< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI (191. sayfa)
-
-
bu prestige uygulaması telefon mu seçiyor anlamadım, 1 telefondan tek seferde giriş yapıp kodu aldım diğerinde ya otp yanlış diyor yada başa atıp duruyor hesaba giremedim bir türlü.
-
Bu uygulamayı yapan yazılımcı arkadaşı tenha bir yerde yakalamak lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Madam coco alışveriş lart mı bir başka üyelik yapmak gerekiyor mu?
teknosa da kod yok sanırım .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msenol74 -- 2 Ocak 2025; 12:40:51 > -
Ustam kod alabildiğiniz telefonda profilden çıkış yap, yeniden giriş için diğer telefon numarasını yazınız, ona gelen SMS şifresi ile gir. Ben öyle yapıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün ipragaz, bugün petrol ofisi kodlarını girdim. Kabul etti ama profilimde gözükmüyor kampanyalar.
-
Aynen ipragaz Madame Coco ve petrol ofisi yok eklendi görünmüyor.anadolu Efes ve adım para var sadece
-
Uygulama başına bir SMS no. Klon yaparsınız her numara için. Ama farklı no.il3 yapamazsin
Coco 200 kodu girdiniz mi gözüküyor mu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Petrol ofisi kod vermeye başlamış. Tanımlayınca gözüküyor hesaplarda
-
Madame coco bana maksimum kod sayısına ulaşılmıştır diyip kod vermiyor. Çözümü var mıdır?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Madamaco cocoya karşılık
Efes kodu ve petrol ofisi kodu 2 adet şeklinde takasa açığım
Coco ya birturlu giriş yaptiramiyorun cocoya karşılık iki kod verilecektir
Hocam bence kesinlikle ifadelerini bu forumda kullanmayın. MONEY PUANLARIM YATTI. DOĞRU BİLGİLER VEREN ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM. BİRKEZ DAHA SÖYLÜYORUM İYİ Kİ DONANIM VAR
-
Benim puanlarım yapmamıştı sizin adınıza sevindim. 31 Aralık'ta yaptığim bir alışverişimin 300 TL değerinde puanı yatmadı mesela. Üstelik kodları tanımladığım halde.
Arkadaşlar net bilen yazabilir mi? Tt prime kodu tek seferlik mi ? Yeni alınan kodu neden kullanamıyoruz.
Fazla coco kodu varsa rica edebilir miyim arkadaşlar sağolun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ipregaz ve coco prestij kodlarında sorun mu var?
-
Evet eklendi diyor ama gözükmüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X