Şimdi Ara

'MIGROS' Kangal Sucuk KG 29.90 ((BİTTİ)) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
13
Favori
22.732
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumhuriyet yokmuş. Apikoğlu getireceklermiş....
    Bekliyoruz ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • everydayme 10 puanı olanlar önerkazan çekiyle voleyi iyi vurdular.
  • Fisde çıkan gr dikkat edin ben 1,7 kg sipariş verdim apikoglu fisde 1,5 kg görünüyor. Diger fisde ise. Gurme kangal 42,90 TL hesaplanmış Azizoğlu 39,90 tlden ve gr olarak 1,2 kg.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Referans linki paylaşımı yasaktır.

Lütfen PM ile paylaşınız.

İyi forumlar,
  • 2 adet cekle 100/30 indirimle magaza teslim aldim 3.4 kilo ( yarisi apikoglu yarisi cumhuriyet goruslerinize guvenerek )

tesekkur ediyorum yardim ve konu icin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

Sanalmarketten sipariş verdim.Şimdi aradılar, apikoğlu ve cumhuriyet kalmadı dediler. Şahin fermente tercih etmek durumunda kaldım. Metrocity mağazası bahsettiğim mağaza.

Şahinlerin fiyatları düşmemiş gözüküyor sitede. Okeylediğinizde fiyat konusunda bir şey demişler miydi? Geldiğinde sürpriz yaşamayın.

Muadil deyince sorma gereği hissetmedim.Arayıp sorayım.Sağolun bilgilendirme için.

Rica ederim. Aslında sitede sorun olabilir çünkü bütün ürünlerde diyor listeyi kendi acıyor ama Şahinde indirim gözükmüyor.

Şimdi mağazayı aradım. Şahininde aynı fiyat olduğunu söylediler. Bende kabul ettim.

• dun gidip 4 bira alip 7 tl odedim o 10 tl sayesinde.. keske diger iki kart icin de giris yapsaydim diye cok pisman oldum...
  • Arkadaşlar 50/15 di ama artık 75/15 yapmışlar link isteyen pm atabilir...

• bu apikoğlunun hangisi daha iyi
  • sarı etiketli, açık kangalı alın. etiketinde antrikot ve fermente yazmalı.
    sanalmarkete bakmadım ama eğer bu dediğim ürün yoksa almayın.
    cumhuriyet sucuk da çok iyidir fakat elledim çok yaş geldi o yüznden almadım, ne kadar yaş o kadar su çeker sucuk.

polonez kasap sucuk daha açmadım ama reyondaki çok methetti, vakumlu ambalajlı olduğu için ondan da çeşit yaptım. uzun süreli bekletilebilir dolapta, bozulmadan.

her markanın fiyatına göre alt kalite üst kalite ürünleri vardır, işin içinden bilgi alan bunu bilir. bilmeyen o marka bu marka diye sayıklar durur, halbuki her markanın iyi kötü ürünleri var (bilindik geleneksel markaları kast ediyorum)

baharat yöreye göre çok fark eder ve damak tadını da etkiler fakat bunun dışında biz illa namet alıyoruz dediğinizde size " ısıl işlem katkılı , 2. sınıf et kullanılanı mı yoksa 1. kalite mi" diye sorarlar.
    bu devirde herşey parasına göre maalesef.

• Corlu magazisindan 2 kg coskun aldim. Apikoglu kampanya icin sucuk gondermemis. Haber verene tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

haber veren arkadaşa teşekkürler , polonez ,namet, gurme, apikoğlu hangisini tavsiye edersiniz, daha önce aldıklarım polenez ve namet oluyordu apikoğlu almaya değer mi?

Madem aynı fiyat Fermente olanını tercih edin. Isıl işlem görmüş yazanı almayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: brak13

Afyondan aldığım itimat sucuktan sonra apikoğlu fermenteyi beğenmedim. malum cumhuriyette yok başka marka sucuk önerecek varmı??

world67:
    Sanırım Kanatlı çıkmıştı

Az önce mağazadan teslim almak için Migros'a uğradım Sağolsun kasap SARI etiketli antrikot apikoğlu ve 1 kg da cumhuriyet kalmış arkada ondan ayarladı
    Bu Senelik sucuk maceramda sona erdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevahiroglu

Balgat Migros'tan 5 kg. Apikoğlu patlattık. Haber veren arkadaşa teşekkürler.

var mıydı daha akşama iş çıkılşı uğrıycam da
  • nicknick N kullanıcısına yanıt
    http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/834123-30105-apikoglu-klasik-fermente-sucuk-kg

dediğiniz bu oluyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevahiroglu

Balgat Migros'ta da Cumhuriyet sucuk yoktu. 1-2 tane Cumhuriyet Parmak Sucuk vardı. Ama Apikoğlu, Namet, Polonez markaları bolca mevcuttu.

Orayi ben patlattim hocam ama Cumhuriyet kangal hic yoktu sadece Fermente Parmak vardi. Apikoğlu fermentelerden de aldim, tadini bilmiyorum ama goruntusu cok hosuma gitti. Belki yas oldugundandir bilemiyorum..
  • Money Dostu, bu firsat kacmaz! Tum acik sucuk kg urunleri sadece 29.90 TL/kg! 6-9 Subatta Migros ve Tansaslarda.. bana gelen sms bu

• sanalmarket göçmüs...sayfa açılmıyor
    herkeste hala aynı problem mevcutmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atesoku

Apikoğlu siparişi vermiştim aradılar şimdi elimizde yok dediler.

hangi şehir bölge hocam
  • ağikoğlu şahin polonez cumhuriyet ve gurme markalarından 1er kilo aldım gittim mağazadan
    evde denedim şimdi hepsini apkoğlu bi tık önde
    50/15 çekim vardı
    2 kilo apikoğlu daha patlattım sanaldan missss
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.