Şimdi Ara

Migros - MoneyPay Fırsatları (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.192
Cevap
207
Favori
266.738
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynısını yapmışlar bana da. MoneyPay de ödenmesi gereken hazır limit borçlarım var. Nasıl ödeyecez? Yöntem yok. Ödemezsek gecikmeye girecez ve Findeks notumuz düşecek, ne yapacağız? Çözüm yok. Bu ülkede neden herkes iş bilmez?

Çağrı merkezine bağlandım. Diyor ki "Size IBAN atarlar oraya para atarsınız". Bu işin sonu (firmanın sığırlığı sebebiyle) icraya gidecek diye pis bir şüphe var içimde

EDIT: Bugün açmışlar hesabımı. Borcumu kapattım. Güven olmaz artık bunlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenafl -- 16 Haziran 2023; 15:29:7 >
  • bugün yükleme yapabilen var mi

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt

Öğlen kasalardan yükleme yaptım.

• wiru5 kullanıcısına yanıt

Ön ödemeli kartlarla altın poslarından işlem yapmak mantıklı değil.

Benim de amaç dışı kullanım diye hepsipay kapatıldı.

İşlem yapabilsek iyiydi ama onu da yaptırmıyordu zaten.

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Sistem yok diye yapmadılar hocam 2 mağazada da acaba dedim genel bir sorun mu var?Hediyem karta da yükleyemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shutterbug kullanıcısına yanıt
    niye mantıklı değil adı üstünde ön ödemeli.
    Yükle -harca.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şu an Türkiye'deki ekonominin adı serbest olsa da tamamen serbest piyasa değil maalesef. Sermaye kontrolleri bir nevi devrede o nedenle paranın o tarafa akması istenmiyor. Bu nedenle daha fazla engellemeler olası ileride.

• Hesabı askıya alınıp açılan var mı arkadaşlar.

Edit. Bugün açıldı hesap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbskvk55 -- 16 Haziran 2023; 9:5:3 >
  • tbskvk55 T kullanıcısına yanıt
    Benim hesap açılmadı. Arayıp kayıt mı açtırdınız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mrtsvm78 M kullanıcısına yanıt

Evet hocam.arayip kayıt oluşturdum.kimlik on arka resmini çekip birde bilgilerimi içeren bir talep yazısı yazıp imzalalayip onunda resmini çekip info@moneypay.com.tr adresine mail istediler.hesabim incelendi ve açıldı.

Param kart ile altungold alışverisi sonucu mu hesabınız askıya alındı

Ondan olduğunu tahmin ediyorum.Guya banka şüpheli işlem diye bilgi vermis.param hesap kapandı.onu acmadılar.moneypay açıldı.

Teşekkür ederim ustad.

Rica ederim hocam.

Benim de hem param hem moneypay hesabım kapanmiş. Moneypay param altyapısını kullanıldığı için malum alışverişten sonra kapandı büyük ihtimal. Detay sorduğumda kampanyadan dolayı kapatıldığını söyledi m.temsilci bakalım acacaklar mi.

• MoneyPay 4 gündür bakim calismasi var diyor kullandirmiyor. İnanan var mı? :)

• frodoozan kullanıcısına yanıt

Dün saat 11,52 de migros kasada yükleme yaptım.bu sabah gittiğim sube moneypaye yükle yapılmıyor bakım çalışması var şeklinde uyarı veriyor dedi.yukleme yapamadım.siz 4 gündür bu sorun var dediniz.peki dün nasıl yükledim acaba.yoksa hikaye mi anlatıyorlar bize hocam

• (Bu arada colendi hazir limit bakiyesinden bahsediyorum) Bilmiyorum ama yeni maliye bakani kredileri epey kısıp faizleri artıracak. Simdilik Kredi vermiyoruz diyemedikleri icin de bakim calismasi var diyor olabilirler. Belki limite ve puana göre bunu diyorlardir ya da oyle bir sisteme gecene kadar yapacaklardir bunu. Kredi balonu cok sisti turkiye genelinde. Bunlar mikro kredi olarak geçiyor gerci ama cok fazla kullanan olduysa epey artmistir. Bircok kişiyle ödeme konusunda sorun da yasamis olabilirler. Ayrica migrosta kapida odemeyi kaldirmislardi mesela birkaç ay önce çünkü siparis verip gelmeyenler vardi buyuk ihtimalle. Kredide Sikintiya girip geçici bir sure kapatmış olabilirler. ya da talimat ya da uyarı gelmis olabilir ust kurumlardan çünkü bankalara böyle yaptıkları biliniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frodoozan -- 20 Haziran 2023; 13:7:40 >
  • Bugün en sonunda hepsiburada alışveriş iademden kartıma geri yatması gereken 302 tl kartıma yattı.Nisan başından beridir sürekli mail telefon aramaları ile beni bezdirmişlerdi.Moneypayin bağlı olduğu TÖDEB diye bir kurum var ve o kurumun sitesinde hakem heyeti kısmı var ben geçen hafta orada formu doldurup şikayette bulundum belki de tamamen tesadüf 1 hafta sonra param kartıma geri yattı.Mağduriyet yaşayan arkadaşlara denemelerini tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.