< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI (104. sayfa)

-
-
Yeni açtığım hesap şimdi verdi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
muhtemelen stokları bitirdi alınacak kişi sayısı nerdeyse 6*8 kat azaldı. 1000 kisi alacaksa bu 120 kişiye 6-8 lik kod gitti ve stoklar bitti. tahminim bu yönde. ama belki ileryelen günlerde yeni stoklar eklenir
-
madam coco mu eskiden aldığımız için mi vermiyor acaba ama hiçbir uyarı da vermiyor
-
kodlar düzelmiş,uygulamadan anında veriyor.
-
Ben alamıyorum kod, boşa dönüyor ekran. Fazla olan bana da kod atarsa sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daniel_wellington -- 12 Aralık 2024; 15:51:42 > -
yok hocam hala aynı :(
-
yarım saatir kapatıp açıyorum uygulamayı 1 tane faydalanamadım şans bitmiş olabilir
-
6563232913
6890974030
2790823101
Madame Coco en son gelenler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler
Fazla madamcoco kodu olan varsa alabilir miyim?
-
8542102731 4621305609 bide bunlar var
Hayrına ben de pm kod alabilir miyim? Burada yazılanlara yetişemedik. Şimdiden Allah razı olsun....
-
1 tanesini de yakalamadım varmı hocam 1 tane :)
-
kemiksiz gidiyor vallahi:))) saga bakıyoruz biri kapmış kodu
-
Kaç kez denedim olmuyor neden acaba
Uygulama içim sms geliyor ama otp hatalı diye giriş yaptırmıyor.
uygulamaya girilmiyor nasıl giricez ya kod lazım kod :))) sınav sonuc acıklama sistemine o kadar yüklenmedik .
-
Ben girdim ancak kod vermiyor
Şu anda girip kodu aldım ama bana bir forumdaş daha önce yardım ettiği için bu kodu ilk pm yollayan forumdaşa vermek istiyorum
Edit:eltürco isimli forumdaşa verilmiştir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih KARAHAN -- 12 Aralık 2024; 16:13:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X