< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI (146. sayfa)

-
-
Arkadaşlar madam coco prestije üye olamadım , 8 haneli kod gönderiyor sonra o kodu girince takılıyor . var mı bir yontemi ?
-
Madame coco kodu olan paylaşabilrimi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anadolu efes kodu olan varsa alabilirim. Mademe coco kodu verebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aa öylemi çok teşekkür ederim bilmiyordum. Dediğiniz gibi ilk gönderdiğiniz 2018... no'lu kodu kullandım. Diğer gönderdiğiniz kodu dilerseniz başka birisine verebilirsiniz. İyi günler dilerim.
-
tek seferde 200 yükle üstünü yüklemez
-
1000tl sipariş verdim 1100tl money yüklendi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tt prime
anadolu efes
teknosa kodlar lazım elinde olan var mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba forumdaşlar . Madame Coco 1000/200 yardımcı olabilecek var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
madame Coco 1000 200 var , teknosa efes tt prime kod ile takas olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ttkom prime kodunu sadece bir kez kullanabildim. Uygulama her seferinde aynı kodu veriyor ve değişmiyor. Bugüne kadar hiç kombo da yapamadım :)
Hayrına elinde fazla kod olan özel mesaj ile gönderirse çok makbule geçer.
-
SMS ile almayı deneyin prime kolay kolay bulunmuyor
-
migros hesaba money değil. Moneylerin istanbul karta yüklenmesi tek seferde 200 money oluyor
-
maalesef o da olmuyor hocam. daha önce katılım sağlanmıştır diye cevap geliyor. müşteri temsilcileri ile de görüştüm ama maalesef sonuç yok
-
Kampanya şartlarını değiştirmişler.Başlangıç süresini kaldırmış,bitiş tarihi var sadece.
Türk Telekom Prime mobil ve evde internet müşterileri bu kampanyadan kampanya süresince bir kez yararlanabileceklerdir.
Ancak adaletsizlik oldu yıl başından beri millet her ay kullandı,sanırım kasımda kişi başı 1 koda çevirmişler.Yılbaşından beri kullanmayanlara haksızlık oldu zaten son 1-2 ay kalmıştı.Ne gerek vardı değiştirmeye.
-
Selamlar,
Elinde fazladan TT, kargopark, Teknosa olan varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim.
İyi forumlar
Money uygulamasına tanımladıktan sonra Mağazadan 1000 lira alışveriş yapsak da sayar mı? Sadece sanal markette mi olmalı?
sayıyor kasada öncelikle money hesabınızın telefon numarası verin yada kendiniz girin önemli olan o
-
2-3 kez tekrar tekrar deneyin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X