Bildirim
migros'ta 50lik alışverişe 5 tl lik iki ürün....
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yararlananlar için iyi ama ben uyuz oluyorum migrosun bu kampanyasına _____________________________ -
bulunduğum yerde migros yok
gitmeye kalksam yakacağım benzin daha fazla masraf çıkaracak.. 5 tl kar edim derken 10 tl masraf etmek olmaz şimdi. yakınlarında olan için ii fırsat
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: bizimdenizci
bulunduğum yerde migros yok
gitmeye kalksam yakacağım benzin daha fazla masraf çıkaracak.. 5 tl kar edim derken 10 tl masraf etmek olmaz şimdi. yakınlarında olan için ii fırsat
internet migros mağazasından alabilirsin direkt kapına gelir._____________________________ -
sabah 10:30 gibi 129 tl alış veriş yaparak 2 adet aldım
kıyma - tavuk göğüs - yumuşatıcı - su böğreği - sebze - yoğurt iyi fiyatlarda idi
hem garanti - hem MONEY - hemde 50 tl üstü alış veriş kampanyasına katılarak 3 FARKLI İNDİRİM e dahil oldum
sabah 10:30 gibi 129 tl alış veriş yaparak 2 adet aldım
kıyma - tavuk göğüs - yumuşatıcı - su böğreği - sebze - yoğurt iyi fiyatlarda idi
hem garanti - hem MONEY - hemde 50 tl üstü alış veriş kampanyasına katılarak 3 FARKLI İNDİRİM e dahil oldum
nedir o 3 farklı kampanya? ayrıntılı yazar mısın?
bir de bu ayçiçek yağı değilde mısır yağı diye biliyorum.._____________________________ ELEKON - LED driver ve Otomasyon
-
evet ben hemen GİRİŞTEKİ ( y bosna - altınyıldız - starcty 5 m e gittim ) mısır özünden aldım
ama tezgah altı da kasiyer bir şey ler sorup ekleyelim falan diyordu :))
MISIR ÖZÜ HEM PAHALI HEMDE 15 TL DEN UCUZ YOK SANIRIM .
MONEY ile 250 tl tanımlı ona katıldım ( 1 )
garanti bankası 5x100 tl = 50 tl kazan a katıldım ( 2 )
her 50 tl ye = 5 tl mısır özü kampanyası ( 3 )
ayrıva BANKANIN verdiği 12 AY her ay 500 tl harcama sözünüde kapamış oluyorum ve YILLIK ÜCRET ödemiyorum
p.tesi,salı günleri 50 TL üzeri alışverişe 3 TL karşılığı 180 lik doğuş çay ya da 6 kiloluk vernel alınabiliyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
iOS
Android