

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/30409601-32279-nivea-silver-protect-erkek-mi%CC%87ni%CC%87-dedodorant-sprey-35-ml

• Kaç lumen olacak peki 1000 geçmesi lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beklemeye gecelim de siparisi verdim ben.. Neyse iyiyse bir iki tane de seninkinden aliriz....
  • 4 liraysa giderde
    10 watt a 1000 lümeni geçmesi lazımdı
  • 10.5w olan 1055 lumen. sarısı gayet yeterli aydınlatıyor.

philips-corepro-ledbulb-10-5-75w-865-e27

• voodoo child kullanıcısına yanıt
    açıklamalarda yazıyor; birincisi beyaz ikincisi sarı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 adet LED fener / ışıkdak
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • endero E kullanıcısına yanıt
    830 isigin rengi ile ilgili bir koddur diye dusundum ve aciklamalara guvenemedim... Tesekkurler
  • Bekliyoruz

• Yanlış hatırlamıyorsam, sonu 30 ile bitenler 3000 kelvin, sonu 65 ile bitenler 6500 kelvin.

Odalara 830, banyolara 865 öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam 5 tane 865 5 tane de 830 siparişi verdim. Bakalım bugün gelecek gözüküyor. Duruma göre bir 5 er tane daha sipariş verebilirim.
  • siparisim geldi... ledleri taktim suan aydinlik oldugu icin odadakileri tam degerlendiremem ama isiklari gercekten iyi gorunuyor.. 4w, 6w ve 9w aldim... 9w olan banyoya taktim eskisinden cok daha aydinlik oldu..
    renkleri de beyaz yazdigi halde beyaz degil sariya yakin ve cok iyi bir renk... beyaz sevmiyorum zaten...tavsiye ederim...
  • 10,5w bulursam bir tane alacağım fiyat iyiymiş.
  • enarr kullanıcısına yanıt
    B.duzu migrosda bolca mevcut, 6w'a kadar çiftli paketlerde var.

• Kuvvettli ışık veren, E27 duylu, Beyaz renk ışık tavsiye edecek olan var mı acaba?

Renk olayını çözemedim..
  • yldrm35 Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ama İstanbul'da değilim, almak isteyen arkadaşlar bakabilir.
  • Kampanya bitmeden 2 tane daha aldım. Başka yerlerde 10.5w olanı 23,9 liradan satılıyor. Almak isteyenler değerlendirsin derim. Beyaz ışık olanın renk tonu Osram ile neredeyse aynı gözü yormuyor.
  • 10 liraya 2 tane 6W-40w led aldim. Uzerinde white yazmasina ragmen sari isik veriyor.

• Benimkiler de oyle white yazmasina ragmen sari isik veriyor ( Ama wattlari dogru )... Ama guzel bir sari isik tavsiye edilir...
  • http://urun.n11.com/ampuller/horoz-15-watt-led-ampul-e-27-duy-beyaz-isik-1400-lumen-P123063354

1400 lümen 15w bu fiyatta alınabilecek en iyi ürün 5 tane aldım çok memnunum diğer ledler gibi karanlık değil lümen değeri gerçek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.