Bildirim
Migros kedi köpek mamalarında %40 indirim, 2,5 kg Goody mama 25 TL yerine 14,99 TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
fiyat money club kart indirimli 14,99 lira.
Zaten money club kart herhangi bir müşterinin kartı bile kullanılabiliyor.
http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/2424861-33255-goody-kuru-kedi-mamasi-tavuklu-2-5-kg -
Goody mamaya 2,5 kilosuna 15 lira değil 5 lira anca verilir. 15 kg su 90 liraya geliyor. Gidin bonacipo alın hem kaliteli hem ucuz, 65-75 arası fiyatları 15kg ın. -
quote:
Orijinalden alıntı: ekaydirma
Goody mamaya 2,5 kilosuna 15 lira değil 5 lira anca verilir. 15 kg su 90 liraya geliyor. Gidin bonacipo alın hem kaliteli hem ucuz, 65-75 arası fiyatları 15kg ın.
sen öyle yap arkadaşım, ben kilosunu 10 - 12 liraya açık mama alıyordum. Açık mama almaktansa marka mama almak daha mantıklı geldi bana.
15 kg kedi mamasını ne yapacaksın. 1 yıl boyunca yedirsen zaten mama bozulur. -
bende dün ikinci 15kg lık mito dan sipariş verdim sokaktaki kedilere veriyorum severek yiyorlar. Daha önce tavuklu goody 15kg almıştım bir tane kedi inatla yemiyordu. firmadan ucretsiz tester aldım ve bütün kediler severek yiyince artık bu markaya yöneldim. bende tavsiye ederim. hem uygun fiyatlı hem yerli üretim. diğer markalar kötüdür demiyorum evdeki kedi ne goody ne whiskas nede mito marka yiyor. yaşlı olunca diş zayıflığından çok seçici davranıyor:) -
N11 de 25kiloluk goody mamalar var 20 30 liralık çek bulursanız çok çok uyguna gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: etomon
N11 de 25kiloluk goody mamalar var 20 30 liralık çek bulursanız çok çok uyguna gelir.
25 kiloluk var mıymış
sokaktaki kediler için 2,5 kg Goody alacaktım. yemiyorlar mı diyorsunuz?
sanalmarkette mito marka bulamadım. -
le cat kedi mamasında da indirim varsa alırım. sokak hayvanları için alacaklar le cat de alabilir, verdigim bütün kediler yiyordu. -
Disardaki kedilere dahi vermeyin bu tur mamalari. Temizmamadan hemen hemen ayni fiyata alabilirsiniz. Ben kendi kedime guvenerek veriyorum, su ana kadar hic bir sorun yasamadik.
quote:
Orijinalden alıntı: erdemirci
quote:
Orijinalden alıntı: ekaydirma
Goody mamaya 2,5 kilosuna 15 lira değil 5 lira anca verilir. 15 kg su 90 liraya geliyor. Gidin bonacipo alın hem kaliteli hem ucuz, 65-75 arası fiyatları 15kg ın.
sen öyle yap arkadaşım, ben kilosunu 10 - 12 liraya açık mama alıyordum. Açık mama almaktansa marka mama almak daha mantıklı geldi bana.
15 kg kedi mamasını ne yapacaksın. 1 yıl boyunca yedirsen zaten mama bozulur.
Ben kedi için demedim, köpek için demiştim ama farketmez. Aynı fiyata bonacipo: https://www.temizmama.com/kedi-mamalari 3 kg 15.70tl, 5kg 25.90. 13 gün ve 4 gün önce üretilmiş mamalar. Hani marka almak istiyorsanız şu an türkiyede en çok önerilen yerli yapım mama bu markadır. Yabancı marka mamaların üreticiyle çalışıp üretilmiş.(sitede videoları mevcut.) Pet forumlarında da araştırabilirsiniz. Kendi ülkemizden direkt üretenden tükeciye geçtiği için bu kadar ucuz. Markayı araştırın goody gibi dandik bi markayı hayvanlarınıza yedirmeyin. Siteyle alakam yok, köpeğim var ve çok araştırıp öneriler üzerine yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum.
Mito ve micho'da bu siteden zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekaydirma -- 10 Ocak 2015; 20:28:42 >
-
-
Çiftlik maması olarak geçiyor. Zooplus.com var burasıda çok uygun. Almadan önce ararsanız mamanın son kullanma tarihini soyluyorlar. Hatırladığım kadarıyla müşteri hizmetleri çalışanı rus aksanı vardı. Yazın 25 kilo goody i 80 liraya almıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etomon -- 11 Ocak 2015; 7:56:29 >
quote:
Orijinalden alıntı: inceyol
sokaktaki kediler için 2,5 kg Goody alacaktım. yemiyorlar mı diyorsunuz?
sanalmarkette mito marka bulamadım.
Arkadaş buradan sipariş vermiş sanırım...
Gerçekten de kalite ve fiyat olarak "bence" en düzgün site. Yerli (kendi üretimleri) ve taze ürün satılması da büyük bir artı benim açımdan. Başka bir artısı da, barınaklara yem gönderebilme imkanı.
(15 KG ve üzeri kargo ücretsiz.)
https://www.temizmama.com/arama?s=mito
Ek: Reklam gibi oldu, ama bu tarz işini düzgün yapan yerli şirketlerin desteklenmesi fikrindeyim.
-
Beyler bende sokaktaki kediler icin dusunuyorum hangisini tavsiye ediyorsunuz
goody sokaktaki kediler yiyor ama bir tanesi sabah koyduğumu yemiyordu akşama acıkınca mecburen yiyordu. illaki sokaktaki hayvanlar her tür mamayı tüketiyor aç olunca. -
migrosun %40 indirimi ile internet sitelerine satılan fiyatlara gelmiştir buda kargo veya bekleme derdini ortadan kaldırır. evdeki kedim (royal canin +12 yaş) için zooplus.com kullanıyorum marka mamalarda en iyi fiyatlar orada oluyor. sokaktaki hayvanlarada temizmamadan mito 15kg lık alıyorum kullanılmış whiskas 4kg paketlere bölüp 2-3 ay veriyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogu006 -- 11 Ocak 2015; 11:24:43 > -
arkadaslar ben mamaları ucuzmama.com dan alıyorum
en uygun fiyatı sadece burada bulabildim.
ilk siparise 10 tl veya %10 indirim yapıyorlar, 75tl üzeri kargo ücretsiz.
1 ay önce aldıgım ürünlerin sktesi de 2016
bindirimden indirim pesinde kosmaktansa buradan alabilirsiniz
özellikle her yerde kar oldugu bu günlerde sokak hayvanları icin alabilirsiniz. sadakanız olur... -
sokaktaki pisiler için böyle bişiy alıyım diyorum bende hem kargo dahil hemde uygun fiyatlı.
http://urun.gittigidiyor.com/evcil-hayvan/goody-balikli-yetiskin-kedi-mamasi-15-kg-2-ade-143379354 -
Migros' ta satılan mamalar ev kedileriniz için uygun değildir. Bilginize...
Benzer içerikler
- algida ile kazan puan hilesi
- a101 slazenger parfüm yorum
- shell helix ultra 5w-30 yorumlar
- hepsiburada premium worldcard
- storytel kampanya
- letgo güvenli ödeme
- hepsiburada kaça satıldı
- zara indirim ne zaman 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X